Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Е,хвала ти пуно на одговору :) Реци ми још само може ли НЕГДЕ,било где,на интернету да се пронађе списак литературе? Желео бих да нађем неке књиге са прве године,занима ме како су написане,али нигде не могу да нађем списак :(

Е,хвала ти пуно на одговору :) Реци ми још само може ли НЕГДЕ,било где,на интернету да се пронађе списак литературе? Желео бих да нађем неке књиге са прве године,занима ме како су написане,али нигде не могу да нађем списак :(

ovo ti je sajt fakulteta http://www.fasper.bg.ac.rs/ a videces na tom upis-osnovne akademske ce ti biti literatura..istaci ce vec na vreme..kao imas neke oblasti iz svakog izbacene ali u principu se sve uci..mozda su se neke knjige promenile ali ne verujem,psihologiju smo radili po Rotu sociologiju po Sretenu Petrovicu i Milovanu Mitrovicu,ali ta se knjiga ne izdaje vise ja mislim tako da ne znam da li ce je ove godine promeniti,a bios po neke 2 knjige za srednju medicinsku i jedna za gimnaziju prirodni smer..

a za knjige sa prve godine ne znam,ovo sto sam ti rekla je za prijemni:) imas kao predavanja na tom sajtu kad udjes na svakog profesora...knjige nisu lose u principu:) ovo ti je spisak predmeta po godini pa probaj po nazivu da nadjes na netu..http://www.fasper.bg.ac.rs/download/vodic/vodic-oligo.pdf

Па онда знаш која је литература потребна,то ме је и занимало? :)[/QUOT
sta ce ti sad te knjige nisi jos ni upisao:) pedagogija je Nedeljko Trnavac,Jovan Djordjevic,fiziologija Tomislav Jovanovic,psihologija mislim da je Nada Dragojevic ali nisam sigurna jer mi ne pise na kopiji,metodologija Dejan Todorovic,genetika Dragan Ninkovic,engleski nema knjiga,sociologija Gidens.edukacija nema knjigu...nz dal nesto fali,odnosno ima li tvoj smer jos koji predmet..ne verujem da ces ih naci na netu,zato sam ti poslala samo nazive,ovo su uglavnom pisali sami profesori...imas sajt fakulteta pa tu mozes naci mozda i samu literaturu..

Ja sam sada 3 godina srednje elektro skole, i posto nazalost ne mogu da upisem medicinski, ostaje mi FASPER.. Moze mi neko napisati koja je sve literatura potrebna da bi se spremio prijemni ispit? Ja bih uzeo smer specijalna edukacija i rehabilitacija osoba sa teskocama u mentalnom razvoju, ili za prevenciju i tretman poremecaja u ponasanju.. Hvala unapred.

Hvala ti, ali nisam mislila na prijemni, ako si to mislio, nego uopste na smer, da li je tezak... :) A biologija, uf, vidim da svima ona najvise problema pravi...

Za prijemni sam odg Sttefanu88,a za logopediju mogu da ti kazem da prva godina generalno nije teska naravno postoje predmeti koji zezaju kao sto su genetika,fiziologija,sociologija...mada to je sve individualno,ja recimo jos nisam polozio psihologiju licnosti koja je uglavnom ljudima bila laka :) a ove ostale sam polozio,tako da sve zavisi od tvog pristupa predmetu.Genetiku ti savetujem da ucis redovno,to je jedini nacin da je polozis u junu sa finom ocenom!E sad druga godina je dosta teza ima mnogo vise da se uci.predmeti su ozbiljniji,nesto vise cu ti reci kad je zavrsim. :) A treca i cetvrta su koliko sam cuo na jos teze nego druga,da li je to istina ostaje mi da vidim...

Da li neko zna nesto u vezi knjiga za spremane prijemnog,da li ce se promeniti knjiga iz sociologije? I БИОЛОГИЈА за четврти разред гимназије - група аутора: Драгослав Маринковић,
Иво Савић, Божидар Ћурчић и Вељко Терзија,je stara poprilicno i ne koristi se vise,da li se ona mozda menja?

Back