Da li neko ide na ples???

Da, super izgleda ali kad se uradi kako treba, a nije nimalo lako.
Joj, ima takmicenje amatersko sad 25og u Novom Sadu na Spensu, trebali smo izaci ali partner mi je u frci, ne stize na treninge, nismo vezbali zajedno vec dugo, pa sumnjam da cemo uopste izaci, a bas smo zeleli ali eto:(...bice jos prilika naravno, a mozda je i bolje nego da se tamo blamiramo :rumenko:
Ako nista drugo, snimacu ostale takmicare iz kluba koji se budu takmicili, pa ces videti snimak (ako mi dozvole da stavim na forum), a kad mi se partner smiluje da dodje, snimicemo bar nesto sa treninga.

:eek: A joj, ipak izlazimo na takmicenje u nedelju, a nista se nismo spremali, bice katastroficno ali bas me briga :lol: idemo da se zezamo, da nam dupe vidi podijuma. Pozelite mi srecu :lol: a za mene je veliki uspeh i ako se ne slomim na stiklama tako da cu biti zadovoljna u svakom slucaju. :bye:

:eek: A joj, ipak izlazimo na takmicenje u nedelju, a nista se nismo spremali, bice katastroficno ali bas me briga :lol: idemo da se zezamo, da nam dupe vidi podijuma. Pozelite mi srecu :lol: a za mene je veliki uspeh i ako se ne slomim na stiklama tako da cu biti zadovoljna u svakom slucaju. :bye:

Suuuuuuper:klap::klap::klap::super::super::super: Najbitnije je da se lepo provedete, opustite se, ne zavisi vam zivot od toga;)

I odma da se javis sa utiscima:)

Hocu naravno :) hvala ti :heart: nadam se da ce biti i nekih fotkica bar. Prvo sam se mnogo nervirala sto nismo spremni, a sad kad vidim da ne vredi, sta je tu je, resila sam da bar uzivam kad nema druge :lol: A to je u stvari smesno, takmicenje za pocetnike, bice amateri prva i druga grupa (mi smo kao prva mada bi trebali biti druga po mom misljenju jer treniramo tek 5 meseci, a ostali takmicari duze od nas tako da vec u startu nije realno ali OK) i grupa F, takmicenje je na nivou lige.

I po naredjenju, javljam se odmah sa utiscima :lol: eh, nije bilo dobro :(, a moglo je bolje ali... Cetvrti smo tj. poslednji u grupi posto je bilo samo 4 para. Ne bi mi bilo krivo sto je tako, da smo odigrali onako kako znamo, pa ako su drugi bolji OK ali mi smo gresili u onome sto najbolje znamo, to mi je malo zao ali sta sad. Cha cha cha smo odigrali korektno, jive isto i onda kad smo krenuli Engleski valcer koji nikad na treningu ne pogresimo, njega smo zeznuli, prvo partner pobrkao koreografiju, pa onda ja se izgubila i eto...:( i na kraju u kvikstepu se pogubimo totalno, bas ispred sudija :rumenko: Tuzna sam malo sto je tako ali vise zbog partnera nego zbog sebe jer kako sam usla u svlacionicu lupala me takva trema da sam samo ponavljala " samo da se ne sapletem na podijumu i bicu zadovoljna", verovala sam da cu 100% gresiti ali za cudo nevidjeno, na podijumu sam imala vecu koncentraciju od njega, bilo mi frka samo prvi ples ali i to sam odradila solidno, a posle je bilo lako, ali eto bilo je sta je bilo. A on stvarno dobro plese, bolje od mene sigurno ali eto kad se ne da! Ali ako uzmem u obzir to da smo se svega 4 casa pripremali za takmicenje, da ostali parovi plesu bar tri puta duze nego mi, da nam je ovo prvi nastup u zivotu, trema, umor i jos mnogo sporednih stvari, mogu reci da se ne ponosim ali i ne stidim i da verujem da ce biti bolje sledeci put.
Uh, ma samo kad je proslo...onda smo otisli do paba i popili malo vise pivaaa :lol: i sad mi je sve smesno :hahaha:
Nadam se da ce biti nekih fotki, cim dobijem objavicu, ja nisam imala cime da slikam, a i nisam znala gde mi je glava :lol:
:bye:

Svaka cast na azurnosti :lol: Prvi macici se u vodu bacaju;) Ipak je prvi nastup i trema je sigurno bila ogromna, ona je i kriva za te kikseve kojih inace nema. Sad kad znate da to i nije tako strasno, sledeci put cete rasturiti:klap: Vazno da je pivce izvuklo stvar:mrgreen:

Unapred se radujem slicicama:super: Hoce biti i videa?

:)Hvala ti...Videla sam da su snimali, pitacu u sredu da li mogu dobiti i objaviti snimke ili ce in oni staviti na neki sajt, jos nista ne znam ali javicu cim bude. Da, zaboravila sam reci da je u kategoriji seniori 2. jedan par iz nase skole osvojio prvo mesto (da ne objavljujem imena bez dozvole) jako smo ponosni na njih, stvarno su dobri, odigrali su tako lepo i stalozeno kao da ne znaju ni sta je to trema i rekla sam E TAKO hocu i ja sledeci put da budem opustena :D
Uh, izvinjavam se sto sam se toliko raspisala i davim, puna sam utisaka svakojakih, pa... :rumenko: sorry, poz! :bye:

Ma nije sajt bas narocit po meni ali OK, vazno da postoji, nadam se da ce se vremenom menjati i dopunjavati. A nemam pojma zasto nema snimaka, pitacu trenera, mislim da materijal sa takmicenja jos uvek nije sredjen, predpostavljam da ce biti uskoro. Nego, sta ima kod tebe u klubu, nista ne pricas, sramota me vec postajem dosadna :lol:

Već dugo sam lagao ženu da ćemo otići u neku školu plesa i kad je vidjela da moje obećavanje ide u nedogled, okrenula je ploču i dok sam se okrenuo već sam bio na prvom času salse.
Ako ja naučim da plešem - svi će naučiti.

Ne ide mi baš toliko loše. Svima preporučujem. z:)

Back