Nije nikakav problem oprostiti...? :shock: :shock: :shock:girl in love:Nije nikakav problem oprostiti
Hajde, daj mi recept, molim te...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije nikakav problem oprostiti...? :shock: :shock: :shock:girl in love:Nije nikakav problem oprostiti
Blaupunkt:Ako ste nekada bili povredjeni u vezi (prevarom, odnosom prema vama...) i sve je propalo, da li ste ikada uspeli STVARNO da oprostite partneru sve? (Nebitno da li ste ostajali prijatelji, ljubavnici ili se nikada niste vise ni sreli). Meni se na trenutke cini da mogu da oprostim, ali da ne mogu da zaboravim, a nekada sam siguran da ne mogu da oprostim, ali da cu da zaboravim... A verovatno nisam tip ni za oprost ni za zaborav...![]()
evo ti najiskreniji odgovor...Devilishgirl:Alle, zar nikad nisi bio u vezi u kojoj nisi imao potrebe za drugom, ili je kod tebe prevara hronicna pojava?
Sta osecas u tom trenutku, kada to radis? kako se osecas posle, kad si sam sa sobom?
da li imas nocne more?
da li mislis da je normalno da pises na ovoj temi?
da li cinjenica da je svaka tvoja devojka glupa, vodi u zakljucak da si i ti glup ili mozda nezreo sa blagim poremecajem licnosti..
mackica ns:...I verujem da su ljudi koji ne znaju da praštaju malo uskraćeni... Ograničeni...
I nikada se nisam zayebala, što sam oprostila... Ako to neko ne zna da ceni, to je njegov problem; nije moj, i ne osećam se nikad poniženo i 'za stepenicu ispod', kako je neko rekaoPraštam zbog sebe, ne zbog njega
![]()
bundeva:Steffan:bundeva:ne mogu da oprostim..bash, bash
Ali Buki!!! Zaista mi nije nista znacio..![]()
ti mene samo lazes![]()
Ja sam rekla da oprastam, a svaki put se osecam jako lose kad se setim...znaci ipak nisam...to je u slucaju naravno gde jos postoje emocije...starih povredjivanja se hvala Bogu ne secam...taman da me i to jos drzi..Blaupunkt:Ako ste nekada bili povredjeni u vezi (prevarom, odnosom prema vama...) i sve je propalo, da li ste ikada uspeli STVARNO da oprostite partneru sve? (Nebitno da li ste ostajali prijatelji, ljubavnici ili se nikada niste vise ni sreli). Meni se na trenutke cini da mogu da oprostim, ali da ne mogu da zaboravim, a nekada sam siguran da ne mogu da oprostim, ali da cu da zaboravim... A verovatno nisam tip ni za oprost ni za zaborav...![]()
Ako postoji neko dovoljno vredan. Nije problem.Gazdarica:Nije nikakav problem oprostiti...? :shock: :shock: :shock:girl in love:Nije nikakav problem oprostiti
Hajde, daj mi recept, molim te...