kentaur Nesh
Veoma poznat
- Poruka
- 12.637
Pre obrnuto da li Musliman može biti Srbin!?
upravo tako....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre obrnuto da li Musliman može biti Srbin!?
Ако је пре тога био Србин онда може.
cudne su to stvari ...
Moze li Srbin biti katolik? Moze...
Ali preporuka je ipak da bude musliman.
Србин који прихвати ислам је исто као и Србин који је прихватио југословенство. Одрекне се својих духовних корена и ради на томе да их уништи. Тако имамо комунисте, усташе, црно горце и остале.
Србин који прихвати ислам је исто као и Србин који је прихватио југословенство. Одрекне се својих духовних корена и ради на томе да их уништи. Тако имамо комунисте, усташе, црно горце и остале.
Nije tacno da se bilo cega odrekne osim religije.
A religija je nanela svo zlo u proslosti Srbima.
Sta su to "duhovni koreni"?
Nije tacno da se bilo cega odrekne osim religije.
A religija je nanela svo zlo u proslosti Srbima.
Sta su to "duhovni koreni"?
Naravno da moze
Он је то крвљу, али не и духом. Духовно он више не припада српском народу сутра ће доћи као јаничар и својим рођсцима одсецати главе јер му тако религија налаже.
Moze biti sta hoce.. I musliman i budista i katolik i protestant itd itd.. Religija apsolutno nema nikakve veze sa nacionalnoscu.. Covek kad se rodi ima svoj nacionalni status a religiju sam bira za zivota,kojoj ce se prikloniti zavisi od od toga kako on shvata zivot,sta je priblizno njegovim LICNIM uverenjima... Hoce li verovati u bajke i kojoj religiji se prikloniti ili ima pravo da bude i nereligiozan i ne verovati... To sto se od malena vrsi indoktrinacija i usadjuju odredjene religije kod dece to je vec drugi padez..
to je tako u prici, a ta prica je suplja...dokaz je islam, jer po islamu onaj ko prihvati islam nema vise ni nacije, ni porijekla niti bilo koje druge pripadnosti osim one pripadnosti islamu kao religiji...i sta sad....
kako onda postoje Libijci, Egipcani, Iranci, Bosnjaci, Tunizani, Alzirci, ako svako ko je musliman nema naciju?![]()
kako onda postoje Libijci, Egipcani, Iranci, Bosnjaci, Tunizani, Alzirci, ako svako ko je musliman nema naciju?![]()
Može.
Srbin - nacionalnost.
Musliman - veroispovest.
(N.T. živi u Srbiji. Pita ga Holanđanin - Odakle si? J. T. kaže - Iz Srbije. Pita Holanđanin našeg J.T. - Ideš nedeljom u hram Svetg Save, baš je divan? J.T. odgovara - lep je, video sam. Ja sam musliman, a i mi u Srbiji retko idemo u crkvu).
Jel Pravoslavci treba da se stide takvog Srbina?
on sam sebe ne smatra Srbinom, u tom je poanta Deki- Seki....
Moze biti sta hoce.. I musliman i budista i katolik i protestant itd itd.. Religija apsolutno nema nikakve veze sa nacionalnoscu.. Covek kad se rodi ima svoj nacionalni status a religiju sam bira za zivota,kojoj ce se prikloniti zavisi od od toga kako on shvata zivot,sta je priblizno njegovim LICNIM uverenjima... Hoce li verovati u bajke i kojoj religiji se prikloniti ili ima pravo da bude i nereligiozan i ne verovati... To sto se od malena vrsi indoktrinacija i usadjuju odredjene religije kod dece to je vec drugi padez..
Izgleda nisi savladao sta je nacionalnost a sta veroispovest ...
jok, ti si...za muslimana je njegova vjera i nacionalnost i vjeroispovijest....ali treba malo promisljati, a ne samo prepisivati tudje rijeci...
Ok onda je bolja opcija Srbin komunista![]()