Sta mislite da li moderator moze da bude objektivan? Sa jedne strane ucestvuje kao obican clan nekog foruma u raspravama i staje na jednu stranu, a sa druge kada mu se nesto ne svidi i nije u skladu sa njegovim ili njenim preferencijama zakljucava teme. Sva sreca na ovom pdfu imamo moderatorku koja je otvorenog uma i ovu temu sigurno nece brisati.
Sva sreća te na ovom pdf imate moderatorku koja je otvorenog uma ali ne baš toliko otvorenog da bi joj zujala promaja u glavi.

Nisi dao argumente na zaključanoj temi, i sad si ljut što sam temu zatvorila.
(Pa da svima bude jasnije, ovo je tema o meni, samo malko uvijena u oblande. Jer, drdoktor i ja nismo istomišljenici na temama o homoseksualnosti, što njemu izuzetno smeta, i zbog čega me u poslednje vreme proziva. No, nema veze, ja se ne ljutim pošto sam otvorenog uma.)
Evo, odgovoriću ti:
Skoro uvek je tuđe mišljenje"subjektivno" a naše "objektivno". "Subjektivno" - neispravno (jer se ne slaže s našim"); "objektivno" = ispravno (jer je naše).
I mi moderatori imamo prava na mišljenje i svaki pokušaj da nam se to pravo oduzme, jeste vrsta diskriminacije. Ni ti nemaš objektivan stav, barem kada
tvoj stav posmatram iz
mog ugla. Nadam se da razumeš šta hoću da kažem.
Možda si mislio na neutralan stav? E to je moguće, ali samo ako se niko ni o čemu ne izjašnjava. Međutim, forum ne služi za ćutanje, već za razmenu mišljenja.
Edit: drdoktor me je zamolio da ostavim ovu temu otvorenu. Ubedio me je da tema nije ni o jednom konkretnom moderatoru.
Može, ali ću vas zamoliti da budete obazrivi i ... objektivni.
Od vas zavisi koliko će tema opstati.