Onu pravu jednu jedinu izmedju zene i muskarca.Zar ne podrazumeva ljubav i to poštovanje? Na kakvu ljubav misliš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onu pravu jednu jedinu izmedju zene i muskarca.Zar ne podrazumeva ljubav i to poštovanje? Na kakvu ljubav misliš?
Na upetljanost osećanja. Ništa kvarno. Nego ne možeš da se odrediš sticajem nekih okolnosti. Mislim na osecanja jedne osobe. A te španske serije ne znam ni zasto spomenuhNisam ni ja sada siguran? Na kakve tačno situacije si mislila pod ovim:
Da li sebi dozvoljavate ove " španske serije"? Mislite da nisu realnost ili su vam se desile?
Pa kakva je to ljubav koja se gasi sa necijim saznanjem?Može. Dok ne saznaju![]()
Da li možete da volite 2 muškarca / 2 žene istovremeno?
U nekim okolnostima je to moguće, na pr. nije u istom gradu, istom kontinentu. Desi se druga ljubav, ali volite i onu prvu. Navela sam samo primer.
Kako ste se snašli u takvim situacijama? Da li ste pustili da vreme odradi svoje ili ste potiskivali osećanja? Ima još varijacija na temu. Ne voli vas više, vi volite njega, ali volite i nekoga ko je tu za vas.
Da li sebi dozvoljavate ove " španske serije"? Mislite da nisu realnost ili su vam se desile?
Da li možete da volite 2 muškarca / 2 žene istovremeno?
U nekim okolnostima je to moguće, na pr. nije u istom gradu, istom kontinentu. Desi se druga ljubav, ali volite i onu prvu. Navela sam samo primer.
Kako ste se snašli u takvim situacijama? Da li ste pustili da vreme odradi svoje ili ste potiskivali osećanja? Ima još varijacija na temu. Ne voli vas više, vi volite njega, ali volite i nekoga ko je tu za vas.
Znači to muči mog ćaleta koji tvrdi da voli sve lepe žene podjednakoMislim da dosta vas nije shvatilo pitanje. Ne radi se o prevari. Ne u klasičnom smislu reči. Više o nemogućnosti da se izboriš sa osećanjima u nekim situacijama. Ne mora da znači da je bilo šta od toga realizovano.
Ja imam takvu situaciju samo sto je ta druga u Bosni a ja sam u Holandiji pa je zaboravim brzo , nikad nemam problema sa tim situacijama ali sa tom curom imam , znam da i ona mene hoce iako zna da imam vezu.Sigurno to moze i jedna i druga je fantasticna na svoj nacin, jedna je otkacena,vragolasta i puna humora a druga je uvijek vesela ,nasmijana i puna razumijevanja, po izgledu su slicne.Mislim da dosta vas nije shvatilo pitanje. Ne radi se o prevari. Ne u klasičnom smislu reči. Više o nemogućnosti da se izboriš sa osećanjima u nekim situacijama. Ne mora da znači da je bilo šta od toga realizovano.
Za kojom bi krenuo,da su obe tu?Ja imam takvu situaciju samo sto je ta druga u Bosni a ja sam u Holandiji pa je zaboravim brzo , nikad nemam problema sa tim situacijama ali sa tom curom imam , znam da i ona mene hoce iako zna da imam vezu.Sigurno to moze i jedna i druga je fantasticna na svoj nacin, jedna je otkacena,vragolasta i puna humora a druga je uvijek vesela ,nasmijana i puna razumijevanja, po izgledu su slicne.
Naravno da mogu i volim--muške i ženske clanove moje porodice, familiju, prijatelje.. ali u ljubavnoj vezi ne mogu da volim dva muškarca istovremenoDa li možete da volite 2 muškarca / 2 žene istovremeno?
Vjerovatno sa svojim partnerom , imao sam u mladjim danima cesce tih situacija ali se uvijek brzo pokazalo da mi je partner 10 puta bolji od drugih kad ih malo bolje upoznam,na pocetku to izgleda dobro , odavno mi se ovo nije desilo moguce da i ovu ako bolje upoznam isto se desi.Za kojom bi krenuo,da su obe tu?

Seksualno otvorena a emocionalno lojalna nije u ženskoj prirodi. Kome emocionalno lojalna? Ovde se radi o osobi koja ne može da se izbori sa onim u čemu je. Okolnosti su takve da ne može da reši situaciju. I to je muči. Zato pita da li da pusti vreme? Kako to rešavate?Ja sam seksualno otvorena, ali emocionalno lojalna.
Što kaže chat za mene ti si monogamna duša sa poligamnom znatiželjom.
Fora je u neuro-emotivnoj konfiguraciji osobe. Neke osobe iz dubine odnosa izvlače uzbuđenje, a druge mogu da prave mozaik: u jednoj osobi imaju jedno, u drugoj drugo itd. To nema veze sa moralom već sa funkcionisanjem nervnog sistema.
Potrebno je to prepoznati da bi se našla slična osoba. Tako kod mene lojalnost ne ide iz straha već integriteta, a opet imam drugaricu koja više njih može da voli, ali se oni smenjuju pa se pitam da li ona sve vreme samo voli sebe. Što je moguće i to i nije loše za nju
Da li je drugarica zaljubljive prirode? Ona ipak traži polet, uzbuđenja, neće biti da voli, ako se oni smenjuju?Ja sam seksualno otvorena, ali emocionalno lojalna.
Što kaže chat za mene ti si monogamna duša sa poligamnom znatiželjom.
Fora je u neuro-emotivnoj konfiguraciji osobe. Neke osobe iz dubine odnosa izvlače uzbuđenje, a druge mogu da prave mozaik: u jednoj osobi imaju jedno, u drugoj drugo itd. To nema veze sa moralom već sa funkcionisanjem nervnog sistema.
Potrebno je to prepoznati da bi se našla slična osoba. Tako kod mene lojalnost ne ide iz straha već integriteta, a opet imam drugaricu koja više njih može da voli, ali se oni smenjuju pa se pitam da li ona sve vreme samo voli sebe. Što je moguće i to i nije loše za nju
Ne znam za takve problemeSeksualno otvorena a emocionalno lojalna nije u ženskoj prirodi. Kome emocionalno lojalna? Ovde se radi o osobi koja ne može da se izbori sa onim u čemu je. Okolnosti su takve da ne može da reši situaciju. I to je muči. Zato pita da li da pusti vreme? Kako to rešavate?