Trazila sam broj nekom decku, i on mi je dao.. I posle se nije javljao. Sto bi mi davao br., ako nije zainteresovan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trazila sam broj nekom decku, i on mi je dao.. I posle se nije javljao. Sto bi mi davao br., ako nije zainteresovan
Pa cim si ti trazila broj,logicno je da se ti njemu prva javis.Tako je bar bilo u moje vreme,pre 100 godina![]()
Pa cim si ti trazila broj,logicno je da se ti njemu prva javis.Tako je bar bilo u moje vreme,pre 100 godina![]()
e jeste vala i jesi mator![]()
zar je tvoje vreme proslo?
Majke mi,prosto mi je nezamislivo da sam i ja nekad bio mlad
I uvek sam bio blizu zenidbe,toga se jasno secam![]()
Pa verovatno imam duplo vise godina od postavljacice teme![]()
moje vreme tek dolazi...![]()
Šta je Silveru uhvatila krečana,a?...ali boli te uvo barem uvek čuješ nešto novo.![]()
Mozda i troduplo.![]()
![]()
Silver je u pravu .ako je trazila broj ..logicno je i da ga pozove
mislim..u cemu je fora ko ce koga prvi da pozove..ako mi je stalo
zvacu ga ..i obrnuto..
on ni ne može da je zove obzirom da nema njen broj, jel?
: )
Silver je u pravu .ako je trazila broj ..logicno je i da ga pozove
mislim..u cemu je fora ko ce koga prvi da pozove..ako mi je stalo
zvacu ga ..i obrnuto..
a mozda je htela da napise da ga je zvala, ali da on nije hteo da se javi
Da ali ona je napisala da se on ne javlja kad ga je zvala.![]()
Zavisi dali je on upisao njen broj u telefon ili na ruku..pa se zatim istusirao![]()