Da li je za vas ....

Angel_4U

Iskusan
Banovan
Poruka
5.249
onaj koji veruje u Boziju rec Bibliju ---> SEKTAS ? :ceka:

Eto mene nazvase Jehovinim svedokom a nisam :manikir:

samo zato sto prenosim na forum identicne reci iz Biblije z:mrgreen: u nekim svojim odgovorima :zcool:

Jel postalo zabranjeno zakonom da se veruje u Boga i Bibliju mozda ?? :zlud:

onaj koji veruje u Boziju rec Bibliju ---> SEKTAS ? :ceka:

sve sto nije pravoslavno u srbiji je sektastvo, a sta to znaci na primeru, to znaci kao kad ti kao rodjeni srbin uzmes americko drzavljanstvo i za par godina pod uticajem se odreknes srpstva, onda si poturica, u prevodu poturio si se nekom drugom zarad nekog interesa. a to sto tebe vredja to srbima pravoslavcima znaci koliko i lanjski sneg

Eto mene nazvase Jehovinim svedokom a nisam :manikir:

ne propagiraj njihovo ucenje i niko te nece prozivati da si js-ovac

samo zato sto prenosim na forum identicne reci iz Biblije z:mrgreen: u nekim svojim odgovorima :zcool:
slucajna podudarnost? verujes u slucajnost?

Jel postalo zabranjeno zakonom da se veruje u Boga i Bibliju mozda ?? :zlud:

nije

sve sto nije pravoslavno u srbiji je sektastvo, a sta to znaci na primeru, to znaci kao kad ti kao rodjeni srbin uzmes americko drzavljanstvo i za par godina pod uticajem se odreknes srpstva, onda si poturica, u prevodu poturio si se nekom drugom zarad nekog interesa. a to sto tebe vredja to srbima pravoslavcima znaci koliko i lanjski sneg

Mislis sve sto nije po Crkvenom ? A jel se ti pitas mozda sta Bog misli o tom, sta je za Boga sektastvo ? :flert:

Ako sam uzeo drzavljanstvo to znaci da mi je trebalo da bi ziveo u toj zemlji i mogao da radim :aha:

A ne da bi se odrekao vere ili svoje zemlje :lol: imas glupo razmisljanje i plitko ;)

ne propagiraj njihovo ucenje i niko te nece prozivati da si js-ovac

A kako to propagiram ? :flert:

Tako sto citiram Bibliju koju i SPC koristi i veruje u njene reci ? :rumenko:

Ista je Biblija i moja i njihova ne brini :lol:

Samo sto SPC ne otkvira istinu iz Biblije svojim vernicima tako dobro kao sto to ja cinim, radi svoje koristi i zbog toga sto su sakrili istinu radi svojih obicaja i ljudskih predanja starih mudraca :zaljubljena:

slucajna podudarnost? verujes u slucajnost?

nije slucajnost jer sve sto napisem to iz Biblije procitam ;)

Jesi siguran da nije ? Koliko vidim ti mi zabranjujes da ne propagiram Bibliju :malav: i kazes da sam zbog toga JS - to je kleveta :manikir:

Poslednja izmena:
Nije ali se radi na tome. Bice za max 50 godina. Zbog silnih ubistava, krvi, divljastva i nasilja kojima obiluje vera i verski tekstovi i uticaja koji program ima na nerazvijen deciji mozak.

Taticin Plan m ? :per:

Al mu nece uspeti :flert:

ah samo lazne optuzbe vaseg tatice dok on sve te stvari cini uz vasu pomoc koji ga branite zdusno:heart:

Poslednja izmena:

BA! znaš li ti kolega goost šta je to u srbiji pa pravoslavno, ako znaš dal to možeš i pobliže da pojasniš? Da nije to to ako si rođen u srbiji onda si pravoslavno jel te moliću lepo?. boldovano da ti ne promakne.

Kažeš:

"a to sto tebe vredja to srbima pravoslavcima znaci koliko i lanjski sneg"

Kolega goost dal je ovo pravoslavno, a ako jest pojasni šta je tu toliko pravoslavno? jer za mene to je daleko od gospoda našega HRISTA, šta više to je najobičnjija licemera i bruka pravovere, drugo

Kolega goost pojasni koji to duh tebe pravoslavno vodi, koji duh, ko ti učitelj i koga slediš (koj ti kućni svetac zaštitnik)?
Hajd da vidimo šta ti znaš pravoslavno, izvolte.

Mislis sve sto nije po Crkvenom ? A jel se ti pitas mozda sta Bog misli o tom, sta je za Boga sektastvo ? :flert:

Ako sam uzeo drzavljanstvo to znaci da mi je trebalo da bi ziveo u toj zemlji i mogao da radim :aha:

A ne da bi se odrekao vere ili svoje zemlje :lol: imas glupo razmisljanje i plitko ;)

A kako to propagiram ? :flert:

Tako sto citiram Bibliju koju i SPC koristi i veruje u njene reci ? :rumenko:

Ista je Biblija i moja i njihova ne brini :lol:

Samo sto SPC ne otkvira istinu iz Biblije svojim vernicima tako dobro kao sto to ja cinim, radi svoje koristi i zbog toga sto su sakrili istinu radi svojih obicaja i ljudskih predanja starih mudraca :zaljubljena:

nije slucajnost jer sve sto napisem to iz Biblije procitam ;)

Jesi siguran da nije ? Koliko vidim ti mi zabranjujes da ne propagiram Bibliju :malav: i kazes da sam zbog toga JS - to je kleveta :manikir:

a sta ti nije jasno uovoj recenici : a to sto tebe vredja to srbima pravoslavcima znaci koliko i lanjski sneg?

Kada bi se svi u zemlji Srbiji odrekli vere i kulture svoje,mi bi i prestali da postojimo,a tako mi nekako i mirise.

Enneeeee pa zar nije to pravovera još i da je bog Srbin? Miriše li ti da neće postojati ni Srbi ni bog al šta ti miriše? Ako se i odreknu pravovere postace sekta koja će verovati u JEDNOGA Boga a ne u Svetu Trojci i šta je tu problem? NE razumem ko će prestati da postoji, pojasni šta to tebi miriše.

Enneeeee pa zar nije to pravovera još i da je bog Srbin? Miriše li ti da neće postojati ni Srbi ni bog al šta ti miriše? Ako se i odreknu pravovere postace sekta koja će verovati u JEDNOGA Boga a ne u Svetu Trojci i šta je tu problem? NE razumem ko će prestati da postoji, pojasni šta to tebi miriše.

Postacemo narod bey identiteta,bey vere ,bey nade,bey svoje kulture.
Jer kada neko promeni veru,on promeni i kulturu,prihvata novu svoju odbacuje i sa svojima se raspravlja.

A tako sada svatam zašto tako žestoko nasrćete na JEHOVINE SVEDOKE svakom koraku bijete, pljujete, vređate i psujete. Dakle zato im rušite Bogomolje i proganjate, PARANOJA A!

Pa sta znam, ja licno nisam nikoga prebio od njih, niti sam sta rusio,ali dok nam takvi pripovedaju bibliju tesko nama,moze li jedna domacica ili kompjuterski tehnicar da pripoveda bibliju?
Jednostavno takvi ljudi nisu za to.
A drugo porucujem svim Srbima da ne ostavljaju veru svojih dedova ,da se ne bi pretvorili u sluge demona koji gleda da sto vise razori i razparca Hriscanstvo.
Cuvajte veru i kulturu po svaku cenu.

Pa sta znam, ja licno nisam nikoga prebio od njih, niti sam sta rusio,ali dok nam takvi pripovedaju bibliju tesko nama,moze li jedna domacica ili kompjuterski tehnicar da pripoveda bibliju?
Jednostavno takvi ljudi nisu za to.
A drugo porucujem svim Srbima da ne ostavljaju veru svojih dedova ,da se ne bi pretvorili u sluge demona koji gleda da sto vise razori i razparca Hriscanstvo.
Cuvajte veru i kulturu po svaku cenu.

Kako misliš teško vama dok vam takvi pripovedaju bibliju?

Evo ja ću tebi priložiti jedan primer a ti pokaži kako treba da se pripoveda biblija.

ne moze bog da umre skroz ko covek..nema drugog objasnjenja...pritajio se ko da je mrtav i zapalio..i sta sad da radimo..:D

A kad imaš vremena i možeš pojasni ko su sluge demona i zašto?

samo da dodam

Cuvajte veru i kulturu po svaku cenu

Ako si primetio ja jesam Didin kršteni Pravoslavac, nit psusjem nit po druge pljujem, sve cenim i svakoga poštujem, što više verujem u JEDNOGA istinitoga Boga jer nisu TRI i naravno da sledim veru Gospoda našega Hristosa i njegova evanđelja.

Jovan 11
51 A ovo ne reče sam od sebe, nego, budući poglavar sveštenički one godine, proreče da Isusu valja umrijeti za narod;

Šta Hrišćanstvo uči, to kako je Isus umro za narod il je samo pao u trans kao blaga nesvest?

Da vidimo jesi li pravoslavac. Ispovedaš li ti, Smeško, da je Isus Hristos Bog i veruješ li u Svetu Trojicu: Boga, Oca i Duha Svetog koji su Trojedini Bog?

Kolega SERPENT

Ništa ti nećeš da vidiš, zašto? zato što nema spamovanja nit je Smeškova malenkost tema razgovora, već pitanje po:

Jovan 11
51 A ovo ne reče sam od sebe, nego, budući poglavar sveštenički one godine, proreče da Isusu valja umrijeti za narod;
Šta Hrišćanstvo uči, to kako je Isus umro za narod il je samo pao u trans kao blaga nesvest?

Hajd pokaži šta umeš možeš i znaš, ispovedaj!

Uči da je umro, naravno.Zašto postavljaš glupa pitanja?

Ako si pravoslavac, zašto ti je teško da odgovoriš na:
Ispovedaš li ti, Smeško, da je Isus Hristos Bog i veruješ li u Svetu Trojicu: Boga, Oca i Duha Svetog koji su Trojedini Bog?

Back