Da li je Vučić napravio hram Svetog Save?

ovo je ludilo

• da

glasova: 10 41,7%
  • ne

glasova: 14 58,3%

• Ukupno glasova
    24
Храм је само почетак. Будући историчари Златног доба Србије приметиће да је Александар започео, а Данило завршио Националну Александрову пирамиду и Национални Колосеум. У летописима Ане Брнабић налазиће се да је то почело оне године када је Александар брутално понизио и натерао АИ да се сам искључи са напајања после мата у једном потезу у 3D шаху.
kako je krenulo..biće ta Srbija svedena na Jajince i okolinu...

У томе што је наговорио Русе да направе унутрашњост.

Јесте, лепо је то све направљено, али ја ћу трајно имати примедбу на то што нисмо ми направили. Нисмо ми глупи, нашло би се ко ће да уради.
Писао је патријарх Павле о томе, да је одбијао огромне донације и да није желео да неки бизнисмени плате завршетак храма. Па с обзиром на кризу, добро је да је завршено пре свега овога. Није храм ни Вучић ни Слоба изградио већ су људи давали донације.
Храм је почео да се обнавља половиним осамдесетих година прошлог века и власти нису финансирале обнову ни тада а поготово нису деведесетих година прошлог века финансирали обнову.
Дакле пре него је 2012 дошао СНС, доста тога се изградило.
Zuti su zapoceli ON dovrsio
amin
Храм је почео да се гради 1939, а почетак обнове је половином осамдесетих година прошлог века. Нигде везе са жутима.

Sloba je gora istorijska licnost od Vuka Brankovica.Iako je kasnije dokazano da on nije izdao na Kosovu Polju,ali ime mu je ostalo kao zanka izdaje,a tako je i Sloba unistio Srbiju.
Sloba je bio čovek pogrešnih uverenja sa pogrešnom ženom još pogrešnijih uverenja na pogrešnom mestu u pogrešno vreme...inače siguran sam da je bio daleko moralnija osoba od ovog što je sad na vlasti ...

Храм је само почетак. Будући историчари Златног доба Србије приметиће да је Александар започео, а Данило завршио Националну Александрову пирамиду и Национални Колосеум. У летописима Ане Брнабић налазиће се да је то почело оне године када је Александар брутално понизио и натерао АИ да се сам искључи са напајања после мата у једном потезу у 3D шаху.
Покушаваш да пишеш фантастику? :whistling:

Sloba je bio čovek pogrešnih uverenja sa pogrešnom ženom još pogrešnijih uverenja na pogrešnom mestu u pogrešno vreme...inače siguran sam da je bio daleko moralnija osoba od ovog što je sad na vlasti ...
Онај ко је политички слеп... Било шта да се дешавало, такав ће увек донети погрешну одлуку.

Vučić je ustvrdio sledeće

"Hram svetog Save koji 100 godina nismo mogli da napravimo, pa smo ga sad napravili. Nismo ga mi sad završili, nego smo ga sad napravili. Da ljudi to znaju. Jer smo dali ogroman novac, i to smo mogli tek kada nam je država osnažila i ojačala -"

ko ne veruje da je to rekao neka posluša (počinje na 32:11)

Da li on veruje u to što priča? Da li smatra slušaoce za kompletne idiote kojima i očigledne neistine može da plasira?
kad kaze mi....

ciji novac lopurdo?

narodni a i deo zapadnog koji si placen da izdas kosovo...

Vučić je ustvrdio sledeće

"Hram svetog Save koji 100 godina nismo mogli da napravimo, pa smo ga sad napravili. Nismo ga mi sad završili, nego smo ga sad napravili. Da ljudi to znaju. Jer smo dali ogroman novac, i to smo mogli tek kada nam je država osnažila i ojačala -"

ko ne veruje da je to rekao neka posluša (počinje na 32:11)

Da li on veruje u to što priča? Da li smatra slušaoce za kompletne idiote kojima i očigledne neistine može da plasira?
Kad izađeš napolje i vidiš da sija sunce zahvali Velikom Vođi AV na tome, samo zahvaljujući njegovoj državničkoj mudrosti i diplomatskoj veštini je Sunce, ej, jedno Sunce! došlo da sija nad nezahvalnom zemljom Srbijom. Koliko je samo on morao da moli i preklinje baš to Sunce da zasija i nama Srbima, prvo nije htelo ni da čuje za neku tamo Srbiju, a tek kad je videlo kako Srbi ne cene trud skromog i radinog a genijalnog AV, sad nam sija samo zbog njega, bez AV mi ne bi smo zaslužili ni da nas pogleda, čak ni jedan svoj ledeni januarski zubati zrak da nam uputi.

Back