Da li je Vučić napravio hram Svetog Save?

ovo je ludilo

• da

glasova: 10 41,7%
  • ne

glasova: 14 58,3%

• Ukupno glasova
    24
ne mogu da docekam da se pojave markice za pisma sa likom NJEGA !!!
I odjedanput markice koje jos uvek kao zaostali koristimo za slanje faktura
kostaju 67 din od toga za PTT 2din
ostalo za "njegovu decu" ... jer stamparija stampa iz simpatija prema njemu i njegovim podguznim buvama...burazerski dabome
markice sa njegovim likom bi koštale 66.6 dinara :p

ma da zaokruzimo na 67 odakle mi 4pare?
sta zna srbin sta je kusur.

Ili da fabrika zvaka ponovo pocne da radi punim kapacitetima.

Necu kusur hocu zvaku !

opaaaaa, ala blistam, evo ga nova reklama za Paracinka - Paracin :lol:
ne valja ti to s markama...
morali bi da ga ližemo od pozadi...mislim papagaji bi to voleli ali mi koji smatramo da smo normalni teško bi to mogli...

iu

Zuti su zapoceli ON dovrsio :lol:
amin
Zuti su pokrali materijal..rasprodali od Tajlanda do Brazila, on je Drobnjaka i Djurica slao da pregovaraju, da otkupljuju..otkupljivalo se kila po kila gvozdja, kreca, cementa. Danilo je znao raditi od jutra do sutra na plantazama secerne trske da bi se otkupilo ono sto zuta banda rasprodala

Zuti su pokrali materijal..rasprodali od Tajlanda do Brazila, on je Drobnjaka i Djurica slao da pregovaraju, da otkupljuju..otkupljivalo se kila po kila gvozdja, kreca, cementa. Danilo je znao raditi od jutra do sutra na plantazama secerne trske da bi se otkupilo ono sto zuta banda rasprodala
Danilo je raznosio gajbice piva na tim plantažama da se trskoberačite osveže..od toga je zaradio za TadžMahal....Đurić je tapšanjem uspeo da ubedi ljude širom sveta da vrate otuđeni materjal...a onda je On sve sam sagradio svojim rukama...u stvari i nije gradio rukama nego onako kako je Zelenski svirao po klaviru...

Pazi kako su se nesposobni gubitnici odmah prepoznali...
to ko su gubitnici a ko pobednici se zna tek kad se podvuče crta na kraju i vidi šta smo i dokle stigli u životu....do tad smo svi samo obični ljudi..uključujući i tebe zvanog "a mene ako se sete sete za dan državnosti" i velikog Njega koji umišlja da je sam napravio ceo hram svetog Save i time se hvali na televiziji.....

Шта храм Светог Саве? Направио је он и Винчу, Стрчевачку културу, Лепенску култур, Ахајцима је пришапнуо да направе чувеног коња...
on je u stvari Highlander..živi već hiljadama godina i menja identitete a sa njima i izgled lica i tela pošto je i šejpšifter......bio je on i Kraljević Marko i Nikola Tesla i ko zna ko još... :p

reko je da jeste. on je poznati neimar još od šestog razreda kad je hram i započeo da gradi

urbana legenda kaze da je napravio maketu
sanasnjeg izgleda HRAMA na OTO za jedan vikend
i dobio je naravno 5+
i tada se videlo da se razume u materijale
i sve poznato i nepoznato ljudima
kroz vekove :lol:

za koga da glasam?

ti i dalje ne shvatas da ima nas koji ne igramo nikakve igre, da ja idem na izbore da unistim glasacki listic? nikad, tako nije mene pokrao, nego vas koji glasate, ja u tome nisam ucestvovao. Bojkot.

tada smo menjali sistem, ili mislis da nismo trebali?

koje 4 stranke imaju bar po 10% da bi parirale vucicevoj koja kao ima 40%?
koje dve imaju po 20%?

ne postoji dobitna kombinacija, usitnio je vucic opoziciju na granici cenzusa, izbori bi samo njemu isli u prilog.
Да те подсетим мало... Србија је била подељена у изборне јединице, и важио је већински систем, до 2000.
На свим изборима је СПС имао на КиМ око 50 посланика - Срба је било мало, а бирачко тело велико - листићи се подразумевано штампају.
И када трчиш трку до 126, СПС крене са 50 а опозиција од нуле... Неће ти бити чудно да је власт лако имала већину - мада не превелику.

Да не би било коришћења листића оних који нису изашли - изађеш и заокружиш више од једне листе - не дајеш никоме подршку, а твој листић не буде више употребљив.

За кога да гласаш? Не постоји странка на коју немам примедби. На неке имам веће, на друге мање примедбе. За доста њих бих могао да кажем и нешто добро, позитивно.
Па у збиру, доброг и лошег - тако некако гласам.
Могу да кажем да сам већ одавно гласач "отприлике ДС" опције. Сада постоји свашта у сличном стилу, а сам ДС је потонуо. Постоје само на папиру. Једноставно - гласам за садашњу опозицију.

За две главне странке ове власти нећу гласати таман они били једини на листићу. Тада бих направио неважећи листић.
До сада сам увек успевао да изаберем некога, важећим листићем.

Храм је само почетак. Будући историчари Златног доба Србије приметиће да је Александар започео, а Данило завршио Националну Александрову пирамиду и Национални Колосеум. У летописима Ане Брнабић налазиће се да је то почело оне године када је Александар брутално понизио и натерао АИ да се сам искључи са напајања после мата у једном потезу у 3D шаху.

Back