Da li je Vučić napravio hram Svetog Save?

ovo je ludilo

• da

glasova: 10 41,7%
  • ne

glasova: 14 58,3%

• Ukupno glasova
    24

hm337

Veoma poznat
Poruka
13.110
Vučić je ustvrdio sledeće

"Hram svetog Save koji 100 godina nismo mogli da napravimo, pa smo ga sad napravili. Nismo ga mi sad završili, nego smo ga sad napravili. Da ljudi to znaju. Jer smo dali ogroman novac, i to smo mogli tek kada nam je država osnažila i ojačala -"

ko ne veruje da je to rekao neka posluša (počinje na 32:11)

Da li on veruje u to što priča? Da li smatra slušaoce za kompletne idiote kojima i očigledne neistine može da plasira?

"Hram svetog Save koji 100 godina nismo mogli da napravimo, pa smo ga sad napravili. Nismo ga mi sad završili, nego smo ga sad napravili. Da ljudi to znaju. Jer smo dali ogroman novac, i to smo mogli tek kada nam je država osnažila i ojačala -"

Da li on veruje u to što priča? Da li smatra slušaoce za kompletne idiote kojima i očigledne neistine može da plasira?

Mисли на Србију,
Србија је тек у задњих 30 година стекла могућност да заврши храм !

Mисли на Србију,
Србија је тек у задњих 30 година стекла могућност да заврши храм !
nije tako rekao..poslušaj ponovo... čovek se stalno kiti tuđem perjem...ovaj put je preterao...za njegove vladavine samo je mozaik postavljen a to su finansirali i napravili Rusi....

Imete ludeg predsjenika nego mi.
Kad je postavio kamen temeljac?

Poslednja izmena od moderatora:
А Милошевића сте сви заборавили,Срам вас било?
СЛОБО-СЛОБОДО,
многи су те звали комунистом,ти им направио Темеље Храма а сада те се сви одричу,Нико ни да те помене???

Требао си то Слобо Мотком..
па удри,удри док не поплаве СВИ!

Hram je pocet da se gradi za vreme Djinjdjica.
gradnja hrama je počela 1935. godine prekinuto je usled rata i nastavljeno 1984.godine... kupola je podignuta 1989.godine čime je građevinski deo posla praktično završen...od tada se radi na uređenju enterijera i eksterijera... znam da je Đinđić sakupljao novac za završetak hrama ali ne znam šta je konkretno urađeno za vreme Đinđića... za vreme Vučića imamo to da su Rusi finansirali i napravili velelepni mozaik... Vučiću je malo bilo da preuzme ruski udeo u završetku hrama nego je ustvrdio da je on ne završio nego napravio hram...

Vucic generise deluzije i halucinacije, i drzi narod u psihozi, jer samo ludacima moze da vlada...

gradnja hrama je počela 1935. godine prekinuto je usled rata i nastavljeno 1984.godine... kupola je podignuta 1989.godine čime je građevinski deo posla praktično završen...od tada se radi na uređenju enterijera i eksterijera... znam da je Đinđić sakupljao novac za završetak hrama ali ne znam šta je konkretno urađeno za vreme Đinđića... za vreme Vučića imamo to da su Rusi finansirali i napravili velelepni mozaik... Vučiću je malo bilo da preuzme ruski udeo u završetku hrama nego je ustvrdio da je on ne završio nego napravio hram...
Jeste,ali do 2000-te je to bilo samo brdo betona,a onda je Djinjdjic pokrenuo kampanju za sredjivanje hrama i dok je jos bio ziv,pocelo je Bogosluzenje u hramu.Vucic se hvali tudjim zaslugama.Doci ce to jednog dan na videlo i sve ce se saznati.

А Милошевића сте сви заборавили,Срам вас било?
СЛОБО-СЛОБОДО,
многи су те звали комунистом,ти им направио Темеље Храма а сада те се сви одричу,Нико ни да те помене???

Требао си то Слобо Мотком..
па удри,удри док не поплаве СВИ!
Slobu bih najradije voleo da mogu da zaboravim, ali ne mogu.
A ti bi brate Srbine trebao da znaš da je kamen temeljac postavljen 1935. godine.

Брате
она Табла Донатора,силне оне мраморне Таблетине са Именима и Презименима је направљено за Време Милошевића,
где се убедљиво највише Лове Слило у тих 10 Година Милошевићеве Владавине,
сваки наш Печалбар(био он гастос или онај Пулен Доланца):lol:
,
ма пре него што је и рођену Мајку обишао-био приморан да приложи нешто:D

То ,што је почело 1935-Милошевић је наставио!

ма какве мотке...
мокрим Бичем би ја Вас...:twisted:

Е,Слобо Хуманисто..погледај само шта си ти оставио у животу да и даље тако бесрамно корача Земљом Србијом??:confused::confused::confused::confused:

Razni su postavljali kamenje i otvarali hram....najlakse je utvrditi ko je dao najvise para....pri tomr izbegavati populisticke bajke tipa "trosene su narodne pare" dok su jedni placali bombardovanje Srbije drugi su ugradjivali znanje i rad u gradnju crkve.....devedesetih se ne racuna, jer je neko morao da brani Srbiju i placa policiju i nadoknadjuje opljackanu narodnu banku. Samo poverenje naroda u neke vlasti pomoglo je izgradnji, ali svakako ne lazni vernici laznih pravoslavnih crkvi....

Брате
она Табла Донатора,силне оне мраморне Таблетине са Именима и Презименима је направљено за Време Милошевића,
где се убедљиво највише Лове Слило у тих 10 Година Милошевићеве Владавине,
сваки наш Печалбар(био он гастос или онај Пулен Доланца):lol:
,
ма пре него што је и рођену Мајку обишао-био приморан да приложи нешто:D

То ,што је почело 1935-Милошевић је наставио!

ма какве мотке...
мокрим Бичем би ја Вас...:twisted:

Е,Слобо Хуманисто..погледај само шта си ти оставио у животу да и даље тако бесрамно корача Земљом Србијом??:confused::confused::confused::confused:
jeste , uzeo milione a ulozio u hram 100

inace jeste, vucic je svojim rukama podigao hram , jos nekoliko ikona da oslika

i da postavi par komadica mozaika

sto nije stigao

i bas sve je on uradio

Glavni donatori bili su dobri plivaci
pred YU_podjela,
otvarane su prve privatne firme
picerije, kafici
koje/ji su usisavale/li sredstva iz Vani
onda je pocela groznica predratna i pojedini krokodili su
izlazili na cistinu
otresali blato
obalaceci civilke ili ostajali u maskirkama
...Hram je zapocela elita tadasnje Gradjevine
a elite su donirale...
Krst je donirao covjek koji je zapoceo svoj kapital od bonova za benzin
pa do auto_otpada
zatim rojalistickim opredjeljenjem sa svojim Prijateljom
zavrsio na fotosima u jednom 'u kraju' Lokalu
na Karaburmi...eto tako, nekako...

Hram je pocet da se gradi za vreme Djinjdjica.
Храм је само започет још пре Другог светског рата.

У Милошевићево време је основно назидан, до крова.

Ђинђић је покренуо акцију да се уради даље, унутрашњост и спољна облога.

Ови сада су завршили унутрашњост - мада су је направили Руси, а не ми, за разлику од свих претходних фаза.

Jeste,ali do 2000-te je to bilo samo brdo betona,a onda je Djinjdjic pokrenuo kampanju za sredjivanje hrama i dok je jos bio ziv,pocelo je Bogosluzenje u hramu.Vucic se hvali tudjim zaslugama.Doci ce to jednog dan na videlo i sve ce se saznati.
Opelo nad Djindjicem je vrseno u Hramu Svetog Save a ovaj ludak tvrdi da je on napravio.

Храм је само започет још пре Другог светског рата.

У Милошевићево време је основно назидан, до крова.

Ђинђић је покренуо акцију да се уради даље, унутрашњост и спољна облога.

Ови сада су завршили унутрашњост - мада су је направили Руси, а не ми, за разлику од свих претходних фаза.
Znaci kralj zapoceo, Sloba nastavio, Djindjic krenuo da finalizira a Rusi zavrsili i gde je ovde vucic :whistling:

Poslednja izmena:
sns - vucic ima videh sad 40% podrske, a ostali su daleko iza, uglavnim jednocifreni procenti, a to meni govori da je neko odavno ugasio svetlo u srbiji, mozda sam ja, kada sam izlazio, odlazio u emigraciju, ... tako da moze vucuc da prica sta god mu je volja, da maze i laze kako mu prdne, jos uvek on ima zavidan % podrske, mozda i do svoje penzije, jer nema ko da mu skrese javno, ali bre, idiote, pa zasto lazes kao pas?! vucic sve vas s oprostenjem u zdrav mozak, MOZE MU SE, ali slicno je i na zapadu, i bajden nas, makron francuze, itd, tako da vucic radi sto vidi da se radi svuda po svetu - LAZE SAMO.

jel potpisao da je rekao to za hram? nije!
jel rekao da njegova rec manje vredi od njegovog potpisa? jeste

pa, sta je problem onda? on zna, svi znaju da laze

Poslednja izmena:

Smatra.

sns - vucic ima videh sad 40% podrske, a ostali su daleko iza, uglavnim jednocifreni procenti, a to meni govori da je neko odavno ugasio svetlo u srbiji, mozda sam ja, kada sam izlazio, odlazio u emigraciju, ... tako da moze vucuc da prica sta god mu je volja, da maze i laze kako mu prdne, jos uvek on ima zavidan % podrske, mozda i do svoje penzije
Lazu nema on ni 30% podrske realno, sve te glasove su skupili na kradju i pomocu satelitskih partija.

Sta je covjek krivo rekao?
Sve se moze zapoceti, ali treba stvar dotjerati do kraja.
To kada je pocela izgradnja hrama nije vazno, bitno je da je zavrsen i tko ga je zavrsio.
Mogu se i ja pred kamerama poput Djindjica slikati s lopatom u rukama kraj kamena temeljca i nakon toga ne napraviti nista.

Nije isto upisati najtezi fakultet u drzavi i zavrsiti ga, to je ta bitna razlika.

SNS cega se uhvati, to odradi kvalitetno, temeljito i do kraja.

Back