Da li je Vučić napravio hram Svetog Save?

ovo je ludilo

• da

glasova: 10 41,7%
  • ne

glasova: 14 58,3%

• Ukupno glasova
    24
Znaci kralj zapoceo, Sloba nastavio, Djindic krenuo da finalizira a Rusi zavrsili i gde je ovde vucic :whistling:
У томе што је наговорио Русе да направе унутрашњост.

Јесте, лепо је то све направљено, али ја ћу трајно имати примедбу на то што нисмо ми направили. Нисмо ми глупи, нашло би се ко ће да уради.

Sta je covjek krivo rekao?
Sve se moze zapoceti, ali treba stvar dotjerati do kraja.
To kada je pocela izgradnja hrama nije vazno, bitno je da je zavrsen i tko ga je zavrsio.

Nije isto upisati najtezi fakultet u drzavi i zavrsiti ga, to je ta bitna razlika.

SNS cega se uhvati, to odradi kvalitetno, temeljito i do kraja.
Шта темељно? Мозаици нису 1% масе зграде храма.

Нису ни обавезни да би се служба одржавала, то нема никакве везе.

Lazu nema on ni 30% podrske realno, sve te glasove su skupili na kradju i pomocu satelitskih partija.
Нема, то је очигледно. Али када 40% бирачког тела уопште не излази на изборе. А тих 40 посто је комотно највећа "странка", само што они неће ништа. Њима је ваљда овде добро.
Или су то људи који се само нису одјавили из нашег држављанства... Који чињенично живе у иностранству и не мисле да се враћају пре пензије.

Када би се скупштина попуњавала само према количини важећих гласова - а да услов остане 126 од 250 - јер мора већина народа да врши управљање... Па када би сви на гомилу морали да се договоре (према уобичајној излазности би било попуњено тек 130-135 посланика), онда би "генијалци" укапирали да пљување противника није тако сјајна делатност.
Напомена о пљувању важи и за власт и за опозицију.

Али када 40% бирачког тела уопште не излази на изборе.
necemo da mu dajemo legitimitet, jel shvatas da odavno bojkotujemo izbore, a trazimo referendum, jer sve vise se priblizavamo izdaji jos poodavno, ne od juce

nemoj da krivis nas, izborno telo, dok vucic korumpira svu tzv. opoziciju, cast izuzecima, gresis dusu prema narodu, dok aboliras odgovornosti politicare

jel nema referenduma? nikada necemo izaci onda na izbore, pa neka vlada vucic dozivotno, to vam je nasa poslednja, nas koji apstiniramo od glasanja

Poslednja izmena:
Vucic je ktitor i svetitelj...zivi svetac po svim kanonima SPC
to mozers da lozis ovog, on je upuceniji oko kanona od mene
i ti hm337, lozi ovoga, nisam ja bas upoznat sa kanonima, nemam autoriteta
pa kad im je napravio hram svetog Save ni iz čega :p Isusu je trebala voda da napravi vino, a ovaj pravi hramove ni iz čega...ko je veći autoritet za SPC?

Храм је само започет још пре Другог светског рата.

У Милошевићево време је основно назидан, до крова.

Ђинђић је покренуо акцију да се уради даље, унутрашњост и спољна облога.

Ови сада су завршили унутрашњост - мада су је направили Руси, а не ми, за разлику од свих претходних фаза.
Sve je to u redu,ali do Djinjdjica ,sluzba je vresena u crkvi Sv.Marka,a on je pomogao da se opremi i da se sluzba vrsi u Hramu.Ne omalovazavam ni sta je vucko uradio,ali je on to uradio tudjim parama.Tako smo mogli i mi sami da podignemo Hram.

Sta je tu cudo, hram je zapocet 1904. idejno i kao potreba, kamen temeljac je postavljen 1905. od tada je bilo bitno koliko para se unese u radove, jer od toga zavisi kada ce biti zavrsen. Crkva je opisala ceo istorijat, tako da uopste nije problem utvrditi ko je sta radio i koliko para uneo u radove. Hram jos nije zavrsen i jos ima radova. Po mojim saznanjima najvise para je uneto u te radove kada je Milosevic dao Srbima nadu da ce moci da zive u svojoj drzavi kao gradjani prvog reda. Drugi je to uradio Vucic....za ovog Djindjica treba ispitati da li je bio retard ili genije, sto verovatno necemo saznati jer je negde pogresio u politickoj sferi, pa nije docekao ni da zavrsi mandat.
Ja ne sumnjam da je crkva vodila dnevnik, tako da lazi odaklegod stizale mogu da se eliminisu prostim citanjem sta je crkva ubelezila. Posao drzavnika je da povede narod, sto je u srbiji za rukom islo u zadnjem veku Aleksandru, Slobodanu i Vucicu.....emigranti su nepozeljni gradjani i kao takvi neprijatelji drzave, a neki i naroda.

necemo da mu dajemo legitimitet, jel shvatas da odavno bojkotujemo izbore, a trazimo referendum, jer sve vise se priblizavamo izdaji jos poodavno, ne od juce

nemoj da krivis nas, izborno telo, dok vucic korumpira svu tzv. opoziciju, cast izuzecima, gresis dusu prema narodu, dok aboliras odgovornosti politicare

jel nema referenduma? nikada necemo izaci onda na izbore, pa neka vlada vucic dozivotno, to vam je nasa poslednja, nas koji apstiniramo od glasanja
Да ли ти делује да дајем упутство кога треба заокружити? Мени не делује.
Само кажем - искористи гласачки листић.

Власт је 90тих радила то - додавали су где им треба, колико им треба... Од листића оних што не гласају.

Ја немам проблем да сви изађу на изборе па да буде 3,5 милиона важећих и 3 милиона неважећих гласова.
За мене је то громогласна порука.

А овако... Узалудно чекање.

Ако не делујеш на проблем, стање се неће поправити само од себе, никада.

Да ли ти делује да дајем упутство кога треба заокружити? Мени не делује.
za koga da glasam?
Само кажем - искористи гласачки листић.
ti i dalje ne shvatas da ima nas koji ne igramo nikakve igre, da ja idem na izbore da unistim glasacki listic? nikad, tako nije mene pokrao, nego vas koji glasate, ja u tome nisam ucestvovao. Bojkot.
Власт је 90тих радила то - додавали су где им треба, колико им треба... Од листића оних што не гласају.
tada smo menjali sistem, ili mislis da nismo trebali?
Ја немам проблем да сви изађу на изборе па да буде 3,5 милиона важећих и 3 милиона неважећих гласова.
За мене је то громогласна порука.

А овако... Узалудно чекање.

Ако не делујеш на проблем, стање се неће поправити само од себе, никада.
koje 4 stranke imaju bar po 10% da bi parirale vucicevoj koja kao ima 40%?
koje dve imaju po 20%?

ne postoji dobitna kombinacija, usitnio je vucic opoziciju na granici cenzusa, izbori bi samo njemu isli u prilog.

AV je ne samo napravio Hram Rastka Nemanjica nego je i SPC obnovio, obozio i preporodio.
ko zna šta je još sve uradio ... u svojim mislima... :D
mogućnosti su beskrajne.....možda je sprečio treći svetski rat, pomirio Rusiju i Ukrajinu, pripitomio divlji Zapad, ukinuo izvršitelje, učinio Srbiju najjačom zemljom sveta ikada i ekonomski i vojno....

Back