- Poruka
- 42.998
Šta mislite ?
Je li došao kraj tenisu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikako,dok je u ovakvojsnazi.Sto mora biti prvi,ali medju prvih 20 je u redu.mada on moze jos biti medju prvih 10 bez problema.Normalno je dolaze mladji snaznije,vestiji,jer se tenis stvarno razvio.Šta mislite ?
Tu dvojicu ozbiljnih dopingasa ne treba racunati.Sto se drugih tice mislim da jos 2 god moze da se nosi.Ne. Još uvek može lagano da dobije sve osim Sinera i Alkaraza. A na OI je dokazao da i njih može dobiti ako da maksimum.
On bi bio medju prvih 20 do 50 god zivota.A do 43 god zivota medju 10.Nikako,dok je u ovakvojsnazi.Sto mora biti prvi,ali medju prvih 20 je u redu.mada on moze jos biti medju prvih 10 bez problema.Normalno je dolaze mladji snaznije,vestiji,jer se tenis stvarno razvio.
Ma nisu na dopingu, Đoković je u njihovim godinama bio bolji od njihTu dvojicu ozbiljnih dopingasa ne treba racunati.Sto se drugih tice mislim da jos 2 god moze da se nosi.
Tako da je jos uvek no1.
Sinera ce osinuti zwei jahre suspenzije.
A i Alkaraza treba klasican doping.
Teška srca, ali...Šta mislite ?
Kako on hoce, dokle god se ne bruka moze da igra.
Penzioner igra finala
Zapamtite kad ce sledeci Srbin da zaigra finale nekog ozbiljnijeg turnira posle Noleta
Zar nije rok sa 65 godina?
On bi bio medju prvih 20 do 50 god zivota.A do 43 god zivota medju 10.
Ja se ne secam ni Tipsarevica da je igrao neko finale bio je u jednom trenutku rangiran u top10Знам ја! На Свето Никад.![]()
Jeste, nole je za protivnike imao mnogo jace igrace kad je bio u njihovim godinamaMa nisu na dopingu, Đoković je u njihovim godinama bio bolji od njih
Marej, Ferer, Rodik, Berdih, del Potro itd. + 3 GOAT-a, mnogo jača era od današnjeJeste, nole je za protivnike imao mnogo jace igrace kad je bio u njihovim godinama
Alkaraz i siner imaju jedan drugog i starijeg noleta
Dok je nole imao feda i nadala u naponu snage , 2 nivoa jaci protivnici