Belgradeboy
Elita
- Poruka
- 17.496
Pemzija i rad od 4 h u marketu da se skrpi.Šta mislite ?
Je li došao kraj tenisu ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pemzija i rad od 4 h u marketu da se skrpi.Šta mislite ?
Je li došao kraj tenisu ?
Pa iskreno ako cemo jeste Nole bio dobar u tim godinama ali se npr mucio da pobedi bilo koga,bilo koji g slem.Ono borba,umor,iscrpljivanje.Ma nisu na dopingu, Đoković je u njihovim godinama bio bolji od njih
Ma nije njima to problem vec sto sve zene(od svih) gledaju da ih Nole kresne pa sve to zavidno.Igraće do 45e sad mi javio. Još 7 god će da drkha snobove.
Ja se ne secam ni Tipsarevica da je igrao neko finale bio je u jednom trenutku rangiran u top10
Tako je, igraće sve dok se ne povredi tako da više ne može da nastavi da igra...veoma mudra taktika bi bila.Način na koji je igrao na OI ne dozvoljava mi da mislim da je spreman za peMziju
Pobedio ih je do te mere da se preselio na mrski mu zapad sa porodicom i tamo živi. Pravi patriotaIgraće do 45e sad mi javio. Još 7 god će da drkha snobove.
Možda i do 60te godine u top 100? Što da ne?On bi bio medju prvih 20 do 50 god zivota.A do 43 god zivota medju 10.
Preselio se u Monako zbog pprezaPobedio ih je do te mere da se preselio na mrski mu zapad sa porodicom i tamo živi. Pravi patriota
Neeeeeeee! To ne sme da se piše ovde, mnogi su to osporavali i svađali se sa mnom sve u pokušaju da dokažu da nije zbog porezaPreselio se u Monako zbog ppreza
Ali prijavljen je u Monaku. Nije blesav da plaća porez Španiji kad neće ni svojoj domovini.msm da je sada u Španiji , tamo živi
nije čudo da ćemo ih videti zajedno sa Rafom kako otvaraju neki teniski kamp
NNeeeeee dace tebi i vucicu isto ste zasluzni za njegov uspehNeeeeeeee! To ne sme da se piše ovde, mnogi su to osporavali i svađali se sa mnom sve u pokušaju da dokažu da nije zbog poreza
To je realnost ako provodi vise vremena u Spaniji.msm da je sada u Španiji , tamo živi
nije čudo da ćemo ih videti zajedno sa Rafom kako otvaraju neki teniski kamp
Koja domovina ova smradikalska rupčaga?!??Ali prijavljen je u Monaku. Nije blesav da plaća porez Španiji kad neće ni svojoj domovini.
ako bude nit pi babu nit pi stričevima i italijanskim medijima, trebalo bi da ga osude, ustvari kazne, kao što sve drugeTo je realnost ako provodi vise vremena u Spaniji.
Klima i sve super tamo na Majorki.
Ko ne bi.
Samo da vidimo sta ce bit od ovih meceva sto ga Siner dobi.
Treba da vrati bodove od svih koje je Siner prevario.
Polako sa penzijom da vidimo sta ce reci sud u Swici za drogiranje.
Ako ga kazne ide Carlitos odma na ciscenje pametni su oni u njegovom stabu.
Ali mu je na Majorki privremeni boravak haha ali mislim da placa porez gde mu stalno prebivaliste.Treba na mupu da proveris hahaha.Ali prijavljen je u Monaku. Nije blesav da plaća porez Španiji kad neće ni svojoj domovini.
Vidi Manga ako ga ne kazne to ce biti nelegalan biznis.Ma i Carlitos je pun otrova u telu.ako bude nit pi babu nit pi stričevima i italijanskim medijima, trebalo bi da ga osude, ustvari kazne, kao što sve druge
Briga me ko se svađa, u monako se ide zbog toga....Neeeeeeee! To ne sme da se piše ovde, mnogi su to osporavali i svađali se sa mnom sve u pokušaju da dokažu da nije zbog poreza
javno kažem ovde da već sam fan Alkaraza , mali ima dušu , za razliku od onog suvonogog italijana , a ruke mu ko šibice , lice ko da na groblje igraVidi Manga ako ga ne kazne to ce biti nelegalan biznis.Ma i Carlitos je pun otrova u telu.
Injemu su nasli ali nece javno da ga pljunu jer vec imaju jednog kojeg moraju.Ako odu oba boje se da ce gledanost opasti.
Nole je pri kraju nece imati ko da "leti" po terenu ako ih osude ovu dvojicu.
Ja sam vise bez dopinga po ko bude bude najbolji.
Ima racunovodju koji vodi racuna o tome da mu ustedi najvise novca; sigurno on ne misli o tome niti je rekao “vidi da platim sto vise” … opet razni pusaci K kao Mackoni ce traziti da plati PDV i na donacijeAli mu je na Majorki privremeni boravak haha ali mislim da placa porez gde mu stalno prebivaliste.Treba na mupu da proveris hahaha.
Nece placat dupli porez?
Neznam kako je sa amerima?
I na menhetnu ima stan.
Ko pljuje?Ima racunovodju koji vodi racuna o tome da mu ustedi najvise novca; sigurno on ne misli o tome niti je rekao “vidi da platim sto vise” … opet razni pusaci K kao Mackoni ce traziti da plati PDV i na donacije
Da pljujes po Novaku, moras biti stvarno qurton i po takvim se treba pisati
MackoniKo pljuje?
Pa sta ga boli kur i ja bi otiso u monako...