Da li je vreme za novi 27 mart.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

D-Devil

Zainteresovan član
Poruka
137
Svi znamo šta se dogodilo 27og marta 1941 godine.

Da li je vreme za novi 27 mart, i da konačno kažemo "NE" Evropskoj uniji?

Šta vi mislite? Moje mišljenje je da treba prekinuti razgovore sa evropom o pristupu Evropskoj uniji. Pošto je narodu dosta igranja "magarca i šargarepe".
Zato "gospodo" političari molimo Vas, recite sudbonosno "NE" Evropskoj uniji ma koliko to koštalo. Na kraju biće jeftinije nego ulazak u istu.

Šta vi mislite? Moje mišljenje je da treba prekinuti razgovore sa evropom o pristupu Evropskoj uniji. Pošto je narodu dosta igranja "magarca i šargarepe".
Zato "gospodo" političari molimo Vas, recite sudbonosno "NE" Evropskoj uniji ma koliko to koštalo. Na kraju biće jeftinije nego ulazak u istu.

27. mart je organizovala MI6.

Ako sad ima neke službe zainteresovane da organizuje tako nešto, KGB ili neko treći, 27. mart će se desiti. Narod sigurno sam od sebe neće ništa uraditi, u to budi siguran.

Postavljač teme je to naveo kao metaforički primer, ne misli se bukvalno na 27. mart, tad je ceo svet bio u ratnom plamenu a danas je situacija ipak znatno relaksiranija.

Možda bi bolje poređenje bilo Titovo "ne" Staljinu, mada je i to možda pregrub primer za ono što on hoće da kaže.

Upravo tako.
Naravno da nisam mislio bukvalno, nego me je danasnji datum podsetio na neke davne dogadjaje.

Kada smo imali "MOOODA" da kazemo NE mnogo jacima od sebe, a danas krivimo kicmu pred svakim.
Ni ja nezelim rat i pogrome, ali nezelim ni da me bilo ko ucenjuje bilo cime.

Upravo tako.
Naravno da nisam mislio bukvalno, nego me je danasnji datum podsetio na neke davne dogadjaje.

Kada smo imali "MOOODA" da kazemo NE mnogo jacima od sebe, a danas krivimo kicmu pred svakim.
Ni ja nezelim rat i pogrome, ali nezelim ni da me bilo ko ucenjuje bilo cime.
Ne ucenjuju nas.Od nas se samo traži da priznamo i prihvatimo tekovine NOB i socijalističke revolucije a jedna od tih tekovina je i poltički entitet Kosovo.

Ovog momenta u Srbiji ne postoji ni covek ni partija koji sproveli bilo sta pa i novi 27 mart, ili Srpsko prolece.A zasto je to tako? Verovatno zbog toga sto sva nasa tako zvana politicka elita zivi u Beogradu i ima sve instrumente vlasti, a posebno jedan naj vazniji, a to je novac.Znaci mogu da uzimaju koliko hoce i da dele ostatku Srbije koliko hoce, takav su zakon doneli.

Као комуниста, ја сам сагласан 1000%.

Нови 27. март, него шта!

Ovog momenta u Srbiji ne postoji ni covek ni partija koji sproveli bilo sta pa i novi 27 mart, ili Srpsko prolece.A zasto je to tako? Verovatno zbog toga sto sva nasa tako zvana politicka elita zivi u Beogradu i ima sve instrumente vlasti, a posebno jedan naj vazniji, a to je novac.Znaci mogu da uzimaju koliko hoce i da dele ostatku Srbije koliko hoce, takav su zakon doneli.
E, da se hoće poklopiti stvarni interes srbijanskog naroda sa pojedincima koji bi se organizovano suprotstavili,...Organizovano! Sve piše u Peščaniku,...

- - - - - - - - - -

Као комуниста, ја сам сагласан 1000%.

Нови 27. март, него шта!
Oprez, novi ''27. mart'', to znači puno krvi i srča do koljena, blokirane ulice=revolucija.

a jes``vala, upravo je vreme za to! Sve ne znamo shta cemo od sebe , snage i ratne spreme koja samo cheka "trenutak".

pre se nadam da provocirash, no shto mislim da si glup

Ne samo to ne, to je najcrnji datum u istoriji Srbije ....

Нестали су кодекси, остали су комплекси, ПОБЕДЕ СУ ПОРАЗИ, А ИСХОДИ СУ ПОТРЕСНИ...

А можда смо требали да станемо на страну нацистичке Швапске? Можда би то задовољило твој проевропски/амерички демократски его.

Postavljač teme je to naveo kao metaforički primer, ne misli se bukvalno na 27. mart, tad je ceo svet bio u ratnom plamenu a danas je situacija ipak znatno relaksiranija.

Možda bi bolje poređenje bilo Titovo "ne" Staljinu, mada je i to možda pregrub primer za ono što on hoće da kaže.

Зачудио бих се кад би се неко досетио да каже "људи, ајмо да радимо"... А за ове демонстрације и ср*ња увек има заинтересованих билмеза... И 27. марта су неписмени шабани викали "боље рат него пакт"...

a jes``vala, upravo je vreme za to! Sve ne znamo shta cemo od sebe , snage i ratne spreme koja samo cheka "trenutak".

pre se nadam da provocirash, no shto mislim da si glup

Na osnovu par recenica nije kulturno procenjivati da li je neko ili nije glup. A sigrno ne provociram.

Rat u mom postu nigde nisam spomenuo. To sto se dogodilo 27 marta 1941 nije razlog rata u Jugoslaviji. Rat je vec uveliko besneo Evropom.
Datum je uzet kao simbolicki datum kada je narodu bilo dosta vodjenja nakaradne politike i uvlacenja u dupe gorima od sebe.
Ja se ne osecam ni gorim, ni glupljim od prosecnog evropljanina, ali mi je dosta da ispastam i ja i moja deca zbog pogresnog vodjenja politike ove zemlje u poslednjih 25 godina.

Нестали су кодекси, остали су комплекси, ПОБЕДЕ СУ ПОРАЗИ, А ИСХОДИ СУ ПОТРЕСНИ...

А можда смо требали да станемо на страну нацистичке Швапске? Можда би то задовољило твој проевропски/амерички демократски его.

nije nas zaklala borba protiv spoljnih neprijatelja tada koliko rat medju nama, revolucija, kipteca mrzhnja protiv Srbije koja je zvanichno dala kralja, opet, logichno je da kralj bude iz najmnogoljudnije etnichke grupe, svaki savez podrazumeva hijerarhiju , koliko se god i sam kralj trudio da ugodi svima, teshko mu je uspevalo.

Na osnovu par recenica nije kulturno procenjivati da li je neko ili nije glup. A sigrno ne provociram.

Rat u mom postu nigde nisam spomenuo. To sto se dogodilo 27 marta 1941 nije razlog rata u Jugoslaviji. Rat je vec uveliko besneo Evropom.
Datum je uzet kao simbolicki datum kada je narodu bilo dosta vodjenja nakaradne politike i uvlacenja u dupe gorima od sebe.
Ja se ne osecam ni gorim, ni glupljim od prosecnog evropljanina, ali mi je dosta da ispastam i ja i moja deca zbog pogresnog vodjenja politike ove zemlje u poslednjih 25 godina.

upravo i kazhem da ne mislim da si glup. Rat je besneo Evropom a ne i nashom zemljom. Simbolichki da, zato tako i kazhem.
indirektno jeste provokacija, jer chime da krene taj narod i protiv koga kad ionako od ulaska u tu EU nece nishta ni biti.pijachno pogadjanje oko konja koji je na izdisaju, eto to je "poslovanje" oko ulaska u EU.

Puč 27.marta 1941. su izveli engleski plaćenici i gomila besposličara,desio se zato što su strane sile tako htjele.Pa tako i danas ako neko od strani obavještajni službi i sila bude htio da izvede neki novi puč ili revoluciju,uradiće to bez problema.
A sami da se sjetimo da potjeramo g..na ,nikad.

Englezi su digli ustanak u Srbiji!?i ti bi da to ponovish?neka hvala!

Upravo tako, sasvim je jasno da nas Evropa ne zeli, samo im treba reci "pa gospodo nezelimo ni mi vas". Stalno neki novi uslovi. Sta je sledeci uslov da svi promenimo prezime u Merkel??
Zasto nasi politicari ne izadju pred narod i kazu " narode nema nista od evrope, dajte da vidimo kako cemo dalje".
Znam da je to politicko samoubistvo za politicare, ali ako oni to nece da kazu, onda moramo mi kao narod to da kazemo.

Jel vi citate sta pisem. Datum je uzet kao simbolicki datum otpora. Iskreno me zabole ko je naterao oficire da naprave puc.
Samo je simbolika u pitanju. Ne pozivam ja sada narod da danas izadje na ulice i krene u novu revoluciju ili rat.
Vec da se uzmemo u pamet i shvatimo da od EU nece biti nista, da nas Rusi nikada nisu podrzali pa nece ni sada ukoliko nemaju licni interes.
Znaci ko nam ostaje? Mi sami. E pa kad je tako, onda tako i da se ponasamo.

Puč 27.marta 1941. su izveli engleski plaćenici i gomila besposličara,desio se zato što su strane sile tako htjele.Pa tako i danas ako neko od strani obavještajni službi i sila bude htio da izvede neki novi puč ili revoluciju,uradiće to bez problema.
A sami da se sjetimo da potjeramo g..na ,nikad.
Бар беспосличара имамо на лопате... И то оних, довољно глупих, да мрзе све око себе...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back