Koliko je para pokradeno za vreme Esenesa?

Kojih 5-10 milijardi? To jedino ako su kraduckali i nisu bili gramzivi. Minimum 20 milijardi je pokradeno. Voze se automobili od 500.000 pa na više. Pravile se vile od po 10-15 miliona. Kupovalo se sve najskuplje vidiš da skotovi svi imaju satove od 20 soma i više, da plaćaju obične majce 500 evra, tašnice od po nekoliko soma. Ljudi žive život punim plućima i vi mislite da sva ta gomila ološa sprcala samo 5 milijardi. Mnogo, mnogo više....
Kradu sakom i kapom.

Posle zvaničnog izveštaja Javnog Tužilaštva za organizovani kriminal u kome je rečeno da su Esenes lopine samo od posla rekonstrukcije pruge Beograd - Budimpešta u džepove strpali 115 miliona eura postavlja se pitanje koliko su za proteklih 12 godina pokrali para?
Moja procena je između 5 i 10 milijardi eura.. Pošto Ćacijevci ne znaju šta je to milijarda da im nacrtam : Milijarda ima 1000 miliona.. valjda znate šta je milion??

gde se sve kralo? kako? da li je moguće da Vučić nije znao da ovi oko njega lapaju pare 12 godina ? :D
Puno manje je pokradeno od 619 miliona 😉

Posle zvaničnog izveštaja Javnog Tužilaštva za organizovani kriminal u kome je rečeno da su Esenes lopine samo od posla rekonstrukcije pruge Beograd - Budimpešta u džepove strpali 115 miliona eura postavlja se pitanje koliko su za proteklih 12 godina pokrali para?
Moja procena je između 5 i 10 milijardi eura.. Pošto Ćacijevci ne znaju šta je to milijarda da im nacrtam : Milijarda ima 1000 miliona.. valjda znate šta je milion??

gde se sve kralo? kako? da li je moguće da Vučić nije znao da ovi oko njega lapaju pare 12 godina ? :D
Koruptivne renta za velike poslove iznose 2 do 3 posto .. za manje poslove tipa nabavke za javnu ustanovu , npr školu , bolnicu, opštinu , itd dostižu 5 posto Dobro moguće da neko SNS Baja lapi i više ali to je uobičajena ugradnja.
Znači cifra takve korupcije može da se ugrubo izračuna tako što se od većih poslova odkad je SNS na vlasti (2012.) izračuna 3 posto vrednosti a na to se doda 5 vrednosti manjih poslova i na dobijenu cifru se doda 3 posto kao što se kurvometru dodaje da bi se dobila ukupna putna ruta. Detaljniji cifru može da izračuna policija ako hoće kao što neće.
Sve u svemu moj je zaključak da su SNS-ovci mnogo više upropastili nego što su pokrali a da su pokrali jesu ,tu negde kao žuti

Back