Da li je većina sportiskinja svesno?

Koja je razlika između muške i ženske konstitucije nogu? Sve su to opravdanja da bi sportiskijke izgledale atraktivnije, attaktivnija aportiskinja veća gledanost i veća zarada. Verovatno si iz sportskog sektora pa sad se trudiš da ispeglaš situaciju i neutrališeš ovu temu.
Zene izbjegavaju sorceve, vecinom nose suknje ili sportske gace. Muskarci vecinom nose sorceve.
Nisam iz sportskog sektora profesionalno ali sam trenirao i takmicio se oko 30 godina jos od malena.
Sve ti je iz mog licnog iskustva, detalji opreme su jako bitni i presudni.
Zene prirodno idu na atraktivnost ali u sportu je najvaznija udobnost pa onda nakon toga i atraktivnost.

Poslednja izmena:
Zene izbjegavaju sorceve, vecinom nose suknje ili sportske gace
Fudbalerke, košarkašice, rukometašice, sve one nose šorceve normalne širine i dužine.
Zene prirodno idu na atraktivnost ali u sportu je najvaznija udobnost pa onda nakon toga i atraktivnost.
Pitanje je da li to rade svojevoljno ili neko manipuliše njima izgovorima kako je to zbog udognosti a krajnji cilj je atraktivni izgled sportiskinja i povećanje gledanosti. A već sam rekao kada je vrhunski sport u pitanju verujem da na 99% sportiskinja krajnji cilj rezultat a ne atraktivni izgled.

Pitanje je da li to rade svojevoljno ili neko manipuliše njima izgovorima kako je to zbog udognosti a krajnji cilj je atraktivni izgled sportiskinja i povećanje gledanosti. A već sam rekao kada je vrhunski sport u pitanju verujem da na 99% sportiskinja krajnji cilj rezultat a ne atraktivni izgled.
Ti hoces da kazes da neko manipulise zenama u sportu i da im namece garderobu u kojoj izgledaju privlacnije a da bi u drukcijoj odjeci imale bolji rezultat i bilo bi im udobnije ali eto ima neki lobi koji to usmjerava. Zar ti mislis da te zene npr u odbojci nisu vec testirale na treningu razlicite sorceve i da nisu primjetile kakvi im realno odgovaraju. Zar mislis kad bi zene bolje igrale odbojku u sirokim sorcevima uprkos tome ne bi presle ponovo na siroke zbog necijeg uticaja. Tehnologija napreduje tako se mijenja i sport, mijenja se oprema, prije nije bilo takvih materijala koji bi davali kvalitetne elasticne uske sorceve.
Hoces da kazes da sportista nema svoju volju vec da mu je namece neko drugi.
Niko nije zabranio da zene smiju koristiti siroke sorceve u odbojci. Ako bolje igraju u sirokim kako nema neki zenski tim u sirokim sorcevima koji pokazuje tu razliku.

Poslednja izmena:
Zar ti mislis da te zene npr u odbojci nisu vec testirale na treningu razlicite sorceve i da nisu primjetile kakvi im realno odgovaraju. Zar mislis kad bi zene bolje igrale odbojku u sirokim sorcevima uprkos tome ne bi presle ponovo na siroke zbog necijeg uticaja. Tehnologija napreduje tako se mijenja i sport, mijenja se oprema, prije nije bilo takvih materijala koji bi davali kvalitetne elasticne uske sorceve.
Hoces da kazes da sportista nema svoju volju vec da mu je namece neko drugi.
I odbojkaši ne igraju u tesnim šortsevima nego u klasičnim. Njima odgovaraju klasični a odbojkašicama ne. Hajde molim te.

I odbojkaši ne igraju u tesnim šortsevima nego u klasičnim. Njima odgovaraju klasični a odbojkašicama ne. Hajde molim te.
Ne odgovara muskarcima tijesni sorc zbog polnog organa treba komotnije vise prostora u takvim sportovima sa loptom dok zenama vise odgovara usko i elasticno jer drukcije je gradje.
Sve ima svoj realni razlog a lobi nema tu neki uticaj. Lobi postoji ali realnost je bitnija.

Ne odgovara muskarcima tijesni sorc zbog polnog organa treba komotnije vise prostora u takvim sportovima sa loptom dok zenama vise odgovara usko i elasticno jer drukcije je gradje.
Sve ima svoj realni razlog a lobi nema tu neki uticaj. Lobi postoji ali realnost je bitnija.
Što se tiče muškog polnog organa prilikom bavljenja sportom bolje je da bude fiksiran nego da landara kada tako moram da se izrazim. Tako da opet nisi u pravu.

Da li je većina sportiskinja, na primer odbojkašice i atletičarke, svesno da većina muškaraca dok gleda njihove duele gleda i u njihove pozadine? Odbojkašice nose one tesne šorceve iako odbojkaši nose široke dok se većina atletičarki takmiči bukvalno u gaćama iako ranije nije tako bilo, nosile su uglavnom duže tesne šorceve, što je ipak razumljivo, naročito kod sprinterki zbog otpora vazduha pretpostavljam. Šta mislite o ovome?
ajde pi.cko pacenice ne glupetaj

to gledaju takvi ko ti

odbojkasice su nase zlatne princeze koje su svojom igrom do sada mnogo puta obradovale naciju i donele zlato

To što ih ti ili ja ne gledamo talvim očima dok igraju u tesnim šorcevima ne znači da drugi to ne rade. I ne obraćaj mi se više onakvim rečnikom da te ne bih blokorao.
Ja ne znam nikoga ni od mlađih da ih tako posmatraju. Ne bitne su godine tako posmatranje zena u bilo čemu pa i u sportu koji nam je doneo toliko zanimljivih trenutaka i radosti nije nista drugo no pi.ckopacenik....

455028955_122167115900158346_8282752689234651747_n.jpg
;):per::cool:

Back