Da li je većina sportiskinja svesno?

Meliot

Elita
Poruka
19.884
Da li je većina sportiskinja, na primer odbojkašice i atletičarke, svesno da većina muškaraca dok gleda njihove duele gleda i u njihove pozadine? Odbojkašice nose one tesne šorceve iako odbojkaši nose široke dok se većina atletičarki takmiči bukvalno u gaćama iako ranije nije tako bilo, nosile su uglavnom duže tesne šorceve, što je ipak razumljivo, naročito kod sprinterki zbog otpora vazduha pretpostavljam. Šta mislite o ovome?

Smatram da su sportski građene žene lepe, nije samo pozadina, nego gotovo sve je na njima lepo :)

Ne znam zašto nose tesne šortseve, možda je to u skladu sa nekom modom.
Ni ja ne znam zašto odbjkašice nose trsne šorceve, mislim da ih je neko prevario da im je tako bolje da igraju absve zarad veće gledanosti. Odbojka prva srpska ženska liga dupke puna svaka dvorana bar koliko sam video :(

A jasno mi je je zašto su atletičarke nosile tesne šorceve ranije, zbog smanjenja otpora vazduha, ali ne shvatam zašto se sada takmiče bukvalno u gaćama. Odnosno shvatam ali mi nije jasno kako one ne kapiraju zašto. Sve su to vrhunske sportiskinke nisu to neke pozerke iz neke druge ili treće lige.

Pa kapiraju bolje od tebe....
Kao sto odbojkasice imaju najgledanije prenose....a io jeste zanimljiva zenska odbojka, imaju 4 tima , zvezda i jos 3 , zvezda tu nesto udara kontru , ali nije da nema kvalitet, a ostale 3 imaju promenljive dane, ali kad ih uhvati onda su jake i to daje zanimljivost...Dodjes na dupe ili sise, ne znam sta se vidi ili sta privlaci kod odbojke...a posle si in...
Npr kod muske kosarke privlace gledaoci, kad god odem na partizan zvezda, zvezda deo pun , a partizan moze malo da se dise i uvek dobre ribice na partizanovom delu....
To je za uzivo gledanje, nije za ovo tv prenosi , ali tu se moze birati isto kao tenis...ranije suknjice, sad nemam pojma, ne gledam tenis...
Ljudi vole da gletkaju tv voditeljke...ja volim pevaljke u kafani...a znam toliko tv voditeljki uzivo, i znam koja je kakva i koja izgleda dobra riba a koja je dobra riba mislim u smislu tela, a i odvojeno u smislu zanimljive osobe...uh nisu sve sto imaju dobru emisiju zanimljive u realu...

Ni ja ne znam zašto odbjkašice nose trsne šorceve, mislim da ih je neko prevario da im je tako bolje da igraju absve zarad veće gledanosti. Odbojka prva srpska ženska liga dupke puna svaka dvorana bar koliko sam video :(

A jasno mi je je zašto su atletičarke nosile tesne šorceve ranije, zbog smanjenja otpora vazduha, ali ne shvatam zašto se sada takmiče bukvalno u gaćama. Odnosno shvatam ali mi nije jasno kako one ne kapiraju zašto. Sve su to vrhunske sportiskinke nisu to neke pozerke iz neke druge ili treće lige.
Nose uske elasticne specijalne sorceve jer se tako onemogucava trenje izmedju nogu a time smanjuje i upala iritacija koze.

A zašto se tako ne oblače i odbojkaši? Košarkaši i košarkašice? Sada su doduše malo stesnili i dresove rukometašica u odnosu na ranije, ali ipak nije do te mere kao što su tesni šotrsevi odbojkašica.
Zene imaju drukciji oblik nego muskarci i njezniju kozu. Pogledaj zenske batake i muske letve grede, razlika je ocigledna. Kosarkasi su vise izduzeni. Imaju i muskarci probleme sa tim,,, trenje znojenje. Pogledaj npr Andre Agasija koji je nosio dugi elastan ispod sorca. Izgleda da se ti nisi bavio klupskim ligaskim sportom.

andre-agassi.jpg

Poslednja izmena:
Zene imaju drukciji oblik nego muskarci i njezniju kozu. Pogledaj zenske batake i muske letve grede, razlika je ocigledna. Kosarkasi su vise izduzeni. Imaju i muskarci probleme sa tim,,, trenje znojenje. Pogledaj npr Andre Agasija koji je nosio dugi elastan ispod sorca. Izgleda da se ti nisi bavio klupskim ligaskim sportom.
Ja kada sam nosio tesne bokserice znalo je od trenja da mi se napravi crveniloa od širokih bokserica mi se to nije dešavalo.

* Ženski bataci, sve si rekao time, bolje se vide kada je šorc tesan, a da ne pričamo kako ženska pozadina vidi u gaćama kod atletičarki ili kod odbojlašica na pesku.

Ja kada sam nosio tesne bokserice znalo je od trenja da mi se napravi crveniloa od širokih bokserica mi se to nije dešavalo.

* Ženski bataci, sve si rekao time, bolje se vide kada je šorc tesan, a da ne pričamo kako ženska pozadina vidi u gaćama kod atletičarki ili kod odbojlašica na pesku.
Vizuelno bolje izgleda ali nije to najbitnije vec funkcionalnost to jest udobnost znaci manje zuljeva iritacije koze a time vise volje za trening i bolji rezultati. Tijesne bokserice izazivaju vise trenja nego uske ali ovdje se radi o elastanu koji usko prijanja i potpuno eliminise trenje koze i upale. Gore ti je foto Agasija kao dokaz, nije on to stavio onako bez veze kao modni detalj vec ima valjan razlog.

Poslednja izmena:
Vizuelno bolje izgleda ali nije to najbitnije vec funkcionalnost to jest udobnost znaci manje zuljeva iritacije koze a time vise volje za trening i bolji rezultati. Tijesne bokserice izazivaju vise trenja nego uske ali ovdje se radi o elastanu koji usko prijanja i potpuno eliminise trenje koze i upale. Gore ti je foto Agasija kao dokaz, nije on to stavio onako bez veze kao modni detalj vec ima valjan razlog.
Zašto onda teniseri ne igraju u tesnim šorcevima? Odbojkaši isto. Zašto atletičari ne nose gaće kao atletičarke? Neko je uvideo da je bolja glrdanost kada su žen atraktivnije obučene i primenio to u praksi. Žalosno je što vrhunske sportiskinje i ne shvataju o čemu se tu zapravo radi ubeđen sam.

Uzmimo na primer olimpijadu ili bilo koje svetsko prvenstvo. Svi sportisti i sportiskinje koji se nađu tamo su vrhunski sportisti i sportiskinje u svojim disciplinama. I onda neko zloupotrebi sve to i pre svega vrhunske sportiskinje prikazuje kao seksualne objekte da bi povećao gledanost i na kraju profit. I svi mi hteli-ne hteli učestujemo u svemu tome. Razmišljajte o tome jer sam siguran da niko od sportiskinja i sportista nije otišao na ta takmičrnja da pozira. Odgovornost je pre svega na olimpijskim komitetima i sportskim savezima, kako nacionalnim tako i međunarodnim.

Zašto onda teniseri ne igraju u tesnim šorcevima? Odbojkaši isto. Zašto atletičari ne nose gaće kao atletičarke? Neko je uvideo da je bolja glrdanost kada su žen atraktivnije obučene i primenio to u praksi. Žalosno je što vrhunske sportiskinje i ne shvataju o čemu se tu zapravo radi ubeđen sam.

Ti si ubijedjen da je tako kako ti mislis, zato si postavio takvu tezu da je to sve samo zbog spoljasnjeg izgleda i radi privlacenja paznje . Medjutim nije tako, tu su drugi razlozi vec sam objasnio.
Teniseri nose sire sorceve radi cirkulacije zraka i zato sto je to specifican sport, ruke su u fokusu, cesto se prekida i polozaj nogu je cesto rasiren, ide se bocno lijevo desno, nema tu puno atletskog trcanja ka naprijed .Teniski mecevi traju po nekoliko sati dok atletika par minuta. Teniserke nose postave ispod suknje slicne kao sto imaju odbojkasice i teniseri imaju specijalne postave ispod sorca da bi se smanjilo trenje, ne nose oni ispod sorca obicne pamucne gace .Kod Agasija je to jace izrazeno. Atleticari nose slicne gace (trikoe) kao atleticarke samo malo duze jer muskarci imaju drukciju konstituciju. Zene inace nose cesce uske elasticne kratke sorceve u svakodnevnom zivotu i u vecini sportova, to je njihov izbor jer se osjecaju udobnije.

Screenshot_2024-08-12_11-41-55.png
Screenshot_2024-08-12_11-44-04.png

Poslednja izmena:
Teniseri nose sire sorceve radi cirkulacije zraka i zato sto je to specifican sport, ruke su u fokusu, cesto se prekida i polozaj nogu je cesto rasiren, ide se bocno lijevo desno, nema tu puno atletskog trcanja ka naprijed .
Znači duže traje i teniseri non stop se kreću čak i u sprintovima i sve to traje nekoliko sati i njih ne žulja? Ne žulja ni odbojkaše a samo žulja odbojkašice?
Atleticari nose slicne gace (trikoe) kao atleticarke samo malo duze jer muskarci imaju drukciju konstituciju. Zene inace nose cesce uske elasticne kratke sorceve u svakodnevnom zivotu i u vecini sportova, to je njihov izbor jer se osjecaju udobnije.

Screenshot_2024-08-12_11-41-55.png
Screenshot_2024-08-12_11-44-04.png
Atletičari nose tesne šortseve, trikoe, kako god, ali to nisu gaće, nosu ni ovo što si zbacio za žene. Ali pogledajmo i druge takmičarke u atletici:

Ovo ovako što sam izbacio u prilozima je nažalost bila većina na ovoj olimpijadi što se atletike tiče. Žalosno je iskrenokada sada ovako razgovaramo a ti vadiš situaciju nekakvim izgovorima. Anatomija tela da se bolje vidi, tako valjda beše.

Prilozi

• thumbnail.jpg
    thumbnail.jpg
    60,1 KB · Pregleda: 8
  • 1417217.jpg
    1417217.jpg
    119,5 KB · Pregleda: 8
Znači duže traje i teniseri non stop se kreću čak i u sprintovima i sve to traje nekoliko sati i njih ne žulja? Ne žulja ni odbojkaše a samo žulja odbojkašice?
Ti mozes nesto raditi cijeli dan a da ne dobijes zulj a mozes nesto da uradis za minut i da dobijes zulj.
Razlika je izmedju iritacije koze zbog znoja pa trenja i zuljeva.
Tenis ima puno okreta, prekida, razne varijante polozaja tijela i tu ne dolazi do trenja u medjunozju ili rijetko dok npr ako dugo jednolicno hodas po vrucini ili treniras trcanje tu moze cesce doci do iritacije koze od sorca i tu pomaze triko (elastan) postava ili samo triko. Tenisere isto moze da grebe i gore sam naveo da zato imaju postavu ispod sorca a siri sorc iznad postave im odgovara jer rashladjuje u toku igre jer se pomjera kao sto suknja rashladjuje u toku duze igre.
I odbojkase i odbojkasice moze da zulja, oni imaju slicne sorceve, zenski su uzi ali elasticni te sprijecavaju zuljeve dok su muski malo siri duzi i nisu skroz uz tijelo,.Na donjoj slici mozes vidjeti bijelu postavu ispod sorca.
Screenshot_2024-08-12_12-49-37.png
Screenshot_2024-08-12_13-03-04.png

Poslednja izmena:
Tenis ima puno okreta, prekida, razne varijante polozaja tijela i tu ne dolazi do trenja u medjunozju ili rijetko dok npr ako dugo jednolicno hodas po vrucini ili treniras trcanje tu moze cesce doci do iritacije koze od sorca i tu pomaze triko (elastan) postava ili samo triko. Tenisere isto moze da grebe i gore sam naveo da zato imaju postavu ispod sorca a siri sorc iznad postave im odgovara jer rashladjuje u toku igre jer se pomjera kao sto suknja rashladjuje u toku duze igre.
Molom te, to su sve gluppsti, za žuljeve se koristi najobičnija mast kao preventiva ko ima problem sa tim.
tijelo,.Na donjoj slici mozes vidjeti bijelu postavu ispod sorca.
Tu postavu ne koriste svi već samo pojedini igrači, kao i steznike za noge i ruke. A da se šorts nosi zbog luftiranja šta tek reći, zašto onda odbojkaši ne nose tesne šorceve? Tu je onda po tvojoj logici luftiranje 100%. Pa zato što kapiraju da bi im sevale zarnjice i međunožje u toku igre.

Ovo ovako što sam izbacio u prilozima je nažalost bila većina na ovoj olimpijadi što se atletike tiče. Žalosno je iskrenokada sada ovako razgovaramo a ti vadiš situaciju nekakvim izgovorima. Anatomija tela da se bolje vidi, tako valjda beše.
Muskarci ne nose uske gace kao zene vec nose vece sorceve i vece trikoe jer imaju veci polni organ pa da bi bilo u balansu, vece mudo veci shorc.:D

Molom te, to su sve gluppsti, za žuljeve se koristi najobičnija mast kao preventiva ko ima problem sa tim.

Tu postavu ne koriste svi već samo pojedini igrači, kao i steznike za noge i ruke. A da se šorts nosi zbog luftiranja šta tek reći, zašto onda odbojkaši ne nose tesne šorceve? Tu je onda po tvojoj logici luftiranje 100%. Pa zato što kapiraju da bi im sevale zarnjice i međunožje u toku igre.
Pa naveo sam ti, u nekim sportovima muskarci nose sire sorceve radi lufta a zene nose uze elasticne jer im odgovara jer smanjuje trenje i iritaciju . Ne nose odbojkasi tijesne sorceve jer im je luft bolji sa sirim. Uzi elasticni smanjuju iritaciju a siri daju luft.

Pa naveo sam ti, u nekim sportovima muskarci nose sire sorceve radi lufta a zene nose uze elasticne jer im odgovara jer smanjuje trenje i iritaciju .
Koja je razlika između muške i ženske konstitucije nogu? Sve su to opravdanja da bi sportiskijke izgledale atraktivnije, attaktivnija aportiskinja veća gledanost i veća zarada. Verovatno si iz sportskog sektora pa sad se trudiš da ispeglaš situaciju i neutrališeš ovu temu.

Back