DA LI JE VAZNA SPOLJASNJA LEPOTA?

Ja se zabavljam samo sa ovima sto lice na Bred Pita.

Ах, не.
Ја само са онима што имају чупаву косу (мада од скора мож' и ошишано) + узневерени поглед. z:D

to sam i ja hteo da pitam, ali sam video da je to jedna od "onih".....(shto slushaju TH ;)

Аух, нагазих на јежа. z:D

Ne,samo sam hteo da Vam pojasnim Vaš post pošto ga sami niste razumeli...Kako ne dodele ovi moderatori nekog staratelja nije mi jasno...

Vi da MENI pojasnite MOJ post.......Ovo je strašno..a inače njegova suština je bila ta da je fizička lepota kod mene izuzetno važna ako osoba ne poseduje nikakvu drugu....to je ono što prvo primetimo i što nas privuče nekoj osobi...E sad ako je osoba dobra, pametna, rezonuje kako treba...ta lepota onda nije neophodna....u svim ostalim slučajevima savršeno jeste...jer ja nisam javno dobro za vreme komunizma pa da svi partijski drugovi moraju biti ravnopravni pri dodeli istog....MOJ izbor MOJA stvar.

Zaključak: Nisam ti ja ni bilo ko kriv što si isfrustrirana svojim izgledom i blesastim ponašanjem i stavovima.Nemojte da vređate.Sučeljavanje je završeno.Odoh off. (u jednom momentu sam prešao sa Vas na tebe,omaklo mi se)

Ja i dalje ne razumem kako si ti došao do tog zaključka....Ovde nije ni bilo sučeljavanja...ja to radim samo sa pametnim ljudima....a sa takvima kao što ste Vi samo započinjem raspravu da vidim koliko neko može biti uskouman....(otrcana fora...stara nekih 150 godina...a i svejedno Vi nikada ne bi ste mogli sa Nas preći na mene...)

Zato da bi ljudi (kao sto si ti) ipak nekako mogli da dodju na ovaj forum. ;)

Nikada nisam shvatala ljude koji guraju nos tamo gde mu nije mesto...kao da je njihov komentar važan...

Poslednja izmena od moderatora:
a i svejedno Vi nikada ne bi ste mogli sa Nas preći na mene...)

:lol: :lol: Sa kojih "Nas"? :hahaha:

@IBM
Cestitam, uspeo si cak nekooliko njih da .... :mrgreen: I cak je javno priznala...!z:DI]

Nikada nisam shvatala ljude koji guraju nos tamo gde mu nije mesto...kao da je njihov komentar važan...

Zato sto nam je smorno, pa dodjemo da smaramo ljude kao sto si ti...

Naravno da je vazan, ti si pitala, ja sam ti lepo odgovorio. ;)

Zato sto nam je smorno, pa dodjemo da smaramo ljude kao sto si ti...

Naravno da je vazan, ti si pitala, ja sam ti lepo odgovorio. ;)

Pa da...u pravu si...za tebe je važan....ali mislim da bi trebao neko da ti pojasni pojam retoričkog pitanja....no nebitno.....što bi već jednom neko rekao...."jadan i patetičan"...u tome mora da je stvar...

:lol: :lol: Sa kojih "Vas"? :hahaha:

@IBM
Cestitam, uspeo si cak nekooliko njih da .... :mrgreen: I cak je javno priznala...!z:DI]

A ti počni da čitaš.....

Pa da...u pravu si...za tebe je važan....ali mislim da bi trebao neko da ti pojasni pojam retoričkog pitanja....no nebitno.....što bi već jednom neko rekao...."jadan i patetičan"...u tome mora da je stvar...

Vazan je. Pa ajde mi ti objasni, kad si tako pametna, hoces li? ;)

Mora da je stvar u tome, hoces da ti nadjem nekog dobrog psihijatra da se izlecis brzo?;)

A ti počni da čitaš.....

To je sve? Pa mogla si barem da se izvalcis tako sto bi rekla da nije istina...ili nesto tako. ;)

Back