DA LI JE VAZNA SPOLJASNJA LEPOTA?

Mora da bude makar osrednja i takve mi najvise odgovaraju,prelepih se bojim! Da imam neki strah,imam osecaj kao da cu odmah dobiti pedalu ili mi nabiju nekakav trip kao da su bolje od mene, a znam da bi mi u vezi to sigurno prebacivale! Mora da ima cisto lice bez bubuljica i slicnih zajebancija ,da je sve normalnog oblika,da je simpaticna i nezna,jos ako je malo smotana i pogubljena... Mojoj sreci nema kraja!

E a evo zbog čega ja izbegavam prelepe- zbog toga što su uobražene i misle da zaslužuju mnogo (ne samo ono,nego para,najbolje diskoteke,splavove i ostalo) i ako im ne ispuniš brzo ćeš dobiti pedalu čak bez da ti kaže da si je dobio...Opasne su do bola...

Nikako ne treba ići u krajnosti.:ljutko:Prelepa troši ko ruska vozila i uvek ima rezervu a ružna je...Ružna!:mrgreen:Ozbiljno razmišljam da u inat celom selu pustim bradu ko batica sa mog avatara i takođe kao na slici obučem j**ačku pidžamu.Baš bi voleo da vidim reakcije cura"kojima nije bitna spoljašnja lepota".:lol:

Naravno da je vazna..fuj pa necu valjda sa nekim bubuljicavim , mislim da.

Јес' не волем ни ја бубуљичаве.
Ома се сетим Лондонове књиге „Људи са понора“ и стискања гнојних бубуљица и шикљања гноја из исте и тако то...
Ди бре, још и гној треба да ме попрска.

Back