User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.026
E da mora da se depilira mrzim dlakave zene!! Meni je vazna ali i karakter osobe...Negde 50:50!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora da bude makar osrednja i takve mi najvise odgovaraju,prelepih se bojim! Da imam neki strah,imam osecaj kao da cu odmah dobiti pedalu ili mi nabiju nekakav trip kao da su bolje od mene, a znam da bi mi u vezi to sigurno prebacivale! Mora da ima cisto lice bez bubuljica i slicnih zajebancija ,da je sve normalnog oblika,da je simpaticna i nezna,jos ako je malo smotana i pogubljena... Mojoj sreci nema kraja!
E a evo zbog čega ja izbegavam prelepe- zbog toga što su uobražene i misle da zaslužuju mnogo (ne samo ono,nego para,najbolje diskoteke,splavove i ostalo) i ako im ne ispuniš brzo ćeš dobiti pedalu čak bez da ti kaže da si je dobio...Opasne su do bola...
@tema- Naravno da je bitna.Pa ko bi hodao s grobom.
Overkill:Mora da bude makar osrednja
kreptoman:Ali ne bih mogao biti ni sa osobom bez noge (znam, surov sam) iako mi mozhda savrsheno odgovara.
ne prema apetitima - nego prema mogućnostima
Ok, ondaK Jessica Alba, samo da je upoznam
Fino,fino.
Nego,'ajmo sad malo - ne prema apetitima - nego prema mogućnostima...![]()
Ja imam prelepu devojku tako da se meni ne obracaj tim recima!![]()
![]()
a jel neka shvedjanka, onako bela skroz, sa plavom kosom?
Nisi se mogao suzdrzati?
Nemoj me vuci za jezik krepto, molim te...
Naravno da je vazna..fuj pa necu valjda sa nekim bubuljicavim , mislim da.
Samo sam te dobro procijenioPronasao si se u bubuljicavom?
A grob..pa ne znam, jos uvek se deklarisem kao covek, ali ako ikada odlucim da prebacim sferu svog postojanja na nezive objekte vrlo rado cu te obavestiti.
( . . . )
Ali ne bih mogao biti ni sa osobom bez noge
Naravno da je vazna..fuj pa necu valjda sa nekim bubuljicavim , mislim da.
Samo sam te dobro procijenio![]()