VENIX
Ističe se
- Poruka
- 2.746
Moguće je...
ja volim iznad sebe i svih svoju djecu...a muški se nije rodio taj...volem, al ne previše...od viška glava boli...![]()
Ovo mišljenje jasno govori da postoje osobe kojima emocije i ljubav prema muškarcu znače onoliko koliko i rat u Iraku.Ali danas je takvih žena,nažalost,sve više.Gledate samo korist,zabavu,karijeru i provod bez da istinski zavolite nekoga.
Osim toga,pokazujete ogromnu nedobronamernost što nikako nije dobro kada su partnerski odnosi u pitanju.U ljubavi,a i u životu uopšte,ponašate se previše uzvišeno,umišljeno,zatim previše mudro i nadmeno,kao da ste popile svu pamet ovog sveta.Kao da je Vaša ljubav nešto bez čega ne može da se živi,pa je muškarac primoran da trpi sva zla i nevolje koje mu pripremate.

Radije bih celokupan svoj život proveo sam,nego da se prepustim osobi sa takvim razmišljanjem.Izmišljate kojekakve priče da su muškarci ovakvi,onakvi,a šta Vi radite zarad očuvanja emotivne veze ?
Pričate da muškarci ne gaje emocije prema Vama.Kako očekujete da Vas neko poštuje i voli kada ne želite da mu uzvratite ni jedan deo onoga što Vam je pružio ? I još iznosite gnusne činjenice u smislu da od viška ljubavi može glava da boli,što samo pokazuje koliko je neka osoba bezvredna i ne poseduje ni promil emocija.Kako bi ste pomogli nekome sa strane,ko Vam nije niko i ništa,ako prema nekome ko je s Vama gradio budućnost,ko je stvorio to dete kojim se ponosite – plasirate takva mišljenja da ga ne treba voleti previše ?
Još se na to podlo smejete kao da je bezosećajnost koju ste iskazali nešto zanimljivo i duhovito,a ne pogubna osobina koju je bolje sakriti,ako je već posedujete.
I ne znam zašto se većina Vas uglavnom poziva na ljubav prema detetu,kada to nije pitanje ove teme.Naravno da svaki roditelj (pogotovo majka) oseća bezgraničnu ljubav prema detetu,ali ako pričamo o partnerskim odnosima mislim da je potpuno neshvatljivo da za nekoga kažemo da ga ne možemo voleti previše,jer od viška glava boli.

Na kraju krajeva i to dete koje bezuslovno volite nije vam donela roda,već ga je stvorio taj muškarac prema kome Vi ništa ne osećate zato što ne posedujete ni trunku morala i emocija.
Strašno mrzim nepravdu,nepoštovanje i omalovažavanje,ma o kome da se radi – ženi,muškarcu,detetu ... životinji.Na kraju krajeva i ne treba da čudi činjenica što ste u 70% slučajeva već posle tridesete godine samohrane majke (deca su Vam jedino što imate,jer Vi karakter,emocije i osećajnost prema muškarcu nemate),pa Vam je porodični život vrlo brzo osudjen na propast.Jedina Vaša parola i želja je - Brzo se prodaj,iskoristi svakoga koga možeš,a sasvim je jasno da tu mesta za emocije nema – ni na jednoj ni na drugoj strani.
Ne kažem da nema idiota među muškarcima (koji na sličan ili bilo koji drugi negativan način posmatraju i tretiraju ženski svet),svakako da ih ima i to ne malo,već mnogo,ali ophodjenje nekih žena prema muškarcima koji ih vole i poštuju,je potpuno nepojmljivo zdravom razumu.

Čast izuzecima.