Da li je to sex?!

Mišljenja sam da je tvoja drugarica, koja je iskazala želju da vodi ljubav sa dečkom tvoje druge prijateljice, povređena i ozlojeđena. Tim gestom traži pažnju i nežnosti druge vrste. Najpre tetošenja, beskrajnog strpljenja dok se vajka, razumevanja, saosećanja u pogledu i blago savijenim usnama, milovanje po ruci i osuđivanja 'muškog skota' koji je sada bivši. Tim načinom pokazuje i da je ona zdrava, željna, vrela žena i da je on izgubio zaskidom ada ni sam nije svestan kakvu ženu. Da je njoj toliko stalo do vođenja ljubavi, našla bi ribu u ovom moru. Ne! To baš mora da bude dečko tvoje drugarice. Kako da ne! Mo'š misliti. Šije mu ga Đuro... Pije zeka vodice... Ma nemoj mi kasti :)))
Vidi, iskreno... Duboko saosećam sa njom. Teško je to, devojčice...
Ipak, puno vremena, slušanja, ali zaista slušanja, uz, recimo kafu...duuuugačku šetnju...danima...zaista pomaže. A i sprečava da ispadne smešna sa tim pokušajem, ili da izazove probleme bez potrebe ni ne svesna šta čini u ovom momentu.
Slušaj...kafa, šetnja, blag, topao ljudski osmeh sa iskrenim razumevanjem, dodir ruke, mir koji možemo da podarimo nekome, veika je stvar.

Ovde sam ako ste za kafu...bez nekakvih namera ili bilo čega takvoga. Pričajmo, šetajmo...vreme je savršeno... Toplo, lepo, a još nema komaraca :))) Bar ne mnogo :))
Pa, izvoli, javi se ))

Što se tiče psovki, one su prvo izraz nemoći, pa tek onda lične kulture, bogatstva rečnika... Sećam se da me je onomad jedna dama, zbog moje nesmotrenosti, opsovala sa: 'mladiću jedan!!!'
Njeno telo, lice, gestikulacija, pogled, stisnute usne su govorile sve što bi neko drugi rekao pominjući eksplicitne seksualne aktivnosti sa mojom bližom i daljom rodbinom, bez obzira na pol i godište...
Ne bude besan u nemoći jedino onaj kome nije stalo dovoljno ili se još sa tako nečime nije sreo. Inače psuje svako, makar u sebi, nekim svojim, pogrdnim načinom, rečnikom... Pa neka bude to i besno odmahivanje rukom sa onim ljutitim: MA!!!
Sam izbor reči je manje bitan jer ne vređaju sve svakoga jednako niti imaju značenje za svakoga isto. I te kako se oseti kada te neko opsje na stranom jeziku koji ne poznaješ, i osećaš se neprijatno, loše...zar ne? Kakvog smisla imaju tada reči osim da i tako dočaraju nemoćan bes nekoga?

Pošalji mi poruku ako želiš da detaljnije pričamo o tvojoj drugarici i njenom rešenju...možemo kotaktirati e-mailom, telefonom, kako ti volja...
Lepo što brineš o drugarici, sviđa mi se to. Treba te imati za prijatelja, zaslužiti...

Vidimo se :))

Poslednja izmena:
Mišljenja sam da je tvoja drugarica, ... Treba te imati za prijatelja, zaslužiti...

Vidimo se :))

:heart:
Hvala za odgovor. Mislim da nisi bas shvatio pricu. Ona nije povredjena, nego samo zeli da vodi ljubav. Veruj mi.:heart:

Čovek se isprsio nema šta (Svetozar1)
Ništa prefriganije od muškarca koji bi da teši ranjivu žensku slušajući srceparajuće priče.:cool:

Nije prefrigan, nego je fin. Kumo, kumo, kako to da shvatim?:heart:

velika je to žrtva, već zamišljam kako mi novu majicu od 150eura umazuje suzama i rimelom. uffffffffffff

Di si mi ti moj pomorce?!:heart:

Čovek se isprsio nema šta (Svetozar1)
Ništa prefriganije od muškarca koji bi da teši ranjivu žensku slušajući srceparajuće priče.:cool:

Poznajemo se?
Da li ti je palo i jednog trena na pamet da sam iskren, pre nego da sam pokvarenjak?
Nazivati me prefriganim nije u redu... Ne očekujem ni da mi se veruje, takođe...

Očekujem korektan odnos. Zar pre vređanja nije bilo daleko pristojnije upoznati me? Naprosto me pitati šta sam mislio svojim rečima, koji je smisao i zašto sam se ponudio, bar?

Ne radujem se ovakvom upoznavanju sa tobom. Ali, zaista bi trebala da se zapitaš o svojoj korektnosti prema meni.
Uvredio sam te nečim? Bilo koga? Čime sam zaslužio sumnjičavost i nazivanje prefriganim, kao i aludiranje na iskorišćavanje bilo koga, a naročito mlade duše?

Da si pristojna, očekivao bih izvinjenje...Ovako, ne očekujem ništa. Bar ne ništa pametno...

Ovo je moj treći ili četvrti komentar na ovom forumu, i zaista sam se nadao normalnoj, odrasloj, zreloj komunikaciji...

Dakle, iskreno sam se ponudio... Sada to povlačim i osećam se vrlo neprijatno zbog moje glupe iskrenosti i otvorenosti...
Trudiću se da nikada više ne komentarišem ovako, a naročito na tvom blogu Vatrena Cico i AlterEgona...

Zbogom

OK, izvinjavam se... Očigledno mnogo što-šta nisam razumeo...

No, malko sam konzervativan po tim pitanjima. Pre bih poverovao u priču da i momak i devojka vode ljubav sa njom, ako su već tako širokih shvatanja. Tako niko ne bi bio prevaren 'pozajmljivanjem' nekoga. Do tada, to je nemam pojma šta, ali svakako nije u redu..
Molim te lepo...baš taj momak, koji je zauzet... IH!!!

Izvinjavam se i na ovom odgovoru. Hvala što me ne smatraš prefriganim. Zaista sam bio iskren i otvoren...

Drago mi je bilo videti tvoju priču. Veoma interesantna, a ti sa tvojom pažnjom divna... Pozdravljam te :))

Poznajemo se?
Da li ti je palo i jednog trena na pamet da sam iskren, pre nego da sam pokvarenjak?
Nazivati me prefriganim nije u redu... Ne očekujem ni da mi se veruje, takođe...

Očekujem korektan odnos. Zar pre vređanja nije bilo daleko pristojnije upoznati me? Naprosto me pitati šta sam mislio svojim rečima, koji je smisao i zašto sam se ponudio, bar?

Ne radujem se ovakvom upoznavanju sa tobom. Ali, zaista bi trebala da se zapitaš o svojoj korektnosti prema meni.
Uvredio sam te nečim? Bilo koga? Čime sam zaslužio sumnjičavost i nazivanje prefriganim, kao i aludiranje na iskorišćavanje bilo koga, a naročito mlade duše?

Da si pristojna, očekivao bih izvinjenje...Ovako, ne očekujem ništa. Bar ne ništa pametno...

Ovo je moj treći ili četvrti komentar na ovom forumu, i zaista sam se nadao normalnoj, odrasloj, zreloj komunikaciji...

Dakle, iskreno sam se ponudio... Sada to povlačim i osećam se vrlo neprijatno zbog moje glupe iskrenosti i otvorenosti...
Trudiću se da nikada više ne komentarišem ovako, a naročito na tvom blogu Vatrena Cico i AlterEgona...

Zbogom
Trebao bi češće da pišeš, tj da osetiš atmosferu na ljis-u, ok smo mi svi ovde, ali nas ne znaš. Pa mi smo ti najotvoreniji i najzabavniji pdf :p
U principu,moj komentar nije uvredljiv, nego je više uopšten+ šaljiv sa dozom istine, eleem... Istina se odnosi na muškarce koji teše skrhana ženska srdašca-što priznaćeš nije retka pojava, a sa sve nekim predubeđenjem...Naravno,odrasli smo,pa retko uopštavamo, ali dešava se. Mada,moram priznati retko se dešava se neko pojavi iznebuha i ponudi kontakt nekome ovde, ljudi obično kontaktiraju (ako kontaktiraju) nakon izvesnog vremena,kada skontaju ko kako piše, razmišlja,u kakvom je fazonu i sl.
Inače, tema tj komentari su išli tokom kako su već išli, niko od nas nije uvređen. Dobro nam došao,malo vedriji start ti želim. I videćeš biće ti opušteno.
E, tako.
Aj pa zdravo.

Poslednja izmena:
Cicika kad sam te video da mažeš paštetu onim bakicama u Šumicama bio sam ponosan što forumašim na istom mestu sa tobom :heart:

IZvini, bicu veoma direktna. Lazes! Nisi me video u Sumicama, jer nisam tamo volontirala. Nisam nikom mazla pastetu, jer sam veganka i samo sam davala posnu hranu i vodu. Ti treba da budes pocastvovan, posto uopste znas da pises, jer sam videla koji je tvoj nivo inteligencije, kada svoje zaposlene tretiras kao niza bica i kao predmete. To sto si napisao je toliko jeftin i prazan pokusaj da budes smesan, ali kao sto vidis - nije ti upalilo.:heart:

Trebao bi češće da pišeš, tj da osetiš atmosferu na ljis-u, ok smo mi svi ovde, ali nas ne znaš. Pa mi smo ti najotvoreniji i najzabavniji pdf :p
U principu,moj komentar nije uvredljiv, nego je više uopšten+ šaljiv sa dozom istine, eleem... Istina se odnosi na muškarce koji teše skrhana ženska srdašca-što priznaćeš nije retka pojava, a sa sve nekim predubeđenjem...Naravno,odrasli smo,pa retko uopštavamo, ali dešava se. Mada,moram priznati retko se dešava se neko pojavi iznebuha i ponudi kontakt nekome ovde, ljudi obično kontaktiraju (ako kontaktiraju) nakon izvesnog vremena,kada skontaju ko kako piše, razmišlja,u kakvom je fazonu i sl.
Inače, tema tj komentari su išli tokom kako su već išli, niko od nas nije uvređen. Dobro nam došao,malo vedriji start ti želim. I videćeš biće ti opušteno.
E, tako.
Aj pa zdravo.

To sto ti je napisala AlterEgona, alijas moja kuma u pokusaju, je istina za vecinu njih ovde, ali za mene ne. Ja sam ozbiljna i moje teme su iskrene i zasnovane na mom iskustvu. Nimalo nisu zabavne. Nikoga ne vredjam, nikoga ne osudjujem, cak ni ovu nemoralnu ponudu, samo pitam sta ljudi misle.
Sto se kontakta tice, ovo cu javno reci, dosla sam na forum pre par godina, naivno sam se nasla sa jednim forumasem, ispala je veoma neprijatno situacija i od tada sam shvatila da nema potrebe da se upoznajem sa nekim. Neka prica ko sta hoce o meni. Meni je dovoljno da vidim kako ko misli, a kafa i slicno, ko zna... mozda u nekom drugom zivotu.:heart:

Back