Juce sam se videla sa jednom mojom najboljom drugaricom. Raskinula je sa deckom pre dve nedelje, ali, kaze, da ima potrebu da vodi ljubav. Ona nije koristila ovaj izraz nego je bila direktna. Ja ne volim psovke. To za mene nije samo odraz nevaspitanja, nego siromastva, kada covek nema bogat recnik da izrazi svoje misli na neki lepsi nacin onda nesto opsuje. Ja to ne volim. Sta ce mi? Uvek volim lepim, pa kako bude. Smirujem gde treba, podrzavam, objasnjavam, strpljiva sam. Eto, takva sam ja. Lepa rec i gvozdena vrata otvara. Cujem tako ove ljude, koji su nastradali u poplavama, pa psuju. Pa, cemu sad to? To nece vratiti ni mir, ni spokoj - nista. Lepa rec ce te umiriti, a drugi ce se osecati prijatno.
Da se vratimo na ovaj slucaj. Dakle, ona je raskinula sa deckom i ocajno joj je potrebna neznost, mada ona kaze da joj treba nesto drugo. Kaze da je to neznost za neke devojke, koje ne znaju sta ce od sebe i svoje dokonosti, a ja mislim da je za nezne i suptilne duse poput mene. Ja nisam dokona, naprotiv, ali me ne interesuje sta ona misli, jer znam da niej u pravu, a ona trenutno rasudjuje samo pomocu instinkta, nagona, da se izrazim kao neka biologicarka, pa joj oprastam.
On me je pitala sta ja mislim o tome, da ona vodi ljubav sa jednim mojim najboljim drugom, koji je u vezi sa jednom mojom najboljom drugaricom, ali da samo imaju seks i nista vise, posto joj je to potrebno. Odlucila je da pita njegovu devojku, koja je jedna moja najbolja drugarica, da li bi joj smetalo da ga pozajmi. Pitala me je, dakle, sta mislim i da li je to prevara?
Sta mislite vi o tome? Da li je to normalno? Da li je to prevara? Da li biste takvo nesto uradili? Da li biste pristali da vas neko tako iskoristi?