Да ли је таблету неопходан антивирус ?

Slobodance

Ističe se
Poruka
2.841
Поздрав свима !
Нисам пронашао овакву тему овде па рек'о хајд' да приупитам за ваша искуства,савете
Дакле ако таблет има Андроид платформу---и иде се на интернет да ли је неопходно инсталирати неки антивирусни (или било шта
слично анти-шпијунски-тројански...)програм ?
Уопштено питам за разне моделе...ја имам Prestigio
:bye:

Odlicno pitanje, i mene to zanima, mada znam koliko njih sa Androidom i niko ne korisiti antivirus.
Moze da se opet zapati sve i svasta ako skidas neke sumnjive programe, piratske i sl, mada ovi koriste Androide za YouTube i Face, tako da nema problema vec duzi niz godina.

Navodno, Android ima neki antivirus u sebi kako sam razumeo.

Ako placas racune, koristis PayPal i sl. mozda nije lose imati neki antivirus tu, moze da se zapati neki keylogger mozda.

Ево ја сам инсталирао Аваст(јер га имам и у компјутеру, и одличан је) али некако ми делује "непотребно"...видећемо.
Иначе "напунио " сам таблет са много интересантних програма,па их после и деинсталирам... и тако у круг.А то је углавном све са ГП страница...бесплатно;)
Сад ме интересује треба ли и на таблету да радим ,после неког времена,дефрагментацију...?

iz ličnog iskustva bolje instalirati antivirus ,jer je tablet prestigio koji je uglavnom koristilo moje malo dete uspeo da zapati virus. skidane su igrice tipa oblačenja,kuvanja i sl .za devojčice ,a opet ga je toliko zakucao da više nije bilo moguće instalirati ni jedan program , čak ni antivirus. sada imam avast ali od tada nije pronađen ni jedan . bolje spreiti nego lečiti.

iz ličnog iskustva bolje instalirati antivirus ,jer je tablet prestigio koji je uglavnom koristilo moje malo dete uspeo da zapati virus. skidane su igrice tipa oblačenja,kuvanja i sl .za devojčice ,a opet ga je toliko zakucao da više nije bilo moguće instalirati ni jedan program , čak ni antivirus. sada imam avast ali od tada nije pronađen ni jedan . bolje spreiti nego lečiti.

A možda ste ipak samo pretrpali memoriju. Instalirali 100 nekih aplikacija...

Поздрав свима !
Нисам пронашао овакву тему овде па рек'о хајд' да приупитам за ваша искуства,савете
Дакле ако таблет има Андроид платформу---и иде се на интернет да ли је неопходно инсталирати неки антивирусни (или било шта
слично анти-шпијунски-тројански...)програм ?
Уопштено питам за разне моделе...ја имам Prestigio
:bye:

Jeste, potreban je!

Back