Sin_tisućljetne_kulture Veoma poznat Poruka 13.072 10.04.2020. u 19:26 - Da li je su iz današnje Hrvatske odvodili decu u janjičare? #26 Mrkalj: Neko te grdno slagao, sine. Kliknite za proširenje... Ne razumijem te što si napisao...
veliki krang Legenda Poruka 71.078 10.04.2020. u 19:33 - Da li je su iz današnje Hrvatske odvodili decu u janjičare? #27 Sin_tisućljetne_kulture: Ne razumijem te što si napisao... Kliknite za proširenje... Sad ti je kasno da naučiš da čitaš
Sin_tisućljetne_kulture: Ne razumijem te što si napisao... Kliknite za proširenje... Sad ti je kasno da naučiš da čitaš
Pumpaj Dinstanović Zaslužan član Poruka 104.578 10.04.2020. u 20:20 - Da li je su iz današnje Hrvatske odvodili decu u janjičare? #28 Sin_tisućljetne_kulture: Ček, onda ja ne smijem pisati na forumu? Jer ja pišem hrvatskim... Kliknite za proširenje... Možeš, ali ispod svake rečenice treba da dostaviš prevod na jedan od ta dva jezika.
Sin_tisućljetne_kulture: Ček, onda ja ne smijem pisati na forumu? Jer ja pišem hrvatskim... Kliknite za proširenje... Možeš, ali ispod svake rečenice treba da dostaviš prevod na jedan od ta dva jezika.
Sin_tisućljetne_kulture Veoma poznat Poruka 13.072 10.04.2020. u 20:23 - Da li je su iz današnje Hrvatske odvodili decu u janjičare? #29 Slaven777: Možeš, ali ispod svake rečenice treba da dostaviš prevod na jedan od ta dva jezika. Kliknite za proširenje... Ne razumijem ni tebe, ček da prevedem što si napisao...
Slaven777: Možeš, ali ispod svake rečenice treba da dostaviš prevod na jedan od ta dva jezika. Kliknite za proširenje... Ne razumijem ni tebe, ček da prevedem što si napisao...
Лекизан Buduća legenda Moderator Poruka 30.119 10.04.2020. u 21:28 - Da li je su iz današnje Hrvatske odvodili decu u janjičare? #30 Sin_tisućljetne_kulture: Ček, onda ja ne smijem pisati na forumu? Jer ja pišem hrvatskim... Kliknite za proširenje... Пошто разумем шта си написао онда пишеш српски, па онда можеш да додаш нешто везано за тему ако имаш.
Sin_tisućljetne_kulture: Ček, onda ja ne smijem pisati na forumu? Jer ja pišem hrvatskim... Kliknite za proširenje... Пошто разумем шта си написао онда пишеш српски, па онда можеш да додаш нешто везано за тему ако имаш.
ZabranjeniLegenda Buduća legenda Poruka 35.797 10.04.2020. u 22:32 - Da li je su iz današnje Hrvatske odvodili decu u janjičare? #31 Sin_tisućljetne_kulture: Ček, onda ja ne smijem pisati na forumu? Jer ja pišem hrvatskim... Kliknite za proširenje... Sta znas da pises na cakavskom/hrvatskom?
Sin_tisućljetne_kulture: Ček, onda ja ne smijem pisati na forumu? Jer ja pišem hrvatskim... Kliknite za proširenje... Sta znas da pises na cakavskom/hrvatskom?