ja ne znam kako neko može da poveruje u ovo što priča vučić i njegovi mediji da studenti mrze svoju zemlju i svoj narod ..to samo umobolnici mogu da veruju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто су склоњени документи?Ne pratiš fabulu teme.Jedan broj korisnika istrajava u tvrdnji da niko nije kažnjen za pad nadstrešnice a to je jedan sačuvaj Bože složen predmet.Da stvar bude gore ne postoji sudska praksa za tu vrstu krivičnog dela pa i tužilaštvo i sud na mukama.
S druge strane imamo prilično jednostavan slučaj ubistva gde su u istrazi pribavljeni svi potrebni dokazi (Brajan nije preterano bistar momak) i gde treba samo da odredi visina kazne pa opet taj postupak traje i traje.
Mogu da poveruju kad im se plati.ja ne znam kako neko može da poveruje u ovo što priča vučić i njegovi mediji da studenti mrze svoju zemlju i svoj narod ..to samo umobolnici mogu da veruju
Cekaj,jel mozes da se saberes ?Po tebi je medjunarodno pravo vazece,samo ako si na strani jacih?Jel znas sta si upravo rekao?Da svaki silnik,lokalni i medjunarodni treba da tlaci slabijeg jer mu se ovaj drugi ne potcinjava.Međunarodno pravo funkcioniše odlično kad imaš normalne odnose i normalne okolnosti.
Međutim, Srbija je izabrala da vodi politiku zameranja i inata prema imperiji i plaća cenu takvog svog ponašanja.
A to je tako izabrano namerno. Jer vladajućim strukturama ne odgovara uređen sistem, korupcija je lakša kad si izolovan. I dokle god mogu sendvičarima da prodaju izgovor za izolovanost - "svi nas mrze", njima je odlično. Masno se bogate na koruptivnim poslovima a naivan narod misli kako nije do nas nego nekih tamo stranaca, što je budalaština naravno. Nažalost, takvi su sendvičari, nemaju organ za razmišljanje, i tragedija ovog naroda je što ih je previše. Oni su velika većina, zato i propadamo.
ja ne znam kako neko može da poveruje u ovo što priča vučić i njegovi mediji da studenti mrze svoju zemlju i svoj narod ..to samo umobolnici mogu da veruju
Tema je nacionalistička ili nenacionalistička priroda studentskog političkog pokreta.Ne komplikuj
Drzi se teze i ne skreci levo-desno.
Cekaj,jel mozes da se saberes ?Po tebi je medjunarodno pravo vazece,samo ako si na strani jacih?Jel znas sta si upravo rekao?Da svaki silnik,lokalni i medjunarodni treba da tlaci slabijeg jer mu se ovaj drugi ne potcinjava.
Cekaj,jel mozes da se saberes ?Po tebi je medjunarodno pravo vazece,samo ako si na strani jacih?Jel znas sta si upravo rekao?Da svaki silnik,lokalni i medjunarodni treba da tlaci slabijeg jer mu se ovaj drugi ne potcinjava.
Podrzava ih kandicka...pametnom dostaTema je nacionalistička ili nenacionalistička priroda studentskog političkog pokreta.
Mislim da su jedan broj korisnika uključujući i moju malenkost ubedljivo obrazložili odsustvo nacionalizma u tom pokretu.
Da je obrnuto,da je taj pokret nacionalistički isti ne bi imao finansijere i ne bi ni postojao.Bez finansijske podrške ni jedan politički pokret praktično ne može da postoji a ne postoji zainteresovani faktor koji bi finansirao srpski nacionalistički pokret.Postoji interes za finansiranje protivnacionalističkih pokreta i zato taj pokret i opstaje.
Попут СНСа, највећег противнационалног покрета који се спонзорисан са запада.Tema je nacionalistička ili nenacionalistička priroda studentskog političkog pokreta.
Mislim da su jedan broj korisnika uključujući i moju malenkost ubedljivo obrazložili odsustvo nacionalizma u tom pokretu.
Da je obrnuto,da je taj pokret nacionalistički isti ne bi imao finansijere i ne bi ni postojao.Bez finansijske podrške ni jedan politički pokret praktično ne može da postoji a ne postoji zainteresovani faktor koji bi finansirao srpski nacionalistički pokret.Postoji interes za finansiranje protivnacionalističkih pokreta i zato taj pokret i opstaje.
Malo si banalizovao ali deluje kao da si na dobrom putu da razumeš stvari. Nisam to ja smislio, samo kažem kako fakat jeste![]()
Pravilnije bi bilo da se kaže Kandićeva.Podrzava ih kandicka...pametnom dosta
Cekaj, saberi se maloTema je nacionalistička ili nenacionalistička priroda studentskog političkog pokreta.
Uzmes kafu i promene se okolnosti"Правила" су од до ситуације и околности.
Nema sta ti da kazes kako fakat jeste,kad pominjes u istoj recenici medjunarodno pravo i samovolju mocnih.Ocigledno si za banditizam,ti u stvari podrzavas VuqiaMalo si banalizovao ali deluje kao da si na dobrom putu da razumeš stvari. Nisam to ja smislio, samo kažem kako fakat jeste![]()
Drugosrbi su najveci podrzavaoci krsenja medjunarodnog pravaНема међународног права - то је другосрбијанерима на Крстарици образложено још пре 15.год.
Показале су велике силе на КиМу и заиебали су се !
I predratni komunisti studenti bili su neiskvarena deca sa plemenitim ciljevima pa vratiše Srbiju u vreme dahija.kakve veze ima ko koga podržava kandićka je nebitna bitni su plemeniti ciljevi te neiskvarene dece
Ko gubi ima pravo da se ljuti.misliš grubane nastavlja uz podršku zapada sve da rasprodaje i da ispunjava njihove naloge u zamenu za opstajanje na vlasti..bolje tako kaži..
Uzmes kafu i promene se okolnosti![]()
Drugosrbi su najveci podrzavaoci krsenja medjunarodnog prava