Да ли је студентски покрет претежно националистички?

Ne pratiš fabulu teme.Jedan broj korisnika istrajava u tvrdnji da niko nije kažnjen za pad nadstrešnice a to je jedan sačuvaj Bože složen predmet.Da stvar bude gore ne postoji sudska praksa za tu vrstu krivičnog dela pa i tužilaštvo i sud na mukama.
S druge strane imamo prilično jednostavan slučaj ubistva gde su u istrazi pribavljeni svi potrebni dokazi (Brajan nije preterano bistar momak) i gde treba samo da odredi visina kazne pa opet taj postupak traje i traje.
Зашто су склоњени документи?
Зашто је инсистирано да није било реконструкције када је било?
Зашто су напрасно отварали Железничку када није било завршено?
Зашто је коштала реконструкција 3-4 пута више од нормалне цене?
Итд итд итд

Međunarodno pravo funkcioniše odlično kad imaš normalne odnose i normalne okolnosti.

Međutim, Srbija je izabrala da vodi politiku zameranja i inata prema imperiji i plaća cenu takvog svog ponašanja.

A to je tako izabrano namerno. Jer vladajućim strukturama ne odgovara uređen sistem, korupcija je lakša kad si izolovan. I dokle god mogu sendvičarima da prodaju izgovor za izolovanost - "svi nas mrze", njima je odlično. Masno se bogate na koruptivnim poslovima a naivan narod misli kako nije do nas nego nekih tamo stranaca, što je budalaština naravno. Nažalost, takvi su sendvičari, nemaju organ za razmišljanje, i tragedija ovog naroda je što ih je previše. Oni su velika većina, zato i propadamo.
Cekaj,jel mozes da se saberes ?Po tebi je medjunarodno pravo vazece,samo ako si na strani jacih?Jel znas sta si upravo rekao?Da svaki silnik,lokalni i medjunarodni treba da tlaci slabijeg jer mu se ovaj drugi ne potcinjava.

Ne komplikuj :mrgreen:
Drzi se teze i ne skreci levo-desno.
Tema je nacionalistička ili nenacionalistička priroda studentskog političkog pokreta.
Mislim da su jedan broj korisnika uključujući i moju malenkost ubedljivo obrazložili odsustvo nacionalizma u tom pokretu.
Da je obrnuto,da je taj pokret nacionalistički isti ne bi imao finansijere i ne bi ni postojao.Bez finansijske podrške ni jedan politički pokret praktično ne može da postoji a ne postoji zainteresovani faktor koji bi finansirao srpski nacionalistički pokret.Postoji interes za finansiranje protivnacionalističkih pokreta i zato taj pokret i opstaje.

Cekaj,jel mozes da se saberes ?Po tebi je medjunarodno pravo vazece,samo ako si na strani jacih?Jel znas sta si upravo rekao?Da svaki silnik,lokalni i medjunarodni treba da tlaci slabijeg jer mu se ovaj drugi ne potcinjava.

Malo si banalizovao ali deluje kao da si na dobrom putu da razumeš stvari. Nisam to ja smislio, samo kažem kako fakat jeste ;)

Нема међународног права - то је другосрбијанерима на Крстарици образложено још пре 15.год.

Показале су велике силе на КиМу и заиебали су се !

Tema je nacionalistička ili nenacionalistička priroda studentskog političkog pokreta.
Mislim da su jedan broj korisnika uključujući i moju malenkost ubedljivo obrazložili odsustvo nacionalizma u tom pokretu.
Da je obrnuto,da je taj pokret nacionalistički isti ne bi imao finansijere i ne bi ni postojao.Bez finansijske podrške ni jedan politički pokret praktično ne može da postoji a ne postoji zainteresovani faktor koji bi finansirao srpski nacionalistički pokret.Postoji interes za finansiranje protivnacionalističkih pokreta i zato taj pokret i opstaje.
Podrzava ih kandicka...pametnom dosta

Попут СНСа, највећег противнационалног покрета који се спонзорисан са запада.

Cekaj, saberi se malo :lol:
Ovde pises cas nacionalisticki, cas nije.
Odluci se :think:
Definisi precizno.

kakve veze ima ko koga podržava kandićka je nebitna bitni su plemeniti ciljevi te neiskvarene dece koja samo hoće da žive u svojoj zemlji gde nema korupcije kriminala gde nema ovako bolesne vučićeve propagande i laži i gde ne moraju da se učlane kod vučića da bi dobili zaposlenje
i vučića podržava čitav zapad i klinton i bler i šreder....nemojte da izvrćete činjenice...ne može srbija da bude poslednja zemlja u evropi gde je ovakva diktatura i propaganda igde sve odlučuje jedan čovek i gde nisu izršebe nikakve prave reforme da ne pričam za udbu koja nije reformisana još od 1945 i gde se ljudi nasleđuju...sve druge zemlje su već davno to završile...sa tim mora da se prekine vučić mora da padne jer neće to da uradi zna da ne bi mogao da bude na vlasti i ovoliko laže da se to uradi

Нема међународног права - то је другосрбијанерима на Крстарици образложено још пре 15.год.

Показале су велике силе на КиМу и заиебали су се !
Drugosrbi su najveci podrzavaoci krsenja medjunarodnog prava

kakve veze ima ko koga podržava kandićka je nebitna bitni su plemeniti ciljevi te neiskvarene dece
I predratni komunisti studenti bili su neiskvarena deca sa plemenitim ciljevima pa vratiše Srbiju u vreme dahija.
I sa i bez studenata,vi ostajete na klupi za rezervne igrače to jeste u opozicionoj hladovini a sa teškim bremenom vlasti ostaje da se bori Vučić Aleksandar sa njegovim saradnicima.

uz ovakve medije i ovakvu propagandu koja traje svakog dana od jutra do večeri na svim nacionalnim frekvencijama sa svojim novinarima i analitičarima vučić je prevazišao i samog gebelsa sa svojim lažima i optužbama gebels je imao izreku da sto puta ponovljena laž postaje istina a vučić je otišao dalje hiljadu puta ponovljena laž postaje istina mora ljudima da uđe u mali mozak u podsvest sve što im vučić servira..milošević je za njega bio malo dete

Drugosrbi su najveci podrzavaoci krsenja medjunarodnog prava

Знам их добро, ови на Крстарици заједно са већим делом модерације и управе су ПД

--
А највише се позивају на МП и то онако елитистички

Back