Da li je strast opravdanje za preljubu?

Pogrešan izbor? 🤔 Nema to veze sa izborom, nego sa moralom i etikom. Ako poklekneš pred nekim izazovom, onda se čovek ne može osloniti na takvu osobu. Pa najbolje bi bilo, da koja god mi se svidi, zaskačem ko zec. Ne ide to baš tako, niti ima smisla. Ako si sa nekim, pa budi sa tom osobom.
Život se ne odvija u krajnostima nemojte da ste toliko svedeni.

ljudi svakodnevno pokleknu pred svakakvim izazovima.

to da li ćeš ti da zaskačeš kao zec ili ne nije moja već tvoja dinamika.

očito niste razumeli šta sam napisala.

nisam nikada upotrebila reč kao što je ložnjava.

način na koji stavljaš ljude u okvir mi je oduzeo želju da ti bilo šta objašnjavam
Citirao sam osobu kojoj sam to pitanje postavio, ona je dala taj simpatican izraz pa sam iskoristio u svrhu tvog pitanja. A u okvir nikoga ne stavljam, zato sam joj i postavio pitanje da mi objasni lepo sta se desilo i kako.

Citirao sam osobu kojoj sam to pitanje postavio, ona je dala taj simpatican izraz pa sam iskoristio u svrhu tvog pitanja. A u okvir nikoga ne stavljam, zato sam joj i postavio pitanje da mi objasni lepo sta se desilo i kako.
da već si objasnio sam u nekom prethodnom postu.
da ne ponavljam uglavnom je tačno to što si rekao.
ako imaš vezu na čvrstoj platformi oči ti služe da gledaš i ništa više od toga
ako nemaš iz njih sevaju munje latentne seksualnosti koja nije zadovoljena
i neko učita tvoj signal...
eto tako se desi.
nisi ni svestan šta si poslao u svet i da će se neko zalepiti na tvoju energiju

da već si objasnio sam u nekom prethodnom postu.
da ne ponavljam uglavnom je tačno to što si rekao.
ako imaš vezu na čvrstoj platformi oči ti služe da gledaš i ništa više od toga
ako nemaš iz njih sevaju munje latentne seksualnosti koja nije zadovoljena
i neko učita tvoj signal...
eto tako se desi.
nisi ni svestan šta si poslao u svet i da će se neko zalepiti na tvoju energiju
:prpa:Wow, ovo je neverovatno interesantno objasnjeno, mozda je upravo to i razlog zasto se meni ili nekom trecem to ne desava, a nekome cini se na svakom koraku se otvaraju ta vrata. Dobro receno, svaka cast, jos je neko napisao isto na foru kako zracis tako privlacis.

Strast i ljubav ne moraju biti izjednačene.Ljudska psiha malo drugačije reaguje na strast a drugačije na ljubav.
Ne znam za druge, ali kod mene je bitna i strast u vezi.
Tako da , kad imam partnera, druge muškarce ne doživljavam kao muškarce već kao osobe.

Ne osuđujem ništa, samo je ovo moje viđenje i način na koji ja funkcionišem. ;)

Zato Rimljani i Vikinzi vise ne postoje zato sto su zbog takvog nacina zivota bili jako slozni izmedju sebe
Rim i stara Grcka su osnova i stub evropske civilizacije, Rim je propao kao carstvo, al zaostavstina nije.
Vikinzi nikad nisu ni postojali u tom smilsu, postojala su nordijska plemena, viking je bilo zanimanje, vikinzi su billi ljudi koji su isli u pljacke i pohode. Ni oni nisu nestali, njihova zaostavstina je ogromna. I nisu nestali, Skandinavci su njihovi naslednici

Čitam neki članak o filmovima o preljubama kao najdubljem izrazu strasti. Preljuba na filmu je često prikazana kao jedan od najsnažnijih ali i najkontraverznijih motiva ljudske strasti. Na ekranu to nije samo moralno pitanje već i ispitivanje komleksnosti ljudske psihe. Često su takvi filmovi fascinantni publici pa se pitam iz kojih razloga. Skrivene želje da budu na mestu glumaca ili na mestu sudije?
Filmovi su oruzje u sluzbi indoktrinacije i kondicioniranja svesti i misljenja za sirotinju.

Ne znam za druge, ali kod mene je bitna i strast u vezi.
Tako da , kad imam partnera, druge muškarce ne doživljavam kao muškarce već kao osobe.

Ne osuđujem ništa, samo je ovo moje viđenje i način na koji ja funkcionišem. ;)
naravno najbitnija je strast u vezi.
ali strast i veza nisu zamrznuta slika forever after.

ko nam garantuje da će ta strast sa odabranim bićem trajati do kraja života?
šta raditi kad nema više strasti kad se izliže i izbledi?

odreći se tog divnog osećaja života u nama?
Da li naš um i telo traže novu provokaciju da bi živeli ili umiru sa strašću koju je ugasio partner

naravno najbitnija je strast u vezi.
ali strast i veza nisu zamrznuta slika forever after.

ko nam garantuje da će ta strast sa odabranim bićem trajati do kraja života?
šta raditi kad nema više strasti kad se izliže i izbledi?

odreći se tog divnog osećaja života u nama?
Da li naš um i telo traže novu provokaciju da bi živeli ili umiru sa strašću koju je ugasio partner
Kod svake osobe strast budi neka sitnica, ako u vezi nestane strast, i partner (muško ili žensko) se ne potrudi da je ponovo probudi (znači da mu nije stalo), takva veza je farsa, pozorište za druge, mučenje za učesnike predstave.

Kao što rekoh negde, moj doživljaj teme :D

A što se pitanja tiče:

"ko nam garantuje da će ta strast sa odabranim bićem trajati do kraja života?
šta raditi kad nema više strasti kad se izliže i izbledi?" - Ako ne može da se probudi ponovo, onda nešto ne štima, ideš dalje.

"odreći se tog divnog osećaja života u nama?
Da li naš um i telo traže novu provokaciju da bi živeli ili umiru sa strašću koju je ugasio partner" - Ni slučajno se odreći tog osećaja. Ako je ugasio partner, šta tražiti tu?

Ne verujem da je rešenje u preljubi, jer nije trajno.

pa to, nekad treba stvari imenovati pravim imenom 😃 strast, pozuda, vatra, zudnja ... fore iz ljubavnih romana
Mislim gde ima dobrog seksa i gde se partneri dobro poklapaju u tome onda niko ne traži van. Nikakava strast, pozuda i ostalo se ne javljaju van kuće i bračnog krevata. Kako ja da trazim nešto van kuće ako sam icedjen ko suva drenovina? 😁

Mislim gde ima dobrog seksa i gde se partneri dobro poklapaju u tome onda niko ne traži van. Nikakava strast, pozuda i ostalo se ne javljaju van kuće i bračnog krevata. Kako ja da trazim nešto van kuće ako sam icedjen ko suva drenovina? 😁
Blago tebi :D I ja to sve postujem, i slazem se..i tako treba...al ne znam ni sam..jos nisam sazreo dovoljno, nadjem deveojku pocetkom godine, ne moze biti bolja nego sto jeste, i sve super, teeba da zivimo j Spaniji na moru, al djavo ne spava, pojavi se demon iz proslosti, ponem sa njom ds muljam, pojavi se ljubav iz mladosti, onda i sa njom,i takl vazda...i sad na 3 stolice. Al ajd to na stranu, cesto mi djavo neda mira jos gluposti da radim... i onda ako ti kazeđ da sam sad dobar kakav sam bio pre 7,8,9 godina, sve ti je jasno.
Ne susim se, kao lokomotiva sam haha
Mozda sam 2,3 puta u zivotu bio istrošen

Ja kad sam varao meni je to u tom trenutku delovalo iskreno, ljudi smo, nema to veze sa tim sta imam u vezi, banalno al vidim nos koji mi se svidja, spavacu sa njom. Sećam se bio sam u vezi, i kafic gde pijem kafu, pre Korone je to bilo, i sedne devojka i ja odlepim, inace nase devojke su mi mlaka voda, ne secam se kad sam se za nekom okrenuo u gradu, strankinje voze, al ova mi delovala dobra, ja konibaru, inace drug, nista nisi video, meni Kolimbijanka, ja i vazinu top, da ne duzim pao je seks

Back