Gazija
Iskusan
- Poruka
- 6.125
zike ne staj mi na muku
kako da nas opravdam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je kljucna rijecOni bi svrsavali da neko otpjeva telefonski imenik
![]()
A znam da takvih budala ima svugdje, nego mi je generalno taj stil odvratan ma ko pevao ...
zike ne staj mi na mukukako da nas opravdam
![]()
A ja se ubih trazeci je da pokazem gaziji...hvala zike![]()
Jes dobija u vidu turisticke destinacije....
Gazija, svaka ti cast na ovome;Oni bi svrsavali da neko otpjeva telefonski imenik
Ovako slatko se nisam nasmejao odavno. Hvala ti, kazu da je smeh lek.
Pa, meni se tekstom sviđa ova:
I ja bih pre bio za ovu-pemu. Hanka mi je malo postara. Sto sam stariji sve vise volim mladje.![]()
Pa, meni se tekstom sviđa ova:
NIje losa![]()
Isto ima ona, " raja iz Sarajeva " dal je crvena jabuka ili zabranjeno pusenje, ali ide nesto ovako : " to cijeli svijet zna, gdje se kafa zakuha , i fildzan ostavlja, ako neko nadje ******, to je raja iz Sarajeva " ... Ima finih pjesama ali ovaj Mahir je no comment :mrgren:
Imamo bazene,akva parkove.....
Дакле каква тема УФ![]()
![]()
![]()
![]()
[/QUOTE
Svet ce se podeliti duz religijskih i civilizacijskih linija.
Ko zna mozda postoji plan za koji znaju Rusi o preseljenju pojedinih naroda.
Rusi su posle WW II preselili 12 milona Nemaca da stabilizuju Centralnu Evropu.
Грчко острво Родос домаћин је Дијалога цивилизација
Грчко острво Родос домаћин је Светског друштвеног форума Дијалог цивилизација. Преко 400 политичара, економиста, чланова краљевских породица и представници свештенства размотриће најактуалнија питања данашњице: путеве изласка из финансијске кризе, очување целовитости међународне заједнице, проширење међуконфесионалне сарадње, алтернативне моделе политичког уређења.
Дакле каква тема УФ![]()
![]()
![]()
![]()
[/QUOTE
Svet ce se podeliti duz religijskih i civilizacijskih linija.
Ko zna mozda postoji plan za koji znaju Rusi o preseljenju pojedinih naroda.
Rusi su posle WW II preselili 12 milona Nemaca da stabilizuju Centralnu Evropu.
Грчко острво Родос домаћин је Дијалога цивилизација
Грчко острво Родос домаћин је Светског друштвеног форума Дијалог цивилизација. Преко 400 политичара, економиста, чланова краљевских породица и представници свештенства размотриће најактуалнија питања данашњице: путеве изласка из финансијске кризе, очување целовитости међународне заједнице, проширење међуконфесионалне сарадње, алтернативне моделе политичког уређења.
И шта са тим ?
И шта са тим ?
Mozda svetski mocnici odluce zbog mira na Balkanu da vrate Albance na Kavkaz i Hrvate u Alaniju.
Mozda svetski mocnici odluce zbog mira na Balkanu da vrate Albance na Kavkaz i Hrvate u Alaniju.
Mozda odluce da nas ovako sve u paketu presele na neku novu planetu![]()