Да ли је срамотније летовати у Хрватској у близини комплекса Јадовно-Паг или је срамотније ботовати за СНС и Вучића?!

Ne radiš ni jedno ni drugo, vrlo prosto. Svojevremeno je na najvećem srpskom forumu za putovanja bila tema,, gde sam i dalje član (istina, neaktivan), a baš u vreme postavljanja teme bio i moderator, (da se pohvalim) u fazonu, "Da li biste se kupali na ostrvu Vido". Da budem iskren, da nije bilo te teme, ja bi se tamo brčno, čisto da se rashladim, ali pošto me ta tema podsetila da je to jednostavno, groblje, iz poštovanja to nisam to uradio. Verujte mi, budalast kakav jesam, uradio bih da mi nije svetlelo u glavi to pitanje sa foruma. Pa ajd kažite da se na forumima pišu samo budalaštine.
A o botovanju za SNS nećiu ni da razglabam. Suviše je degutantno.

Иначе не подржавам Вучића и СНС.

Размишљам да о политици форума крстарице обавестим Удружење породица киднапованих и несталих на Косову и Метохији чији сам и сам члан па да видимо ако је могуће да покренемо неку тужбу против форума Крстарице или ако ништа друго да је опањкавамо у медијима.

Иако не подржавам Вучића он је фин човек у односу на све вас.То је мој став.

Ја не подржавам Вучића нити мислим да је она твоја тема болесна, али мислим да је Вучић далеко, 46846464568477964565464 пута нормалнији од вас који сте за братство и јединство.
:hahaha::hahaha::hahaha:

Размишљам да о политици форума крстарице обавестим Удружење породица киднапованих и несталих на Косову и Метохији чији сам и сам члан па да видимо ако је могуће да покренемо неку тужбу против форума Крстарице или ако ништа друго да је опањкавамо у медијима.
Predlažem da se ova osoba momentalno baniše. Zar nam nije dovoljno da slušamo pretnje manijaka Vučića preko svih medija. pa moramo i ovde?

Odlicna tema, i jako lak odgovor.

Ovo drugo, 23.456,56. puta.

Sramotnije je borovati za kriminalno-mafijasko-teroristicko-ubilacko-koljacko-reketaski rezim, nego lupetati o nekim udbaskim narativima o apstraktnim pojmovima.

Прави си Ћаци.

Odlicna tema, i jako lak odgovor.

Ovo drugo, 23.456,56. puta.

Sramotnije je borovati za kriminalno-mafijasko-teroristicko-ubilacko-koljacko-reketaski rezim, nego lupetati o nekim udbaskim narativima o apstraktnim pojmovima.
Znaci,mislis da je smrt njegovih babe i djeda,apstraktan pojam?
Nadmasio si sam sebe,a i prilicno si bezobrazan,da ne kazem tezu rijec.
Toliko si navodno protivnik "teroristicko-ubilackog rezima",a sam si jos gori od toga kao licnost i covjek,cim ti je smrt necijeg babe i djeda samo "apstraktan pojam" i "udbaski narativ".
Sramno!

Питање дакле је Да ли је срамотније летовати где су наши преци мучки убијани или је срамотније ботовати за СНС и Вучића.

Ја мислим да је далеко срамотније летовати тамо или пропагирати накарадно братство и јединство него бити Вучићев сендвичар.
Иначе не подржавам Вучића и СНС. Ја сам пореклом са Косова и моја баба и деда су отети, убијени и органи су им вероватно повађени.
Не зна им се гроб ни данас.

Због њих сам дужан да постављам ову тему штагод модерација одлучила.
@tab503, @Ivan позивам модерацију да одлучи да ли је ова тема говор мржње.

Да ли бих ја као Србин са Косова требао да летујем на месту где су моја баба и деда убијени и где су им повађени органи, а да Албански мештани подржавају тако нешто?
Да ли је говор мржње и поставити питање о томе да је летовати на месту где су твоји преци убијани говор мржње како је супермодераторка @Lagerta рекла?
Ma kakav govor mržnje, o čemu ti? :pop2: Ovdje su prisutne jako važne naznake, skoro pa minuciozne natruhe univerzalne ljubavi. Prava rapsodija ljubavi. Ti si novi Petrarca! Treba te zaodjenuti aureolom vrhunskog humaniste! :pop2:

Значи ја бих требао да летујем тамо где су мојој баби и деди повађени органи?
Да ли то хоћеш да кажеш?
Да ли то мисли супермодераторка @Lagerta када је обрисала моју тему и назвала је говором мржње?
Tko želi ljetovati na Kosovu??! :eek: Neš ti razvikane turističke destinacije.

Bio sam u Grckoj, Turskoj, Bugarskoj, na Kipru, Italiji, Francuskoj i Spaniji. Ima mesta da ti zastanu dah i da uzivas koliko ti dusa hoce, ali meni je Jadran prosto Jadran bio hrvatski ili crnogorski. Blizu si svoje kuce, ljudi isti ili slicni tebi, a more i sve oko tebe ima neki drugaciji miris. Naprimer na Zakintosu ili Portofinu nisam uspeo da nadjem pandan mom dobrom Stipici sa Korcule kom kazem dolazim tad i tad pa kad dodjem udarimo po prsuti, vinu i maslinama i pricamo o svacemu dok se riba sporo pece na zaru. Kupanje u Zuljani na Peljescu napajanje baterija u fulu, preporuka ko nije probao da proba.
Je, Žuljana je dobra plaža. :ok:

Navedi jedan jedini post koji je eksplicitno podržao ubijanje Srba na Kosovu pre nego što pokreneš tužbu. Hvala na razumevanju.
Ovde se implicitno podrzava govor mrznje samo prema Srbima.I to konstantno.
Nemoj reci da nije tako.Postoje forumasi koji hinjski konstantno pljuju,vrijedjaju,troluju sve teme...i jos su tu.

Прошле године сам посетио Дубровник. При повратку, колеге су ме питале: ''ЗАШТО ИДЕШ У ХРВАТСКУ??'' Мој одговор је био да сам отишао да посетим стари српски град и стару српску земљу. Одједном тишина на пар тренутака. Али онда друго питање: ''Како можеш да причаш са Хрватима?'' Мој одговор је био да нисам ишао тамо да видим Хрвате и да причам са њима, већ да видим Дубровник, стари српски град. Ту већ престају запиткивања. Заправо, имао сам још разлога да посетим тај град. Зато што је лепо и пријатно. Идем тамо због мог уживања. А што се тиче Хрвата, нисам толико болестан да их сматрам све за усташе и кољаче. Има итекако нормалних људи, као и свуда.

Најбољи аргумент на целој теми.
"Stari srpski grad" koji baš nikada nije bio srpski. To je za Dosjee X. :kafa:

Твој пост је противно правилника

Свака примедба на рад модерације се искључиво шаље директно ПП а не објављује на форуму
Aleksa, pusti čovjeka na miru! Vidiš da zbog tragičnih događaja na Kosovu ne želi u Hrvatsku. Što soliš čovjeku ranu, bezobrazniće! :fotograf:

Питање дакле је Да ли је срамотније летовати где су наши преци мучки убијани или је срамотније ботовати за СНС и Вучића.

Ја мислим да је далеко срамотније летовати тамо или пропагирати накарадно братство и јединство него бити Вучићев сендвичар.
Иначе не подржавам Вучића и СНС. Ја сам пореклом са Косова и моја баба и деда су отети, убијени и органи су им вероватно повађени.
Не зна им се гроб ни данас.

Због њих сам дужан да постављам ову тему штагод модерација одлучила.
@tab503, @Ivan позивам модерацију да одлучи да ли је ова тема говор мржње.

Да ли бих ја као Србин са Косова требао да летујем на месту где су моја баба и деда убијени и где су им повађени органи, а да Албански мештани подржавају тако нешто?
Да ли је говор мржње и поставити питање о томе да је летовати на месту где су твоји преци убијани говор мржње како је супермодераторка @Lagerta рекла?

Nije mi jasan zakljucak.
Gde god da otputujem ja zapravo potajno zelim da se bratimim sa tom drzavom i sa tim narodom?
Ako posetim egipatske piramide to mu negde dodje isto kao da zelim ujedinjenje sa Egipcanima?

Ako pak posetim Minhen, znaci da ne postujem nastradale Srbe u logoru na obodu grada?

Zaista nema logike u ovom pitanju jer merimo babe i zabe, a babe nisu zabe i zabe nisu babe.

Dakle, veca je sramota botovati za Vucica i to daleko veca.
Zasto? Zato sto danas neki ljudi (ili mnogi ljudi?) trpe teror u Srbiji i nase lagodno botovanje zarad sitne koristi njima donosi bedu, nesigurnost i stres na kuhinjski sto umesto rucka.

Zbog toga sto podrzavas nekoga koji smatra da je smrt necijeg babe i djeda samo "apstraktan pojam".
Razmisli malo o tome!
Ne podrzavam loseg coveka (pojedinca) ovde.
Cela njegova ideologija i prica su prenaglasene i zasnovane iskljucivo na njegovom licnom iskustvu.
Da bi se izveo zakljucak potrebno je analizirati odredjeni broj ljudi (uzorak), ne pojedinca.

Sada mi je palo nesto na pamet.

Znas li koliko se Srba vozi nemackim kolima?

Mozda ih vozis i ti, ili si se nekad vozio njima.

Da li bi rekao tim Srbima: 'Kako vas nije sramota da se vozite nemackim kolima, kada su Nemci streljali vase pretke?'

Da li mislis da je to propaganda i demagogija?

Podseticu te da je u pitanju minimum 5 miliona Srba koji su koristili nemacka kola kao vozaci, ili oni koji su vozeni njima.

Da ne potezemo cak ni ove srpske patriote koji idu da rade u Nemacku.
Da,vjerovatno i ljetuju u Ausvicu.

Pa, ako ćemo pravo, nije baš bio ni Hrvatski. Dubrovnik je Dubrovnik, kategorija za sebe.
Možda nije baš, ali je barem bio hrvatski, koliko god dugo ili kratko. Srpski, nikada.

Poslednja izmena:
Ја нисам за СНС и то сам 100 пута реко.
А ти једи пите. Идеш и ти мени на игнор.
Mozes ti reci i hiljadu puta,ali neki smatraju da oni imaju pravo da te etiketiraju.

И ово ти је добар аргумент. Добар си дискутант.
Међутим, летовати у близини Јадовно-Паг комплекса јкао што смо имали случајеве док Хрвате славе протеривање Срба је у најмању руку недостојанствено да не кажем нешто горе.
Опет ти кажем да је битна ствар што злочинце ипак није стигла истинска правда за злочине, што покајање није стигло и што они данас славе завршетак својих злочина.
Na ostrvu Vido,Grci iz postovanja prema stradalim Srbima nisu dozvolili turistima da koriste plaze.
Nesto razmisljam,da li bi to i Srbi uradili?

Možda nije baš, ali je barem bio hrvatski, koliko god dugo ili kratko. Srpski, nikada.
Neupitno je da Dubrovnik nikada nije bio srpski, čak ni u vremena najvećeg pritiska da to postane (tijekom Dušanova carstva). Ali, kolega, molim Vas ispravite me, ako ne računamo noviju povijest (dvadesto stoljeće pa nadalje), kada je to Dubrovnik bio dio bilo koje hrvatske države?

Back