Počni da pratiš temu,i pazi kome komentarišeš poruke,i nećeš pisati ovakve stvari.Ti ne znaš ni kome si komentarisao poruku.Učk u Hrvatskoj? Aj ti popij lekiće pa na spavanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Počni da pratiš temu,i pazi kome komentarišeš poruke,i nećeš pisati ovakve stvari.Ti ne znaš ni kome si komentarisao poruku.Učk u Hrvatskoj? Aj ti popij lekiće pa na spavanje
Иначе не подржавам Вучића и СНС.
Размишљам да о политици форума крстарице обавестим Удружење породица киднапованих и несталих на Косову и Метохији чији сам и сам члан па да видимо ако је могуће да покренемо неку тужбу против форума Крстарице или ако ништа друго да је опањкавамо у медијима.
Иако не подржавам Вучића он је фин човек у односу на све вас.То је мој став.
Ја не подржавам Вучића нити мислим да је она твоја тема болесна, али мислим да је Вучић далеко, 46846464568477964565464 пута нормалнији од вас који сте за братство и јединство.
Predlažem da se ova osoba momentalno baniše. Zar nam nije dovoljno da slušamo pretnje manijaka Vučića preko svih medija. pa moramo i ovde?Размишљам да о политици форума крстарице обавестим Удружење породица киднапованих и несталих на Косову и Метохији чији сам и сам члан па да видимо ако је могуће да покренемо неку тужбу против форума Крстарице или ако ништа друго да је опањкавамо у медијима.
Odlicna tema, i jako lak odgovor.
Ovo drugo, 23.456,56. puta.
Sramotnije je borovati za kriminalno-mafijasko-teroristicko-ubilacko-koljacko-reketaski rezim, nego lupetati o nekim udbaskim narativima o apstraktnim pojmovima.
Znaci,mislis da je smrt njegovih babe i djeda,apstraktan pojam?Odlicna tema, i jako lak odgovor.
Ovo drugo, 23.456,56. puta.
Sramotnije je borovati za kriminalno-mafijasko-teroristicko-ubilacko-koljacko-reketaski rezim, nego lupetati o nekim udbaskim narativima o apstraktnim pojmovima.
Ma kakav govor mržnje, o čemu ti?Питање дакле је Да ли је срамотније летовати где су наши преци мучки убијани или је срамотније ботовати за СНС и Вучића.
Ја мислим да је далеко срамотније летовати тамо или пропагирати накарадно братство и јединство него бити Вучићев сендвичар.
Иначе не подржавам Вучића и СНС. Ја сам пореклом са Косова и моја баба и деда су отети, убијени и органи су им вероватно повађени.
Не зна им се гроб ни данас.
Због њих сам дужан да постављам ову тему штагод модерација одлучила.
@tab503, @Ivan позивам модерацију да одлучи да ли је ова тема говор мржње.
Да ли бих ја као Србин са Косова требао да летујем на месту где су моја баба и деда убијени и где су им повађени органи, а да Албански мештани подржавају тако нешто?
Да ли је говор мржње и поставити питање о томе да је летовати на месту где су твоји преци убијани говор мржње како је супермодераторка @Lagerta рекла?
Tko želi ljetovati na Kosovu??!Значи ја бих требао да летујем тамо где су мојој баби и деди повађени органи?
Да ли то хоћеш да кажеш?
Да ли то мисли супермодераторка @Lagerta када је обрисала моју тему и назвала је говором мржње?
Je, Žuljana je dobra plaža.Bio sam u Grckoj, Turskoj, Bugarskoj, na Kipru, Italiji, Francuskoj i Spaniji. Ima mesta da ti zastanu dah i da uzivas koliko ti dusa hoce, ali meni je Jadran prosto Jadran bio hrvatski ili crnogorski. Blizu si svoje kuce, ljudi isti ili slicni tebi, a more i sve oko tebe ima neki drugaciji miris. Naprimer na Zakintosu ili Portofinu nisam uspeo da nadjem pandan mom dobrom Stipici sa Korcule kom kazem dolazim tad i tad pa kad dodjem udarimo po prsuti, vinu i maslinama i pricamo o svacemu dok se riba sporo pece na zaru. Kupanje u Zuljani na Peljescu napajanje baterija u fulu, preporuka ko nije probao da proba.
Misliš na one prije dinosaura?Pa gde ima bolje nego kod bivših srba , mislim bivših pre Nemanjića .
Ovde se implicitno podrzava govor mrznje samo prema Srbima.I to konstantno.Navedi jedan jedini post koji je eksplicitno podržao ubijanje Srba na Kosovu pre nego što pokreneš tužbu. Hvala na razumevanju.
"Stari srpski grad" koji baš nikada nije bio srpski. To je za Dosjee X.Прошле године сам посетио Дубровник. При повратку, колеге су ме питале: ''ЗАШТО ИДЕШ У ХРВАТСКУ??'' Мој одговор је био да сам отишао да посетим стари српски град и стару српску земљу. Одједном тишина на пар тренутака. Али онда друго питање: ''Како можеш да причаш са Хрватима?'' Мој одговор је био да нисам ишао тамо да видим Хрвате и да причам са њима, већ да видим Дубровник, стари српски град. Ту већ престају запиткивања. Заправо, имао сам још разлога да посетим тај град. Зато што је лепо и пријатно. Идем тамо због мог уживања. А што се тиче Хрвата, нисам толико болестан да их сматрам све за усташе и кољаче. Има итекако нормалних људи, као и свуда.
Најбољи аргумент на целој теми.
Obrazlozi zbog cega je to sramotan.I tvoj odgovor je sramotan.
Aleksa, pusti čovjeka na miru! Vidiš da zbog tragičnih događaja na Kosovu ne želi u Hrvatsku. Što soliš čovjeku ranu, bezobrazniće!Твој пост је противно правилника
Свака примедба на рад модерације се искључиво шаље директно ПП а не објављује на форуму
Питање дакле је Да ли је срамотније летовати где су наши преци мучки убијани или је срамотније ботовати за СНС и Вучића.
Ја мислим да је далеко срамотније летовати тамо или пропагирати накарадно братство и јединство него бити Вучићев сендвичар.
Иначе не подржавам Вучића и СНС. Ја сам пореклом са Косова и моја баба и деда су отети, убијени и органи су им вероватно повађени.
Не зна им се гроб ни данас.
Због њих сам дужан да постављам ову тему штагод модерација одлучила.
@tab503, @Ivan позивам модерацију да одлучи да ли је ова тема говор мржње.
Да ли бих ја као Србин са Косова требао да летујем на месту где су моја баба и деда убијени и где су им повађени органи, а да Албански мештани подржавају тако нешто?
Да ли је говор мржње и поставити питање о томе да је летовати на месту где су твоји преци убијани говор мржње како је супермодераторка @Lagerta рекла?
Zbog toga sto podrzavas nekoga koji smatra da je smrt necijeg babe i djeda samo "apstraktan pojam".Obrazlozi zbog cega je to sramotan.
Ne podrzavam loseg coveka (pojedinca) ovde.Zbog toga sto podrzavas nekoga koji smatra da je smrt necijeg babe i djeda samo "apstraktan pojam".
Razmisli malo o tome!
Da,vjerovatno i ljetuju u Ausvicu.Sada mi je palo nesto na pamet.
Znas li koliko se Srba vozi nemackim kolima?
Mozda ih vozis i ti, ili si se nekad vozio njima.
Da li bi rekao tim Srbima: 'Kako vas nije sramota da se vozite nemackim kolima, kada su Nemci streljali vase pretke?'
Da li mislis da je to propaganda i demagogija?
Podseticu te da je u pitanju minimum 5 miliona Srba koji su koristili nemacka kola kao vozaci, ili oni koji su vozeni njima.
Da ne potezemo cak ni ove srpske patriote koji idu da rade u Nemacku.
Pa, ako ćemo pravo, nije baš bio ni Hrvatski. Dubrovnik je Dubrovnik, kategorija za sebe."Stari srpski grad" koji baš nikada nije bio srpski. To je za Dosjee X.![]()
Možda nije baš, ali je barem bio hrvatski, koliko god dugo ili kratko. Srpski, nikada.Pa, ako ćemo pravo, nije baš bio ni Hrvatski. Dubrovnik je Dubrovnik, kategorija za sebe.
Mozes ti reci i hiljadu puta,ali neki smatraju da oni imaju pravo da te etiketiraju.Ја нисам за СНС и то сам 100 пута реко.
А ти једи пите. Идеш и ти мени на игнор.
Na ostrvu Vido,Grci iz postovanja prema stradalim Srbima nisu dozvolili turistima da koriste plaze.И ово ти је добар аргумент. Добар си дискутант.
Међутим, летовати у близини Јадовно-Паг комплекса јкао што смо имали случајеве док Хрвате славе протеривање Срба је у најмању руку недостојанствено да не кажем нешто горе.
Опет ти кажем да је битна ствар што злочинце ипак није стигла истинска правда за злочине, што покајање није стигло и што они данас славе завршетак својих злочина.
Neupitno je da Dubrovnik nikada nije bio srpski, čak ni u vremena najvećeg pritiska da to postane (tijekom Dušanova carstva). Ali, kolega, molim Vas ispravite me, ako ne računamo noviju povijest (dvadesto stoljeće pa nadalje), kada je to Dubrovnik bio dio bilo koje hrvatske države?Možda nije baš, ali je barem bio hrvatski, koliko god dugo ili kratko. Srpski, nikada.
Ti pojma nemas sta je zlo.Tebe ce toliko zlo unistiti![]()