Tražio je spas u čaši...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта фали алкохолу? Постоје ситуације кад је неопходанnarawno da nije,nije on waša žuta pijandura ćilas pa dase opija,on čowek nije ni probo ni alhohol ni kafu ni koka kolu
има истине у томеBio je srećan jer se video sa Putinom i Sijem. Kada se vidi sa zapadnjacima posle je tužan, zabrinut a posle istočnjaka je srećan.![]()
Ionako nije poželjno da se pominje mogućnost jet-lag-a, da opet ne ispadneš nekakav “ćaci”.Шта фали алкохолу? Постоје ситуације кад је неопходан![]()
Да, за тај проблем мораш мелатонин онда ниси ЋациIonako nije poželjno da se pominje mogućnost jet-lag-a, da opet ne ispadneš nekakav “ćaci”.
Melatonin baš i ne deluje: baš sve što je stvarno u stanju da te uspava i kad ti se ne spava je ili u bližem ili daljem srodstvu sa bensedinom, ili proizvodi razne nuspojave, ili proizvodi nuspojave a opet ne deluje.Да, за тај проблем мораш мелатонин онда ниси Ћаци![]()
A je l ti shvataš da si na javnom forumu gde svako može komentarisati nečiji post? Hoćeš mi možda objasniti šta je dostojanstvo? Tvoje mišljenje o meni mi je potpuno nebitno, ali ako već pišeš ovde, očekuj da se neko i ne složi sa tobom, posebno kad počneš kontadiktorno da se izjašnjavaš. Tvoji postovi su ogledalo tebe, kao što i ja stojim iza svake svoje napisane reči.Ок бре... не мења суштину. Зар немаш ни мало достојанства, знаш да ама баш ништа лепо не мислим о теби, знаш да ми на кварно бриишеш постове по својој вољи ок власт си овде и опет добацујеш...мрско ми је са тобом да разговарам капираш...ко ме зна овде мало боље зна колико сам фер са људима за које мислим да су ок...ево извини за не кевћи јел ок сад?...формулисаћу другачије јел можеш молим те да ми се ти и слични скинете са ку...фера?![]()
Ок, разумели смо се све најбоље!A je l ti shvataš da si na javnom forumu gde svako može komentarisati nečiji post? Hoćeš mi možda objasniti šta je dostojanstvo? Tvoje mišljenje o meni mi je potpuno nebitno, ali ako već pišeš ovde, očekuj da se neko i ne složi sa tobom, posebno kad počneš kontadiktorno da se izjašnjavaš. Tvoji postovi su ogledalo tebe, kao što i ja stojim iza svake svoje napisane reči.
I Berija je pokusao da bude pametan.I sta sad De Sisi .
Mene stranke ne zanimaju , ne znam koji klinac sam i postovao na temi .
Ali ako dokažeš da je Gorbačov bio pametniji od Jelcina , očekuj nobela .
Što bi rekli , neš ,,
Pijan ili ne obavio je vrlo dobar posao.Шта фали алкохолу? Постоје ситуације кад је неопходан![]()
Да ли неко уопште сумња у то?Pijan ili ne obavio je vrlo dobar posao.
alkosi ce da vas izvade, kada babe sa srpovima i caciiji sa dna kaze nisu?Шта фали алкохолу? Постоје ситуације кад је неопходан![]()
Која наша? Ја сам ја Велики Комбинатор у народу познат као Мудодоколенкоalkosi ce da vas izvade, kada babe sa srpovima i caciiji sa dna kaze nisu?
posle njih narkosi ce da budu vasa ciljna grupa? ah da njih ste vec zavrbovali smrkanjem u emisiji, u informeru
fali jer on je baš glup i štetanШта фали алкохолу? Постоје ситуације кад је неопходан![]()
on se lazno predtsvljao u usa kao alex vuchi, pa je morao da bezi da ga ne uhapsi fbiDa li postoje neke sankcije za predsednika koji nas ovako bruka?
Znači ti ne vidiš nikakav problem u tome da se predsednik države građanima obraća u pijanom stanju?tema ништа нема лоше у томе да човек понекада попије. Вучић свакако није лик који се често виђа у таквом стању, за Ивицу би могло да се разговара да има неки проблем са пићем јер често заплиће...
Ne postoje.Da li postoje neke sankcije za predsednika koji nas ovako bruka?
Као што рекох већ не видим проблем ако је на десило се случајно ето бази.Znači ti ne vidiš nikakav problem u tome da se predsednik države građanima obraća u pijanom stanju?
ДЈВ шмрче кокаин у лајву? И ти то видо својим очима? дај линк! као мали много сам волео филм о Тонију Монтаниon se lazno predtsvljao u usa kao alex vuchi, pa je morao da bezi da ga ne uhapsi fbi
djv smrce kokain u emisiji da bi ga oskar lakse prodao, da znaju ko je diler i sef mafije
batinasi kukavicki biju goloruku devojku, naziva ih herojima
proveravam da li je stvarno citirao musolinija
i tebi stalo da nas " ne obruka"? davno smo mi presli tu liniju