- Poruka
- 73.671
Gore u vestima Krstarice sam pročitala neku statistiku gde kaže da svaki četvrti mladić i svaka deseta devojka NE misli da je šamar nasilje. Da li je to moguće? Da li postoji situacija gde će se naći opravdanje za tako nešto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gore u vestima Krstarice sam pročitala neku statistiku gde kaže da svaki četvrti mladić i svaka deseta devojka NE misli da je šamar nasilje. Da li je to moguće? Da li postoji situacija gde će se naći opravdanje za tako nešto?
Pazi, kao i mnoge druge stvari u koje feminizam uplete prste i ovo je mac sa dve ostrice..
Ako se samar smatra ozbiljnim nasiljem, sledeci put kada ti osamaris nekog muskarca, on ima pravo da te unakazi od batina.. u samoodbrani naravno![]()
Kako se može opravdati?Nije,da je nasilje zvalo bi se nasilje a ne samar.
Samar je samar a nasilje je recimo kontinuirano i bezrazlozno samaranje nekog.
Da li je lose samarati bilo koga?Veoma.
Da li moze da se opravda?Naravno da moze.
Pazi, kao i mnoge druge stvari u koje feminizam uplete prste i ovo je mac sa dve ostrice..
Ako se samar smatra ozbiljnim nasiljem, sledeci put kada ti osamaris nekog muskarca, on ima pravo da te unakazi od batina.. u samoodbrani naravno![]()
lol zavisi od zene ak voli to zbog napaljivanja fetisha onda je ok. ako je shamar iz mrznje nasilja onda nije![]()
Kako se može opravdati?
~~~~~~~
Da li misliš da je fer da na moj eventualni šamar, muškarac, za koga se pretpostavlja da je veći i snažniji od mene, odvori tako što me prebije na mrtvo ime? To pokušavaš da kažeš?
a sta cemo sa onima koje pali samar uz mrznje?![]()