MYTH
Početnik
- Poruka
- 34
Deratizator:hvala ti za ovo, volim da se smejem glupostima ... 8-)
Budi ljubazan pa mi reci sta je tu glupost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deratizator:hvala ti za ovo, volim da se smejem glupostima ... 8-)
W.A.S.P.:izvol'te![]()
MYTH:Budi ljubazan pa mi reci sta je tu glupost.
imaju dovoljnoMYTH:Da upravu si Rusi imaju Berkut .Koliko ih ono bese imaju ? 100? 200? A da, 1 prototip(i to sa starim motorima s MiG-31)! jer se krpe za AL-41
W.A.S.P. volim i ja vise Rusku tehniku ali nemam tvoj navijacki entuzijazam.W.A.S.P.:imaju dovoljno
Dobro, za post si u pravu, nebuloze, ali opet upoređivati Irak, pa to je samo pustinja, nemaju bre gde da se sakriju... 8-)Obersturmfuehrer:a brate iskander, video sam na koji sam post odgovorio...
mislim, ako cemo ozbiljno, ok, a ako cemo da mlatimo praznu slamu, opet ok...
u potpunosti si u pravu, novi teroristicki napadi ce biti upravo hemijskim oruzijem, zasto? e pa zato sto se lako nabavlja/pravi, od obicnih sastojaka koji su cak i legalniSarafim:Ne mogu sad da proveravam te podatke o brojnosti naoruzanja sto ste naveli ali verujem da su tacni.Sve je to ok.Ali ima jos mnogo toga sto Rusija ima a mi obicni smrtnici mozemo samo da sanjamo da cemo saznati za to.Ima jos mnogo toga sto drze u tajnosti.Ja mislim da je i era nuklearnog oruzja i prosla.Sad je po meni jace biolosko i hemijsko oruzje.Mislim da takvo oruzje izaziva veci strah od bilo cega.