Da li je Putin sumanuti despot koji želi izazvati WW3?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U ovom videu se pokazuje da
tzv. Putin po svaku cenu želi naći izgovor za ispoljavanje patološke mržnje prema civilizovanom svetu. Ukrajina🇺🇦 je prva došla na udar.
Na redu je EU🇪🇺 gde se nalazimo i mi.
Trebamo li sedeti skrštenih ruku i posmatrati kako tiranin sprovodi svoju paklenu nameru ?

Ukrajina će platiti visoku cenu za svoju slobodu. Tako to funkcioniše kad si kolonija koja hoće da se oslobodi a nalaziš se odma pored kolonizatora. Naravno da ćeš da nadrljaš. Što se Putina tiče, meni se čini da se zeznuo. Zatvorio je veze ka zapadu i sad je gurnut u nemilost islamista i Kineza. To sam govorio od samog početka, naravno niko ne veruje, misle kako će ga tamo dočekati sa cvećem i ljubavlju a zapravo ga čeka poseban krug pakla. Tako da njegov položaj nikako nije prijatan. Po meni, bolje da je pustio Ukrajinu da ide svojim putem i da je taj momenat iskoristio da poboljša odnose sa zapadom. U fazonu "oćete svojim putem? nema problema, donosim pečenje pa da proslavimo". Niko ga ne bi dirao (niti je uopšte postojala namera), sad bi svi bili srećni. Ali ne, sujeta je gadna stvar, zbog parčića teritorije koju hoćeš da otmeš celu zemlju gurnuti u živo blato... ne znam, baš nezgodno.
 
Pa ustao sam. Krstarica je Medij preko koga se ispoljavaju mišljenja i stavovi. Ako treba uzeti pušku, neću izbegavati tu obavezu, sigurno.
Prvo da vidimo kakvo je mišljenje drugih.

Узми ти брале пушку и правац Украјина, шта нам овде паламудиш у празно. Само се дела рачунају.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top