Lord of Chaos Aktivan član Poruka 1.598 21.08.2003. u 02:46 - da li je pocela EPIDEMIJA FOLIRANJA??????? #26 cpku: Lord of Chaos: Aman, moram da te vezem kako mi ne bi pobegla kad prestanem da se foliram.... Kliknite za proširenje... Uvek me dirne kad je neko ovako iskren Kliknite za proširenje... Ma jok, i to je deo tacke.... :wink:
cpku: Lord of Chaos: Aman, moram da te vezem kako mi ne bi pobegla kad prestanem da se foliram.... Kliknite za proširenje... Uvek me dirne kad je neko ovako iskren Kliknite za proširenje... Ma jok, i to je deo tacke.... :wink:
Lord of Chaos Aktivan član Poruka 1.598 21.08.2003. u 02:50 - da li je pocela EPIDEMIJA FOLIRANJA??????? #27 pcelica: zar nismo imali ovu temu, cini mi se lorde da si ti pitao 'koliko se foliramo?' ili nesto slicno. Kliknite za proširenje... Jesam pit'o, al' me optuzise da sam previse ozbiljan....bio tada.... :wink:
pcelica: zar nismo imali ovu temu, cini mi se lorde da si ti pitao 'koliko se foliramo?' ili nesto slicno. Kliknite za proširenje... Jesam pit'o, al' me optuzise da sam previse ozbiljan....bio tada.... :wink: