da li je ovo normalno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au bre, al' ste svi neradnici... Shvatite da je shkola vasha najvazhnija briga u ovom periodu (osim ako stvarno nemate vazhnijih stvari), U svakom sluchaju, u nju ne idete da se zezate sa drushtvom, vetj da neshto uchite... To joj je NAMENA...
A to shto se u njoj rade druge stvari, to je samo druga stvar...

Pa nije ona luda, ako je rekla 15 strana, onda font mora da bude zadovoljavajutji, ne sme da bude nepotrebnih praznina...
Inache, to nikako ne mozhe da bude maturski rad, vetj samo seminarski(isto je shto i maturski, samo shto se drugachije zove, i to sa debelim razlogom).

Osim toga, maturski i seminarski radovi se pishu na odredjenu temu sa datom literaturom. Ako ti nije dala literaturu u kojoj mozhesh pronatji kritiku, rad ne morash da radish.
A ako je to, pak, samo obichan rad, a da se zahteva 15 strana, to morash da radish.
Preciznost oko termina je bitna, premda jedino tako mozhemo da utvrdimo shta ti je potrebno, odnosno shta uopshte radish...

Ja mislim da ces ti biti direktor neke skole, kad porastes!:lol::grin:;)
Apsolutno, apriori, slazem se sa tobom... Sem ukoliko je puko izivljavanje - mora da postoji neki razlog za 15 strana, nesto profesor zeli da proveri kroz to...

Au bre, al' ste svi neradnici... Shvatite da je shkola vasha najvazhnija briga u ovom periodu (osim ako stvarno nemate vazhnijih stvari), U svakom sluchaju, u nju ne idete da se zezate sa drushtvom, vetj da neshto uchite... To joj je NAMENA...
A to shto se u njoj rade druge stvari, to je samo druga stvar...

Slazem se.
Imam neki utisak, da, kada osnovno obrazovanje ne bi bilo obavezno, i kada roditelji ne bi uticali na nas, da vecina ljudi ( Srba ) ne bi stigla ni do 5. og razreda osnovne, a kamoli upisalo srednju...
Ovaj narod je toliko nezainteresovan za sve,za obrazovanje pogotovo, da je to strasno.........:?:shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back