Ben_Adam
Poznat
- Poruka
 - 7.834

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobila sam "domaci" da napishem "maturski rad" (a ja sam prvi razred lol) o Hasanaginici.
Taj domaci treba da ima 15 stranica, velikih, ovih na kompu. Znachi treba da otkucam u wordu 15 strana o hasanaginici.
i to samo u mojoj skoli. nigde drugde. jer mi je srpskinja retard.
Ja sam sigurna da vecinom kad se neka deca pitaju sto idu u skolu ,odgovor je,, Pa zbog drustva,,
Pa i tako je,da u skoli nema drustva,nista ne bi bilo zabavno,sve bi bilo smor....

Shto bre?![]()
Shto bre?
Da nema drushtva, shkolovao bih se sam kod kutje...

Shto bre? 

Pa nije ona luda, ako je rekla 15 strana, onda font mora da bude zadovoljavajutji, ne sme da bude nepotrebnih praznina...
Inache, to nikako ne mozhe da bude maturski rad, vetj samo seminarski(isto je shto i maturski, samo shto se drugachije zove, i to sa debelim razlogom).
Osim toga, maturski i seminarski radovi se pishu na odredjenu temu sa datom literaturom. Ako ti nije dala literaturu u kojoj mozhesh pronatji kritiku, rad ne morash da radish.
A ako je to, pak, samo obichan rad, a da se zahteva 15 strana, to morash da radish.
Preciznost oko termina je bitna, premda jedino tako mozhemo da utvrdimo shta ti je potrebno, odnosno shta uopshte radish...
:grin:Au bre, al' ste svi neradnici... Shvatite da je shkola vasha najvazhnija briga u ovom periodu (osim ako stvarno nemate vazhnijih stvari), U svakom sluchaju, u nju ne idete da se zezate sa drushtvom, vetj da neshto uchite... To joj je NAMENA...
A to shto se u njoj rade druge stvari, to je samo druga stvar...
shock:Pa da nije roditelja koji forsiraju decu i teraju ih da rade nesto sto ne vole i da idu u skolu,deca bi po ceo dan bila sa svojim drugovima....
Nije streber, nego zna neke stvari o zivotu, o kojima vi, ocigledno, nemate pojma...![]()
Nije streber, nego zna neke stvari o zivotu, o kojima vi, ocigledno, nemate pojma...![]()