Da li je ovo normalna zemlja?

Da li je ovo normalna zemlja???

 • Naravno da jeste

  glasova: 4 14,8%
 • Nije bre

  glasova: 17 63,0%
 • Ne znam,ja sam sa druge planete

  glasova: 6 22,2%

 • Ukupno glasova
  27
 • Anketa je zatvorena .
Poruka
4.285
Alarmantno: U Srbiji 6.000 dece nema šta da jede!

Veknu hleba i pola litra kuvanog jela u narodnim kuhinjama svakodnevno čeka 30.000 ljudi, što je čak za 50 odsto više nego prošle godine!
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...o:+U+Srbiji+6.000+dece+nema+šta+da+jede!.html

Odmor: Na planinama i u Ohridu nekoliko hiljada Srba

Ski-centre u Srbiji tokom prethodna tri dana posetio je veliki broj ljubitelja zimskih sportova, a samo juče na stazama skijališta na Kopaoniku, Zlatiboru i Staroj planini bilo je više od 4.000 skijaša. Pored naših planina, dosta srpskih turista praznike je provelo u Ohridu, Beču i Budimpešti.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...aninama+i+u+Ohridu+nekoliko+hiljada+Srba.html

z:shock:z:((
 
Ovakvu vlast biraju kreteni koji se prodaju za kilo pekmeza i sarene lazi.
Narod je nenormalan jer se ne buni,ne strajkuje...
Zasto lepo svi ne krenemo u bojkot robe koja je poskupela?
Lepo krenemo da kupujemo manje i da ne kupujemo ono bez cega mozemo?!
Onda dodju izbori pa bojkotujemo i njih.z;)
Mislim da treba da se ugledamo na grke koji po meni najjaci narod na balkanu.
 
Београдски адвокати Хашима Тачија

среда, 05. јануар 2011.
Постоји безброј дефиниција политике као друштвене дисциплине, а једна од њих каже да је успешан политичар онај који може да осети најпогодније време и околности да би нешто саопштио. То се још зове поентирање, тачка на и, завршни ударац, лопта под пречку, политички нокаут...

Е, такво једно поентирање управо су пропустили да укњиже српски политичари, односно, Борис Тадић, пошто се овде ради о државној политици. Сличну прилику Тадић, да не кажем Србија, неће имати у следећих десет а можда и више година.

Већ недељама европски медији баве се извештајем Дика Мартија о страшној работи шиптарских убица и трговаца људским органима. Први пут Европа се сусреће са причом у којој Срби нису представљени као монструми, тлачитељи, убице, геноцидни лудаци, већ као жртве. И шта се догађа?

Уместо да је службени Београд (читај Тадић) одмах по објављивању Мартијевог извештаја одигра завршни смеч-ударац лоптом коју им је набацио Дик Марти, уместо да капитализује и у огромну политичку добит претвори истраживање сада већ општепознатог Швајцарца, Србија (читај Тадић) све чини да неутралише дејство документа који Срби и да су хтели ни сувим златом нису могли да купе пре, узмимо, десетак година.

Тадић је, дан након Мартијевог извештаја, рекао да ће Србија у најављеним преговорима са Приштином разговарати и са Хашимом Тачијем (у Извештају означен као главни оперативац убијања Срба и вађења и продаје њихових органа) без обзира на Дика Мартија јер Тачи је - рече Борис и остаде председник Србије - невин све док се не докаже супротно.

Неколико сати након ове Тадићеве изјаве зове ме пријатељ из Загреба и пита: Да ли сам ја то добро чуо? Ја кажем, јеси, добро си чуо, Тадић је управо то рекао. Па да ли је он нормалан, пита Хрват? То не знам, нисам лекар, одговорио сам, додајући како сам сигуран да би такву политичку шансу искористио свако осим Бориса Тадића.

А шта је службени Београд (Тадић) требао да уради?

Да сачека прве реакције, највише дан, два и потом сазове ванредну седницу Владе Србије, у чијем би раду учествовао и председник Србије, на тему извештаја Дика Мартија. Да након тога сазову конференцију за новинаре, са нагласком на стране дописнике акредитоване у Београду, и кажу: Ево доказа да смо били у праву када смо тврдили да је тзв. држава Косово настала на злочину и да су оружани устанак на Косову и Метохији, са циљем одвајања тог дела територије Србије, организовали и подигли ноторни криминалци и убице.

Да кажу: Ево доказа колико су погрешиле оне земље које су признале косовску независност. Ево доказа да се на Косову није одвијала битка за слободу албанске мањине у Србији већ битка за стварање етнички чисте мафијашке државе чији су челни људи убице, трговци људским органима, дистрибутери дроге за већи део Европе...итд, итд.

Ништа од тога није урадио службени Београд већ је Тадић, поновићу, амнестирао оног монструма казавши да "господин Тачи" није крив све док се то не докаже те да ће, сходно томе, Београд са "господином Тачијем" разговарати.

Преостаје само једна дилема: Да ли је председник Србије у овом случају показао да је политичка незналица, аматер, дилетант ... или се иза оваквог његовог понашања крије нешто друго, много озбиљније, погубно по Србију.

MOJ DEFINITIVNI I REZOLUTNI ODGOVOR JE : NE !
 
MILIM SVE DOBRE DUSE DA MI UDELE KOJU REPUTACIJU - SUPER SAM PROKOMENTARISAO TEKST .
sm5.gif
 
Ovakvu vlast biraju kreteni koji se prodaju za kilo pekmeza i sarene lazi.
Narod je nenormalan jer se ne buni,ne strajkuje...
Zasto lepo svi ne krenemo u bojkot robe koja je poskupela?
Lepo krenemo da kupujemo manje i da ne kupujemo ono bez cega mozemo?!
Onda dodju izbori pa bojkotujemo i njih.z;)
Mislim da treba da se ugledamo na grke koji po meni najjaci narod na balkanu.

A gde ce da krenu kad je zima cekaju da pude +22 da bi se raja podigla na noge
 

Back
Top