gost 443389
Primećen član
- Poruka
- 761
Pa da, neka kratka i časna borba pesnicama je možda i ok, žao mi je što se više u detinjstvu zapravo nisam suprotstavljao na taj način.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš jezik, odgovori istom merom
Tesko za poverovati s obzirom da si posle karikature Sarli Ebdoa rekla da ce opet dobiti po pichci uz smesak.Dok nisam došla na ovaj forum nisam ni znala šta je uvreda
Nisam bila nikada toliko bijesna ni ljuta da poželim biti nasilna, doduše nisam ni neka "sila" tako da bih se vjerovatno kulturno povukla (čitaj uplašeno povukla).
Jesi.U petom osnovne me jedan ponavljač verbalno maltretirao celu godinu posle je opet ponavljao ali tu sam trebao da se suprotstavim fizički eto.
Verbalna uvreda je nasiljePitanje je kratko i jasno. Ja mislim da nije, maltene nikada.
Ne od mene. NažalostTesko za poverovati s obzirom da si posle karikature Sarli Ebdoa rekla da ce opet dobiti po pichci uz smesak.
Sad uzvraćam uglavnom samo na provokacije. Inače, pozvao sam, tad u petom, tog verbalnog nasilnika na fizički okršaj posle škole, ali sam tad patio od astme, i dobio napad, pa sam morao da se povučem i otkažem, što me je, ispostavilo se kasnije, skupo koštalo. A nekog drugog nasilnika sam, isto tad u petom, kad me je zdravlje poslužilo, odrao od batina. To je bio tako dobar osećaj, katarza. Tako da, da, u nekim situacijama i jesam za fizički obračun.Tada, pre Protokola o zaštiti učenika od nasilja( verbalnog jednako kao i fizičkog) , druge opcije nisu bile.
Manja bi šteta bila za tebe, čak i da si izvukao deblji kraj, nego što si trpeo godinu dana.
Bitno je da ne prenosiš tu neispoljenu agresiju u sadašnje vreme koliko je moguće.
Jer svaka potisnuta agresija ima svoje posledice na mentalno stanje a i često dolazi do takozvanog "pomeranja" na ovde i sada.
Mada i to što si napisala zavisi od situacije do situacije, i nije univerzalno. Desilo mi se da sam, u višim razredima osnovne, jednoj maloj bitangi opalio šamar, pa me grupa njih sačekala posle škole. Jedva se nekako izvukoh, imao sam sreće.Tada, pre Protokola o zaštiti učenika od nasilja( verbalnog jednako kao i fizičkog) , druge opcije nisu bile.
Manja bi šteta bila za tebe, čak i da si izvukao deblji kraj, nego što si trpeo godinu dana.
Bitno je da ne prenosiš tu neispoljenu agresiju u sadašnje vreme koliko je moguće.
Jer svaka potisnuta agresija ima svoje posledice na mentalno stanje a i često dolazi do takozvanog "pomeranja" na ovde i sada.
Nasilje nikad nema opravdanje.
Нису у питању мишићи него cohones, увек било и биће. Без увреде, Цветоје.Zavisi kolke mišiće ima.
Svi smo snažni odgovarači na nasilje, ali iza malih ekrana.
Onda zavisi koliko je dug pajserZavisi kolke mišiće ima.
Svi smo snažni odgovarači na nasilje, ali iza malih ekrana.