Da li je opravdano na verbalnu uvredu odgovoriti nasiljem?

Da li je opravdano na verbalnu uvredu odgovoriti nasiljem?

• Ukupno glasova
    38
Pa odgovori na pitanje, ako sebi das pravo da nekog napadnes verbalno,zasto neko ne moze da da sebi pravo da napada fizicki?
Zato sto nije isto. To je razlika izmedju ljudi koji imaju mozga i onih koji ne barataju verbalno i samo se onako primitivno uznemire i imaju nagon da udare.
Jer su isfrustriani, nezadovoljni, zive bedne zivote, i drugacije ne znaju, nisu videli nista, nisu bili nigde..
Mada do tuca i dolazi tako, rec na rec pa se zahukta.

Ali ako ti njega lupis po dupe, to za njega nece biti nikakva kazna.

Осетим ја једном руку на дупету, окренем се, кад оно 5-6 женски гледа у мене и смеје се. Тако сам их погледао да су одмах ућутале и разбежале се.

Није ни чудо што су почеле да круже приче да сам педер.

Осетим ја једном руку на дупету, окренем се, кад оно 5-6 женски гледа у мене и смеје се. Тако сам их погледао да су одмах ућутале и разбежале се.

Није ни чудо што су почеле да круже приче да сам педер.

Eto vidis. Pet, sest zmija te samoinicijativno napalo -- podsmehom, naravno, sam udarac nije nista -- i opet nisu nista uspele da naprave. A ovde imamo slucaj gde se zena nalazi u poziciji iz koje mora da se brani.

Eto vidis. Pet, sest zmija te samoinicijativno napalo -- podsmehom, naravno, sam udarac nije nista -- i opet nisu nista uspele da naprave. A ovde imamo slucaj gde se zena nalazi u poziciji iz koje mora da se brani.

Лако је изаћи на крај са пет-шест змија, али шта ћемо када друштво коначно постане хакслијевска дистопија у којој свако припада сваком у сексуалном смислу? Нисмо далеко од тога, видиш какво је стање на ЉиС-у...

Чедни мушкарци су најугроженија група данашњице и сутрашњице.

Лако је изаћи на крај са пет-шест змија, али шта ћемо када друштво коначно постане хакслијевска дистопија у којој свако припада сваком у сексуалном смислу? Нисмо далеко од тога, видиш какво је стање на ЉиС-у...

Чедни мушкарци су најугроженија група данашњице и сутрашњице.

Onda verovatno necemo moci nista. Pitanje je sta cemo sada. Vidis da ih ima mnogo, mnogo vise i da su udruzeni. Da ne bi potpao pod njihov uticaj, moras dobro da se izolujes. Ali opet, to je samo pocetak. Valja biti okruzen istim materijalom. A tog materijala ima malo, rastrkan je, brojcano pada zbog spoljasnjeg uticaja i slabije se razmnozava.

Zato sto nije isto. To je razlika izmedju ljudi koji imaju mozga i onih koji ne barataju verbalno i samo se onako primitivno uznemire i imaju nagon da udare.
Jer su isfrustriani, nezadovoljni, zive bedne zivote, i drugacije ne znaju, nisu videli nista, nisu bili nigde..
Mada do tuca i dolazi tako, rec na rec pa se zahukta.
To je jedini izgovor za koriscenje verbalnog oruzja,21 vek nismo pecinski ljudi,argument je nastala rec od engleskog argue sto znaci svadja,znaci da je isto slab-slabiji-jak-jaci u argumentima verbalnog nasilja,jer ti ili bilo ko s takvim razmisljanjem mislite da ste pametni u startu ako se nekom obratite verbalno da bi pobedili ili ga ponizili,misleci da nema nekih posledica i ako izgubite,tako da sve ove epitete cemo pripisati i onima koji verbalno druge ugrozavaju,jer imaju bedne zivote a ne mogu bas da izadju napolje i fizicki privuku paznju,pa jedva cekaju u redu u maxiju da se nekom nakace na bilo koji nacin,tako i preko neta,ispada da smo svi pametni jer imamo sta da kazemo svakom bez posledica u nedogled,a ja posto nisam dokon i niko od takvih ne zasluzuje paznju prekidam samarom,da ne pomisle kako su pobedili u argumentima i da se nastavljaju sa mnom

Nikad me nisu uzbudjivala lajava usta krelaca.
Zasto bi me njegove reci uvredile kad je on takva dijabola da vredja?
Cim vredja - nema argumenata, kad nema - ja sam u pravu.
Zasto bi se ja sad spustao u blato kad sam u pravu?
Многи људи су били управу, али то никада није било уважено од стране већине, коју чине као ти што вређају. Шта теби вреди што ти говориш истину, ако хиљаду или милион људи то не прихвата?

Аргументи и разговор се користе у ситуацијама када постоје два разумна човека. Разумни људи, када им се нешто каже, они то размотре и просуде да ли је то паметно, истинито или корисно. Након тога, заједно донесу неку паметну одлуку.

Ако је један од та два неразуман, луд, безобразан, препреден, насилан или на неки други начин одступа од прихватљивог, онда аргументи, односно речи, немају никаквог смисла. Са тим људима се разговара на другачији начин.

Полиција прво издаје усмено упозорење ("Стој", "Стој, пуцаћу" итд.). Сваком лицу прво вербално покушава да се обрати и да од њега затражи одређену информацију или да се понаша на одређен начин. Ако то лице одбије да поступи на налогу полицајца, тада се примењује сила.

Pitanje je kratko i jasno. Ja mislim da nije, maltene nikada.
ја мислим да јест
кад је неко крме и не зна кад је доста, и ријечи нијесу довољне
његово насиље не престаје, па онда се мора бранити

зло чинити од зла бранећи се, ту злочинства нема никаквога

Back