Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 13.906
Уф, морам на разделе. Ово сам и написао и потпуно се слажемо.Ma ok cohones, mada ima kažu taj stari bori se ili beži mehanizam, svakako, ako je žena majka dete tu se ne odstupa,
Не размислиш ни једном, чак не треба ни да буде у најбољим данима, него бежиш колико те ноге носе. Био је чини ми се, неки инцидент са њим као већ маторим, па је младац мислио да може са старцем. Није баш најбоље прошао, најблаже речено.mada ako si sam a naletiš na Majk Tajsona u njegovim najboljim danima, tu razmisliš dvaput,
Одлично познајем себе и надам се да си препознао да нисам писао о замишљеним него о стварним ситуацијама кроз које сам прошао.jer jbg viđao sam ljude sa izbijenim zubima, to se kaže pusti budalu, al opet pitanje je koliko poznajemo sebe, i kako bi stvarno reagovali
Није ми за то потребна ни логика ни капирање. Са Арнаутима сам имао успешнно оружано искуство деведесетих (да је било неуспешно, не бих ни могао ово да пишем). Нисам то експлицитно написао, али сам написао да сам био у резерви полиције у ратним условима. Е, па то је то.. Eto po tvojoj logici ajmo odma da idemo da zgazimo šiptare ali nećemo jer uz amere su jači nije mudro kapiraš
Садашња ситуација је неупоредива са тадашњом.