Zelio bih znati da li je voditeljica jutarnjeg programa na Nova.rs udata, jer zelio bih da je ozenim.
Зашто да је жениш?Zelio bih znati da li je voditeljica jutarnjeg programa na Nova.rs udata, jer zelio bih da je ozenim.
nije neka riba, imas mnogo boljeZelio bih znati da li je voditeljica jutarnjeg programa na Nova.rs udata, jer zelio bih da je ozenim.
nije neka riba, imas mnogo bolje
A zasto bi to uradio? To sto si ti u glavi isfantazirao lepu pricu, verovatno nema veze sa stvarnim stanjem njene pice.Zelio bih znati da li je voditeljica jutarnjeg programa na Nova.rs udata, jer zelio bih da je ozenim.
Razvedena koliko sam upucen. Pokusaj prvo da joj budes ljubavnik pa da vidis kako ide, nemoj odmah da je zenis, te su prosle svasta. Sta ces ako joj budes nedovoljan u krevetu, ostavice te a ti se bacio u trosak, najvore je sto ce ti slomiti srce i ubiti samopouzdanje, ebes lovu.Zelio bih znati da li je voditeljica jutarnjeg programa na Nova.rs udata, jer zelio bih da je ozenim.
Teško da bi ti onda brak potrajao.Ja bih je samo ljubio, kad bi mi bila supruga. Mozda bih joj smetao, ali samo bih gledao u nju i ljubio bih je cas u obraz cas u usta.
Ne bih mario ni za brata, ni za sestru ni za nijednog rodjaka, nego bih samo u nju gledao nesto slicno kao pas kad gleda u svog gospodara.Ljubio bih je, milovao, volio i sve sto kaze bih joj odobravao.