Da li je muškarcima lakše

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ne mislim da je to posledica nekog ženskog hira, već proste činjenice da su danas muškarci manje muževni i privlačni nego što su žene ženstvene i privlačne.
Pa i necu da se slozim s tobom. Nikad se vis emuskaraca nije doterivalo, vodilo racuna o sebi, imas ih fit , lepih muskaraca evo ja kao hetero muskarac mogu slobodno da kazem dase. A to kako opisujes za zene, takodje nije istina. Mnoge dignu nos da umisle da su ne znam kakve boginje. Ima lepih zena i lepih muskaraca, zapravo lepota je uobicajena. Samo je pitanje da li se neko opterecuje time i u kojoj meri.

Pa i necu da se slozim s tobom. Nikad se vis emuskaraca nije doterivalo, vodilo racuna o sebi, imas ih fit , lepih muskaraca evo ja kao hetero muskarac mogu slobodno da kazem dase. A to kako opisujes za zene, takodje nije istina. Mnoge dignu nos da umisle da su ne znam kakve boginje. Ima lepih zena i lepih muskaraca, zapravo lepota je uobicajena. Samo je pitanje da li se neko opterecuje time i u kojoj meri.
Komplikuju forumasice, jedan od razloga zasto nikad ne bih ozenio Srpkinju, od toliko banalnih stvari se napravi nauka

Komplikuju forumasice, jedan od razloga zasto nikad ne bih ozenio Srpkinju, od toliko banalnih stvari se napravi nauka
jbga, izbegavam takve stvari da kazem jer uvek ispadnes serronja ali nekad treba reci.

Jedino su zene daleko vise osetljivije na uvredu na fiz izgled od muskaraca. Zbog te selekcije i takve dinamike. Muskarci su nauceni od malena da im se svasta kaze i uvredi i da to istrpe jer inace nisu muskarci.

E sad, ako je neko takav da sebe ne dozivljava realno -lepo, niko ne kaze da bilo ko sebe treba da dozivi kao ruznu osobu, ali mora da ide i plemenitost uz to. Odatle i mnogi kazu da lepa osoba lako postane ruzna. Jer je stvar dozivljaja. I ja bih se zamislio na mestu tih zena- udatih, neudatih ovakvih onakvih za koje nema muskaraca dovoljno lepih i zgodnih za njih okolo da se naduju i pozelene od toksicnosti i pocnu da plutaju ko baloni :D

I ne mislim da je to posledica nekog ženskog hira, već proste činjenice da su danas muškarci manje muževni i privlačni nego što su žene ženstvene i privlačne.
ma hajde, to mi je drugarica nedavno rekla kao nasi muskarci su p..e , a ustvari nisu, da su zene drugacije i muskarci bi bili prema njima.
Dalje, sto se izgleda tice, nikad vise muskarca nije islo u teretanu, sredjivalo se itd. Pre su muskarci mnogo manje drzali do sebe.
I pri tom ne mislim da su zene nesto privlacne danas, misliđ pogledaj zene po ulici i uporedi sa zenama u npr Milanu ili Moskvi, zaostajemo 20 godina sto se mode tice. I pri tom eto te iste Ruskinje su 100 puta zenstvenije.
Nase zene, ne sve naravno, su prilicno razmazene i pune sebe, lazna gotiva sto se kaze. Suplje...al nisu one toliko ni krive koliko seks desparadosi koji im pune ego i daju paznju koje nisu zaslužile.

zene vele da je lakse muskarcima a muskarci da je lakse zenama, istina je da je lakse zenama i to mnogo..ovde ispada da lepi muskarci prosto ne mogu da postignu pa odbijaju devojke..nisam upoznao muskarca koji kaze da ga smaraju zene a kod zena je to slucaj.

..da nađu ribu samo za seks nego ženama?
Rekao bih da jeste nekom procentu muškaraca, mada definitivno ne većini.
Jer ono ako se igra na fizički izgled dosta je manje atraktivnih (+bezbednih) muškaraca od žena, a što je nešto ređe to više dobija na vrednosti.
Da li je zaista veći broj lepih i privlačnih žena 👠 u odnosu na broj lepih i privlačnih muškaraca 💪? I zašto jeste ili nije, mislim na Srbiju.
Verovatno imamo veći broj privlačnih žena od muškaraca mada kada se priča o Srbiji nekako mi većina tih atraktivnih osoba deluje prosečno kada ih npr poredimo sa nekim strancima.

..da nađu ribu samo za seks nego ženama?

Mada je popularno mišljenje da je ženama lakše, ali razmilite samo: toliko ima lepih i negovanih žena, tako da svaki muškarac koji pristojno izgleda ima veliku šansu da se iebe sa finom, lepom i mirisnom ženom.
Naprotiv, nama ženama nije često lako da nađemo negovanog, finog, zgodnog, normalnog muškarca koji nas pali, samo za sex.

Čula sam to mišljenje pa rekoh da proverim na forumu ;)

Da li je zaista veći broj lepih i privlačnih žena 👠 u odnosu na broj lepih i privlačnih muškaraca 💪? I zašto jeste ili nije, mislim na Srbiju.

Ajde priznaj sad da si ovu temu postavila samo radi "rejdž bejta" i da bi bilo 15 strana komentara za pola sata. Ne prihvatam da si bila ozbiljna.

Ajde priznaj sad da si ovu temu postavila samo radi "rejdž bejta" i da bi bilo 15 strana komentara za pola sata. Ne prihvatam da si bila ozbiljna.

Prvo, malo mi jeste dosadno. 😀
A drugo, pomislila sam par puta ovih dana dok idem na posao kako ne srećem baš zgodne muškarce ;)

A zaista nemam nikakvu nameru da bude 15 strana, moje ambicije se završavaju sa poslom koji sam za danas završila ;)

Back