gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
ivana.ivancica:Ovo je za mene?
Ovo nisam razumela?
Da li mislite da sam ja sebicna?![]()
Ali ja ne trazim nista, samo decka sa kojim jesam, i odnos gde cemo biti samo nas dvoje. Verovala sam da je normalno zeleti samo jednu osobu u krevetu, zato sam i pokrenula ovu temu...
Ja stvarno volim svog decka, i iskreno ne zelim jos jednu osobu u krevetu, sa kojom bi ga delila... i nadam se da je to ljubav. Ne razumem kako jos jedna zena (ili muskarac, sto je jos ogre :-| ) u krevetu i moje slaganje sa tim, moze da bude potvrda moje ljubavi. :shock:
I stvarno ne zelim nista tudje... a volela bih da znam da je takva situacija i sa mojim deckom :sad:
Verovatno cu odgovor na ovo moci da dobijem samo od njega...
Sigurno je jedino resenje u razgovoru sa njim.
U svakom slucaju, hvala vam puno, ovi odgovori su mi smanjili haos u glavi koji traje celi dan.
Pozdrav
P.S. I jos nesto, cini mi se da sam napravila malu zabunu :-( . Ne glumim ja tajno da me decko siluje, vec je to bio jedan od njegovih predloga za scenario u krevetu, gde ja samo glumim zrtvu silovanja...sto je mene malo uplasilo, ali pretrazivanje foruma je dokazalo da muske fabtazije idu mnogo dalje od te
Pozz
Ma jao nisi me razumela....malo mi je bilo smesno pitanje...dali je normalna trojka? ako to zele oba partnera to je ok...ako jedan ne zeli...jbga o tome treba razgovarati sa partnerom...
P.s. ne verujem da tvoj decko ima u mislima reziranje pravog silovanja tj. izzivljavanje...