Da li vam je neko pomerio mozak?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li vam se desilo nekad da ste nakon seksa, jednog ili par susreta, odlepili za nekim?

Da li ste prema nekom osećali erotsku ljubav iako se ne poznajete dovoljno? Nema fileo, agape, samo eros? Da zavolite nečije telo ne poznajući dovoljno tu osobu ?

Kako se završilo, mislim šta je bilo posle
E jeste desilo mi se da je sex bio neopisiv nije mi samo bio pomeren mozak
ali sam uživala sočno i da, mogla bih da odlepim i da tražim stalno još, ali ne vidim svrhu mislim da bih uplašila i sebe i njega.
ali ako je bilo toliko dobro verovatno je obostrano pa će se on javiti pre ili kasnije da se zajedno poklonimo erosu još nekoliko puta. :heart:

Da li vam se desilo nekad da ste nakon seksa, jednog ili par susreta, odlepili za nekim?

Da li ste prema nekom osećali erotsku ljubav iako se ne poznajete dovoljno? Nema fileo, agape, samo eros? Da zavolite nečije telo ne poznajući dovoljno tu osobu ?

"Gone with the wind"!
Kao kad ti ukinu omiljenu čokoladu, nema je više na policama za kupiti.
:thumbdown:

Poslednja izmena:

Није.

Није било ничег после, а неће га ни бити, јер како време иде, све су мање шансе.

ne, jer sam budala koja se zaljubi samo u ono što je iznutra
nema kod mene odlepljivanja za samo dobrim telom
a nije da ne bih volela da mi se nekad desilo

Back