SeverZapad
Iskusan
- Poruka
- 5.781
Da sam radio kao ginekolog manje bih se nagledaonije moj problem sto ti ne poznajes zene![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da sam radio kao ginekolog manje bih se nagledaonije moj problem sto ti ne poznajes zene![]()
E jeste desilo mi se da je sex bio neopisiv nije mi samo bio pomeren mozakDa li vam se desilo nekad da ste nakon seksa, jednog ili par susreta, odlepili za nekim?
Da li ste prema nekom osećali erotsku ljubav iako se ne poznajete dovoljno? Nema fileo, agape, samo eros? Da zavolite nečije telo ne poznajući dovoljno tu osobu ?
Kako se završilo, mislim šta je bilo posle
ljudi i disu a nisu zivi.Da sam radio kao ginekolog manje bih se nagledao![]()
Ne čitam misliljudi i disu a nisu zivi.
"Gone with the wind"!Da li vam se desilo nekad da ste nakon seksa, jednog ili par susreta, odlepili za nekim?
Da li ste prema nekom osećali erotsku ljubav iako se ne poznajete dovoljno? Nema fileo, agape, samo eros? Da zavolite nečije telo ne poznajući dovoljno tu osobu ?
Ne.Da li vam se desilo nekad da ste nakon seksa, jednog ili par susreta, odlepili za nekim?
Није.Da li vam se desilo nekad da ste nakon seksa, jednog ili par susreta, odlepili za nekim?
ne, jer sam budala koja se zaljubi samo u ono što je iznutraDa li vam se desilo nekad da ste nakon seksa, jednog ili par susreta, odlepili za nekim?
glupostkad ti pomeri organe,znaci da je on pravi![]()