sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
ovo pitam vas iskusnije.
Dakle da li je moguce da se muskarac ozeni, ali da i dalje ima osecaj da je slobodan?
Dakle da li je moguce da se muskarac ozeni, ali da i dalje ima osecaj da je slobodan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo pitam vas iskusnije.
u svom prvom braku se nisam tako osećao, al to je zato što sam bio mlad i zelen
u drugom isto nisam iako nisam bio zelen
ali sada u trećem se u potpunosti tako osećam
znači moguće je
Pa koliko ti imas godina kad si se tri puta zenio?
nem mnogo, to je zato što meni uvek treba nešt novo, ja sam ti ko cvet kome uvek treba nova voda
jesi li i ti ko cvet![]()
ovo pitam vas iskusnije.
ovo pitam vas iskusnije.
Tesko da mozes da se osetis kao pravi sloboda cvet. Tesko da mozes da osetis da imas pravu slobodu pod kristalno jasnim otvorenim nebeskim svodom na planinskom vetru skandinavije. Za to je potrebna androgina. Srodna dusa .
da
Trebas naci devojku koja nije zadrta oko braka i da ume da se opusti i zivi sa tobom isto kao kad ste se zababavljali samo![]()
ovo pitam vas iskusnije.
Jao sine, to cim krene taj zajednicki zivot. Jaooooooooooooooooo.
što, ja baš volim zajednički život
Navikao sam da imam svoj prostor. Ovako cim se uvali na gajbu...Krene to prvo onako slatko u fazonu, nove zavesice, ofarbala zidove u pastelne boje i td. A onda skapiras da kada god imas slobodno vreme- Ona je tu. I ti hoces da se izvuces, e ne moze- Ona je tu... Nema ono, hoces da se iskuliras na gajbi, ortaci- pivce sta vec, i ne mozes da je zovnes i kazes joj - Jaooo bejbe, frka na poslu, mora da se zavrse stvari, necu moci veceras da se vidim sa tobom....Nego...Ona je tu.
Pa ti nađi cimerku darkerku![]()
Popijete par krmača piva, ne smetaju joj tvoji ortaci, veš i dalje pereš sam, opuške preskačete, neće te mnogo pitati gde ideš, jer ima devojku ili tako nešto, mastifa šta znam![]()
Pa ti se ubaci u zivot previse. Pocne da se druzi sa tvojim ortacima. Ne mozes da izadjes u petak uvece a da ona ne krene za tobom (ok cast izuzecima). Pa ako pokusas da objasnis - Bejbe, samo hocu veceras musko drustvo, znas ono, musko zezanje (ona pomisli da je varas), pa kao u inat izadje sa drugaricama da bi te ucinila ljubomornim. Znas one gluposti i sl. Mene to sve smara.
Ne mora da znaci ako mi smetaju zavese na gajbi, da mi je gajba i prljava, i da ima opusaka po podu, i us'ane gace...To ti tako gledas na stvari. A s druge strane, mogu ti reci, darkerke su mi daleko zanimljivije od fenserki "".
Ma daj skoro sam sreo jedan par. Oboje zaposleni, i ona mu brate stavila kitu u torbicu. Kud on, tu i ona. I kao cool je, svaki put kada vidim njega - petak uvece, ona je sa njim. I ne moze da dodje do zezanja, jer ona tu odmah kao krene da je cool, pa krene neke na pocetku zanimljive pricice (5 minuta) i posle se svede njenim davljenjem o nekoj deci, bebama, bla bla sta vec. Znas ono. Ako smara njega time, ne mora i ostatak drustva. celu Srbiju.U izvinjavam se za prethodni citat, nisam povezala da je potencijalna devojka klinka, ili da nema posao, neke zanimacije u vidu hobija, te joj je jedina misija da visi oko vrata svog dragog.
Meni su trulex i jedne i druge, kada smo već u toj polemici.
Ma daj skoro sam sreo jedan par. Oboje zaposleni, i ona mu brate stavila kitu u torbicu. Kud on, tu i ona. I kao cool je, svaki put kada vidim njega - petak uvece, ona je sa njim. I ne moze da dodje do zezanja, jer ona tu odmah kao krene da je cool, pa krene neke na pocetku zanimljive pricice (5 minuta) i posle se svede njenim davljenjem o nekoj deci, bebama, bla bla sta vec. Znas ono. Ako smara njega time, ne mora i ostatak drustva. celu Srbiju.