Da li je moguce da roditelji mrze svoju decu?

Sad si me naterala da pročitam opet. Mržnja je jaka reč. Gospođa je klasičan kontrol frik. Odsustvo empatije sigurno da postoji. Čak i depresija nagoni majke da sednu deci na glavu. Šta znam, brate. Nije normalno ponašanje majke po mom mišljenju.
Samo spisateljica ne treba da shvati lično.

Odsustvo empatije, prejaka...zenu si fakticki proglasila psihopatom...:lol: Kad bi posmatrali iskljucivo normalna ponasanja, dosli bi do zakljucka da je vecina ljudi nenormalna..
Deci na glavu sedaju najcesce roditelji koji imaju los brak, brak u kojem nema ljubavi.
Sama prica mi za sada ne deluje traumaticno i lako je resiva ako se spisateljica pozabavi sobom.

Ako se ide tom filosofijom kroz zivot, tesko da je i u prve dve god bilo ljubavi... :lol:
ja ti reko da se pripremis i da kad se osetis sigurnom pored njega folirajuci se kako ti stalo do njegovog misljenja oko najbenignijih stvari, a to je otprilke dve tri godine max, ne pomislis da mozes onda da se opustis i budes ono sto si bila pre braka, npr. :think: zajedljiva neuredna alapaca koja samo ceka da glava kuce dodje sa posla umoran pa da mu qenjas sve u 16 :lol:

ja ti reko da se pripremis i da kad se osetis sigurnom pored njega folirajuci se kako ti stalo do njegovog misljenja oko najbenignijih stvari, a to je otprilke dve tri godine max, ne pomislis da mozes onda da se opustis i budes ono sto si bila pre braka, npr. :think: zajedljiva neuredna alapaca koja samo ceka da glava kuce dodje sa posla umoran pa da mu qenjas sve u 16 :lol:

Traumaticno iskustvo si imao...:lol:

@Ofidija a ti misliš da je OK da uvališ decu detetu i da nagoniš ćaleta da mu to isto dete pegla košulje, i ostalo zivkanje... Ja kad odem negde ne zovu me, pričali su javi se ti drugi, treći dan da znam da si dobro. Pošteno.

Svakako da riba treba sobom da se bavi, jok kevom koja je zakazala! Jedan život imaš da zablistaš (OK, možda postoji reibkarnacija, mi to ne znamo), tako da, sine, IL SI NINDŽA IL SI MINDŽА.

Oprostiti treba. Al' znaš šta je fora? Praštaš zbog sebe a ne zbog drugih. Njih zabole, pa zabole, a ti si u grču.

ja? jok... kod mene trajalo 10 puta duze...trajalo bi i dalje da sam hteo al uradio sam ono sto svaki normalan muskarc uradi ako vidi da zena pored njega nije sretna...ne razumes ti mnogo toga al nema veze...vole ljudi naivke

Trajalo, ali bez ljubavi?
Pustis je da ode, nismo mi krivi, sudbina je tako htela?
Ponekad pozelim da nista ne razumem..ali brzo uvidim da mi je to spas.

Trajalo, ali bez ljubavi...
Pustis je da ode, nismo mi krivi, sudbina je tako htela?
Ponekad pozelim da nista ne razumem..ali brzo uvidim da mi je to spas.
otkud ti znas sta je bilo?
eo kako ti reagujes na necije postove...neko kaze iskreno misljenje, ti prebacis da je to deo njegovog privatnog iskustva, kada budes demantovana onda izvodis feminsticku konkluziju dostojnu preprodavca paprika. posle se cudis sto si nesretna i sto ne mozes da nadjes odgovarujuceg... :lol:

eo kako ti reagujes na necije postove...neko kaze iskreno misljenje, ti prebacis da je to deo njegovog privatnog iskustva, kada budes demantovana onda izvodis feminsticku konkluziju dostojnu preprodavca paprika. posle se cudis sto si nesretna i sto ne mozes da nadjes odgovarujuceg... :lol:
A što ja, Makili, ne mogu da nađem odgovarajućeg?

Ne znam, kao sto ni ti ne znas sta moze biti...:lol:

@Ofidija a ti misliš da je OK da uvališ decu detetu i da nagoniš ćaleta da mu to isto dete pegla košulje, i ostalo zivkanje... Ja kad odem negde ne zovu me, pričali su javi se ti drugi, treći dan da znam da si dobro. Pošteno.

Svakako da riba treba sobom da se bavi, jok kevom koja je zakazala! Jedan život imaš da zablistaš (OK, možda postoji reibkarnacija, mi to ne znamo), tako da, sine, IL SI NINDŽA IL SI MINDŽА.

Oprostiti treba. Al' znaš šta je fora? Praštaš zbog sebe a ne zbog drugih. Njih zabole, pa zabole, a ti si u grču.

Ne bih se upustala u dalju diskusiju na osnovu uvodnog....

Poslednja izmena:
Zato uvek najebes..
...red je da bacis udicu i da ufatis sebi ko pravo musko...:lol:
...nego, tema je nesto drugo skroz, nema smisla da zatrpavamo..
:hahaha:
a kako naebem kad se uvek okoristim vise nego da sam bacam udicu :lol:
definitivno, preterana je prsla...a nekad je bila bas nako mlada inspirativna, sad ko da slusam tetku...mozda zato je teka sestricu pa misli da smo svi tako majusni :lol:

Back