Da li je liberalizam bolest, ia kako ga iskoreniti iz politickog zivota Srbije?

Sunchaserov post promašuje poentu.
Toliko je plitko njegovo razmišljanje da je to zabrinjavajuće.
Čovek uzme normalnu osnovu i onda na to nadogradi svoje gluposti iz dnevnopolitičkog diskursa.

Ne može neko da pšretenduje na to da priča o ozbiljnim stvarima, a da krene od svojih formiranih političkih stavova i onda na tome gradi argumentaciju u pokušaju da ih odbrani.

Liberalizam u Srbiji možda ima drugačije probleme nego na zapadu, ali sloboda je i tamo i ovde ista, a ono što je ugrožava, nacionalizam i socijalizam su isto zlo i tamo i ovde.

Takav tekst kao što smo videli može da dobije podršku samo na delu dnevno-političkih ideja.

Sunchaser:
Александре, мала сугестија; колико год овдашњи НВО-сељачићи били смехотресно-иритантни у свом дирљивом дожиљају "либерализма" (прикладнијем за Саут Парк него за политичку анализу), погрешно је давати им за право у ономе на шта право немају. Просто, историја модерне српске политичке

Толико, поздрав!

Bravo, hvala i cestitam.
Inace ovako govore normalni ljudi za razliku od ovih sto u nedostatku zdravog razuma uzvikuju ljubavne parole Cedici:)

serb_pagan:
i njih ko ****..zabole me kara za debile i glupane..
Много си болестан ако те СТВАРНО ТОЛИКО БОЛИ И ЗАБОЛЕ... Живци на крају, мозак пролупао, боли га најважнији мушки орган... Хм, јадан ти. Полако се распадаш. Иди мало са Форума, користиће ти. Делим твоју патњу и душевну бол! Искрено Твоја Паола!

paola:
Много си болестан ако те СТВАРНО ТОЛИКО БОЛИ И ЗАБОЛЕ... Живци на крају, мозак пролупао, боли га најважнији мушки орган... Хм, јадан ти. Полако се распадаш. Иди мало са Форума, користиће ти. Делим твоју патњу и душевну бол! Искрено Твоја Паола!

pu pu..daleko bilo da si moja..

serb_pagan:
pu pu..daleko bilo da si moja..
Толико си ослабио да већ пљујеш по сопственој бради! Иди мало лези, моли те Паолица! Много бринем за тебе! Не брини, бићу уз тебе! Кад се пробудиш, ако се пробудиш, ја ћу бити ту! Прво што угледаш видећеш моје анђеоско лице (радикалско!). То ће деловати као мелем на твоју, прашкићима, измучену душу! Још више ТВОЈА ПАОЛА!

paola:
Толико си ослабио да већ пљујеш по сопственој бради! Иди мало лези, моли те Паолица! Много бринем за тебе! Не брини, бићу уз тебе! Кад се пробудиш, ако се пробудиш, ја ћу бити ту! Прво што угледаш видећеш моје анђеоско лице (радикалско!). То ће деловати као мелем на твоју, прашкићима, измучену душу! Још више ТВОЈА ПАОЛА!
daj zaebi...ne volim horore..nemoj da me muvash vise po forumu,bre zeno mlad sam za tebe..ccc...sto ove matorke vole nesto mlado..

Coke:
Sunchaserov post promašuje poentu.
Toliko je plitko njegovo razmišljanje da je to zabrinjavajuće.
Čovek uzme normalnu osnovu i onda na to nadogradi svoje gluposti iz dnevnopolitičkog diskursa.

Ne može neko da pšretenduje na to da priča o ozbiljnim stvarima, a da krene od svojih formiranih političkih stavova i onda na tome gradi argumentaciju u pokušaju da ih odbrani.

Liberalizam u Srbiji možda ima drugačije probleme nego na zapadu, ali sloboda je i tamo i ovde ista, a ono što je ugrožava, nacionalizam i socijalizam su isto zlo i tamo i ovde.

Takav tekst kao što smo videli može da dobije podršku samo na delu dnevno-političkih ideja.

Биће,

прошли пут си, на моју отворену прозивку, "одговорио" (поновљеним) немуштим и неартикулисаним кукањем модераторима да ме "банују", па те је неки сајкоу из санџачког огранка Елдепеа експресно подржао. После тога, јасно, немам о чему да разговарам с тобом (као што сам ти и рекао). Будући да се твоје учешће овде своди искључиво на троловање игнорантским и бесмисленим при-скул доскочицама (мислим, ако је то ниво вашег југенда, благо нама великосрБским патриЈотама и нациЈоналистима још 50 година :wink: ). Ево, уместо да моје дневнополитичке рантове дезавуишеш неким кохерентним есејом на трагу респектабилних семинара попут оних у Печују и Софији, где се млади из Молдавије, Таџикистана, Украјине ен Србија ен Монтенигроу ;-) уче мултикултури и дијалогу (а упознају и предавача из Јуесовеја УЖИВО :-D :-D :-D :-D ), ти остајеш на констатацији да сам ја глуп и плитак, уместо да људе овде почастиш неком бритком и луцидном анализом на тему "Зашто сам либерал?". Још једном, игнориши ме као што и ја игноришем тебе. На сваку твоју наредну реплику, остајем нем - ниси ми довољно инспиративан за хабање дугмића по тастатури.

Узвраћам поздраве Еремити, Александру, Недодирљивом и осталима. Остајте ми здраво.

paola:
:shock: :shock: :shock: welcome to the twilight zone :shock:

Coke:
Ne secam ser da smo ja i ti bili ranije u komunikaciji ovde.

U tvom eseju dominiraju dnevnopoliticki motivi, a ne naucni i to je fakat.

Одлично, побиј "дневноиполитичке мотиве" из деветнаестог века који помињем, неким валидним научним приступом. "Комуницирали" смо на топику о ЦГ (поставио ја пре пар недеља). Слабо те служи памћење. Сасвим лепо смо се испричали и тамо и овде, даља "комуникација" је губљење времена. Поздрав!

Да искористим прилику да поздравим човека са ником "Драго70"; ухватио сам твоју реплику тамо (на топику о ЦГ). Да га сад не враћам, разумели смо се, слажем се са већином твојих примедби (нисам ни ја реаговао из "шовинистичких" побуда на рез на референдуму, него уз аргументе које сматрам валидним).

serb_pagan:
mislim da je vazniji ovaj post...kralj,koji je sa svojim vojnicima delio i dobro i zlo,oslobodio veliki deo srpskih zemalja u balkanskim ratovima,koji je svojim svetlim primerom sluzio kao zvezda vodilja srbima u najtezim trenucima nashe istorije,se od strane intelektualne fashisticke mizerije proglasava onim koji je "upropastio srbiju"...bedno je toliko da nemam reci opisati ovakvu niskost,plitkoumnost,zaslepljenosti i neznanje...
prijatelju
ni on petar tolika cvecka
mislim, OK je ekonomija

al ono shto su on i pashic odbili i uveli srbiju u rat koji su mogli i te kako da izbegnu su meni neoprostive stvari!

mislim na odbijanje trojne Monarhije. to je samo srbiji nudjeno, a s druge, strane, samo ona je bila dovoljno luda da odbije i prihvati rat.

najgori od svih srpskih kraljeva i knezeva je bio Aleksandar I karadjordjevic koji je i uchinio ovo shto lupa ova radikalshtina.

a najbolji Milos Obrenovic i donekle Mihajlo

Sunchaser:
Биће,

прошли пут си, на моју отворену прозивку, "одговорио" (поновљеним) немуштим и неартикулисаним кукањем модераторима да ме "банују", па те је неки сајкоу из санџачког огранка Елдепеа експресно подржао. После тога, јасно, немам о чему да разговарам с тобом (као што сам ти и рекао). Будући да се твоје учешће овде своди искључиво на троловање игнорантским и бесмисленим при-скул доскочицама (мислим, ако је то ниво вашег југенда, благо нама великосрБским патриЈотама и нациЈоналистима још 50 година :wink: ). Ево, уместо да моје дневнополитичке рантове дезавуишеш неким кохерентним есејом на трагу респектабилних семинара попут оних у Печују и Софији, где се млади из Молдавије, Таџикистана, Украјине ен Србија ен Монтенигроу ;-) уче мултикултури и дијалогу (а упознају и предавача из Јуесовеја УЖИВО :-D :-D :-D :-D ), ти остајеш на констатацији да сам ја глуп и плитак, уместо да људе овде почастиш неком бритком и луцидном анализом на тему "Зашто сам либерал?". Још једном, игнориши ме као што и ја игноришем тебе. На сваку твоју наредну реплику, остајем нем - ниси ми довољно инспиративан за хабање дугмића по тастатури.

Узвраћам поздраве Еремити, Александру, Недодирљивом и осталима. Остајте ми здраво.

Hvala:)

Coke zvala te vaspitacica, pitala dali si ti ostavio kutiju sa uzinom:)

Plava Bilja:
Kako ne znam?
To se stavi u pasulj i kuva :wink:
Nadam se da smo ovo elaborirali 8-)
Шта се стави у пасиљ и кува? Мозак ЛДП-оваца? (ово "-оваца" не односи се на оне животиње!) Ма дај! Па шта би од тога испало? Штета пасуља. То ни свиње не би јеле!

Back