Da li je lakše pročitati knjigu ili ženu ?

Meni je lakše ženu - ima šarene i mamljive stranice, bubice i manice, a unutra ništa … Zato joj se nešto treba da da, po mogućnosti više puta, da bi od knjige postala zanimljivija … ;)
Bravo profesore! Postajete i vi muški šovinista, polako ali sigurno!Ihhhh... imate vi tek vremena na pretek!

Па зависи Профо.

Био сам са једном рибом, сва истетовирана. Били су ту неки цитати, ал' написани неком пијаном верзијом Times New Roman фонта, још се стално померала, па нисам све похватао.

Свакако ми је лакше читати књигу.

Па зависи Профо.

Био сам са једном рибом, сва истетовирана. Били су ту неки цитати, ал' написани неком пијаном верзијом Times New Roman фонта, још се стално померала, па нисам све похватао.

Свакако ми је лакше читати књигу.

И сам сам, први и последњи пут - због њене тетоваже био сам љут, има једну шаруљу и на њој је писало:

" ignoti nulla cupido"

Биће да значење тога није знала, али, како-год, сматрам да такву може да креше само будала …

šta ima da je čitam jbt.
da bi neku upoznao moraš da provodiš vreme sa njom...osoba kao osoba, za sve važi
e sad, to što su žene umislile da su nedokučive tajne Univerzuma, to je druga stvar
Не квари ми тему, бре - намера ми је само једна - да драгим женама измамим осмех на лице … Један сам од оних, добро надарених, који из жена знају да истеравају сваколико зло, а утеравају, машала, добро … ;)

Не квари ми тему, бре - намера ми је само једна - да драгим женама измамим осмех на лице … Један сам од оних, добро надарених, који из жена знају да истеравају сваколико зло, а утеравају, машала, добро … ;)

a ookejj, izvinjavam se onda :mrgreen:

onda idemo ovako....

paaa čitam, pokušavam da ih pročitam ali nikako ne ide
iihhhh, knjige su mala maca u odnosu na ovo ozbiljno štivo...zaebano je to

p.s.
jel bolje sad ?

Back