KPCTAHK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.608
Meni je lakše ženu - ima šarene i mamljive stranice, bubice i manice, a unutra ništa … Zato joj se nešto treba da da, po mogućnosti više puta, da bi od knjige postala zanimljivija … 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo profesore! Postajete i vi muški šovinista, polako ali sigurno!Ihhhh... imate vi tek vremena na pretek!Meni je lakše ženu - ima šarene i mamljive stranice, bubice i manice, a unutra ništa … Zato joj se nešto treba da da, po mogućnosti više puta, da bi od knjige postala zanimljivija …![]()
Čime se ti baviš moja Perfi ...prazno kažeš
pa kako onda čitaš praznu ženu ja se izvinjavam?![]()
I posle se čudiš zašto ne iebeš...Meni je lakše ženu - ima šarene i mamljive stranice, bubice i manice, a unutra ništa … Zato joj se nešto treba da da, po mogućnosti više puta, da bi od knjige postala zanimljivija …![]()
Čime se ti baviš moja Perfi ...
Dam joj sadržaj, a onda pevaj i uživaj …prazno kažeš
pa kako onda čitaš praznu ženu ja se izvinjavam?![]()
Bravo profesore! Postajete i vi muški šovinista, polako ali sigurno!Ihhhh... imate vi tek vremena na pretek!
Slažem se, ali nekada, zbog sadržaja, zeza me …Vaznija je zena od knjige.![]()
Па зависи Профо.
Био сам са једном рибом, сва истетовирана. Били су ту неки цитати, ал' написани неком пијаном верзијом Times New Roman фонта, још се стално померала, па нисам све похватао.
Свакако ми је лакше читати књигу.
Слажем се - неискусни хебу, а искусни читају књигу …Lakše je pročitati knjigu. Oni koji misle drugačije su uglavnom neiskusni.![]()
Не чудим се, мада је чуђење темељ филозофије, али некако ми драже дође, јер имам више времена за књиге …I posle se čudiš zašto ne iebeš...
Дифинитивно, те истетовиране жене се, никада више, неће да крешу мене …Богме те истетовиране су тешко штиво, никада се не зна да ли су наоружане неким стрепоном...))
Не квари ми тему, бре - намера ми је само једна - да драгим женама измамим осмех на лице … Један сам од оних, добро надарених, који из жена знају да истеравају сваколико зло, а утеравају, машала, добро …šta ima da je čitam jbt.
da bi neku upoznao moraš da provodiš vreme sa njom...osoba kao osoba, za sve važi
e sad, to što su žene umislile da su nedokučive tajne Univerzuma, to je druga stvar
Не квари ми тему, бре - намера ми је само једна - да драгим женама измамим осмех на лице … Један сам од оних, добро надарених, који из жена знају да истеравају сваколико зло, а утеравају, машала, добро …![]()